Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sant Jordi Alberg

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser
 • Værdi for pengene 9.2
 • Sikkerhed 9.7
 • Område 9.6
 • Personale 9.6
 • Atmosfære 9.5
 • Renlighed 9.3
 • Faciliteter 9.0

Område

C/ Roger de Lluria 40 1-2

Kørselsvejledning Til Ejendom

Oversat af Google
Vores adresse: Carrer de Roger de Lluria 40, Floor 1, Lejlighed 2

Kommer fra El Prat Lufthavn (BCN Lufthavn):
Tag Aerobus fra lufthavnen til Plaza Catalunya. Når du får ud af bussen i Plaza Catalunya du vil være foran El Corte Ingles bygning (en meget stor stormagasin, størrelsen af ​​hele byen blok).
Facing the Corte Ingles bygning, med ryggen til gaden, gå til venstre. Du vil være at gå op ad gaden Passeig de Gracia.
Fortsæt gå op i højre side af Passeig de Gràcia for to gader, indtil du kommer til Gran Via de les Corts Catalanes (en meget stor gade med en Zara på det ene hjørne og en Levis butik på den anden). Gå lige på Gran Via de les Corts Catalanes.
Fortsæt på Gran Via de les Corts Catalanes i to blokke, indtil du kommer til c / Roger de Lluria. Drej til venstre ad c / Roger de Lluria.
Vandrerhjemmet er 30 meter op fra hjørnet på højre side. Lige foran døren er et busstoppested og direkte på tværs af gaden er en "Sorli Discau 'Supermarked.

Kommer fra Girona Lufthavn:
Tag Barcelona Bus fra lufthavnen til Barcelona Nord Bus Station (endelig destination).
Når på Nord busstationen kan du enten tage en taxa til hostel (ikke for dyrt, fordi det er ikke så langt fra vandrerhjemmet) eller gå med metro. Metro stop er i den lille park lige ved siden af ​​busstationen og hedder Arc de Triomf.
Den metrolinje på Arc de Triomf stop er den linje 1 (rød). Tag toget, der går i den retning Hospital de Bellvitge indtil stop hedder Urquinaona.
Når du forlader toget på Urquinaona stoppe du nødt til at følge skiltene, der siger sortida (exit) Pl d Urquinaona. Dette vil bringe dig til en af ​​udgangene, der kommer ud i plaza Urquinaona (en stor park område med gader på hver side). Det er meget vigtigt, at du exit i plaza Urquinaona. Der er mange udgange til denne metro stop og hvis du afslutter på det forkerte sted, og du vil gå tabt.
Når i plaza Urquinaona skal du finde gade c / Roger de Lluria. Kig efter den irske Pub kaldet George Payne. Når vender pubben, med ryggen til plaza, gå til din højre. Den første gade, du kommer til, vil være c / Roger de Lluria. Drej til venstre på c / Roger de Lluria.
Fortsæt op c / Roger de Lluria for 2 blokke. Vandrerhjemmet er på højre side. Lige foran døren er et busstoppested og direkte på tværs af gaden er en "Sorli Discau 'Supermarked.

Fra Sant Estacio Train Station:
Inde togstationen skal du finde indgangen til metroen. Det er i den modsatte ende af toget station fra McDonalds.
Tag metroen linje 3 (grøn) i retning af Trinitat Nova til stop Catalunya.
Når du forlader toget på Catalunya-stop skal du følge skiltene, der siger sortida (exit) La Rambla. Når du har forladt metro og du er foran Plaza Catalunya, kigge efter den enorme bygning, der siger Corte Ingles på toppen. Det er et meget stort varehus bygning og er på størrelse med en hel by blok.
Stående direkte foran og overfor Corte Ingles bygning, med ryggen til gaden, gå til venstre. Du vil være at gå op ad gaden Passeig de Gracia.
Fortsæt op Passeig de Gracia 2 blokke indtil du kommer til Gran Via de les Corts Catalanes (en meget stor gade med en Zara på det ene hjørne og en Levis butik på den anden). Gå lige på Gran Via de les Corts Catalanes.
Fortsæt på Gran Via de les Corts Catalanes for 2 blokke, indtil du kommer til c / Roger de Lluria. Drej til venstre af c / Roger de Lluria.
Vandrerhjemmet er 30 meter op fra hjørnet på højre side. Lige foran døren er et busstoppested og direkte på tværs af gaden er en "Sorli Discau 'Supermarked.
 • Værdi for pengene 9.2
 • Sikkerhed 9.7
 • Område 9.6
 • Personale 9.6
 • Atmosfære 9.5
 • Renlighed 9.3
 • Faciliteter 9.0
Læs alle anmeldelser BOOK NU

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.

×