X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Sant Jordi Alberg

C/ Roger de Lluria 40 1-2, Barcelona, Catalonia, Spanien

kort og rutebeskrivelse


94%Vurdering

  • 93%Værdi for pengene
  • 94%Sikkerhed
  • 95%Område
  • 96%Personale
  • 95%Atmosfære
  • 93%Renlighed
  • 93%Faciliteter

Oversat af Google Vores adresse: Carrer de Roger de Lluria 40, Etage 1, Lejlighed 2

Kommer fra lufthavn El Prat (BCN Lufthavn):
Tag lufthavnsbussen fra lufthavnen til Plaza Catalunya. Når du får ud af bussen i Plaza Catalunya du vil være foran El Corte Ingles bygning (et meget stort varehus, størrelsen af ​​hele byen blok).
Facing Corte Ingles bygning med ryggen til gaden, gå til venstre. Du vil være at gå op ad gaden Passeig de Gracia.
Fortsæt med at gå op på højre side af Passeig de Gracia for to gader, indtil du kommer til Gran Via de les Corts Catalanes (en meget stor gade med en Zara på det ene hjørne og en Levis butik på den anden). Gå til højre på Gran Via de les Corts Catalanes.
Fortsæt på Gran Via de les Corts Catalanes for to blokke, indtil du kommer til c / Roger de Lluria. Drej til venstre ad c / Roger de Lluria.
Vandrerhjemmet er 30 meter op fra hjørnet på højre hånd. Lige foran døren er et busstoppested og direkte på tværs af gaden er en 'Sorli Discau' Supermarked.

Kommer fra Girona Lufthavn:
Tag Barcelona Bus fra lufthavnen til Barcelona Nord Bus Station (endelige bestemmelsessted).
Når på Nord busstationen kan du enten tage en taxa til hostel (ikke for dyrt, fordi det ikke er så langt fra vandrerhjemmet), eller gå med metro. Metrostationen ligger i den lille park lige ved siden af ​​busstationen og er opkaldt Triumfbuen.
Metrolinje på Triumfbuen stop er linje 1 (rød). Tag toget, der går i den retning, Hospital de Bellvitge indtil stop hedder Urquinaona.
Når du forlader toget på Urquinaona stopper du nødt til at følge skiltene, der siger sortida (exit) Pl d Urquinaona. Dette vil bringe dig til en af ​​udgangene, der kommer ud i plaza Urquinaona (en stor park område med gader på hver side). Det er meget vigtigt, at du afslutter i plaza Urquinaona. Der er mange udgange til denne metro stop og hvis du afslutter på det forkerte sted, og du vil gå tabt.
Når i plaza Urquinaona du nødt til at finde på gaden c / Roger de Lluria. Kig efter den irske Pub kaldet George Payne. Når du står over pubben, med ryggen til plaza, gå til højre. Den første gade, du kommer til, vil være c / Roger de Lluria. Drej til venstre ad c / Roger de Lluria.
Fortsæt op c / Roger de Lluria for 2 blokke. Vandrerhjemmet er på den højre side. Lige foran døren er et busstoppested og direkte på tværs af gaden er en 'Sorli Discau' Supermarked.

Fra Sant Estacio Train Station:
Inde i toget station, du bliver nødt til at finde indgangen til metro. Det er i den modsatte ende af toget station fra McDonalds.
Tag metroen linje 3 (grøn) i retning af Trinitat Nova til stop Catalunya.
Når du forlader toget på Catalunya stoppe du bliver nødt til at følge skiltene, der siger sortida (exit) La Rambla. Når du har forladt metro og du er foran Plaza Catalunya, kigge efter den enorme bygning, der siger Corte Ingles på toppen. Det er et meget stort varehus bygning og er på størrelse med en hel by blok.
Stående direkte foran og overfor Corte Ingles bygning med ryggen til gaden, gå til venstre. Du vil være at gå op ad gaden Passeig de Gracia.
Fortsæt op Passeig de Gracia 2 blokke indtil du kommer til Gran Via de les Corts Catalanes (en meget stor gade med en Zara på det ene hjørne og en Levis butik på den anden). Gå til højre på Gran Via de les Corts Catalanes.
Fortsæt på Gran Via de les Corts Catalanes for 2 blokke, indtil du kommer til c / Roger de Lluria. Drej til venstre c / Roger de Lluria.
Vandrerhjemmet er 30 meter op fra hjørnet på højre hånd. Lige foran døren er et busstoppested og direkte på tværs af gaden er en 'Sorli Discau' Supermarked.