X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Santa Ana Hostal

Calle Cardenal Gonz�lez 25, Córdoba, Spanien

kort og rutebeskrivelse


86%Vurdering

  • 90%Værdi for pengene
  • 90%Sikkerhed
  • 100%Område
  • 80%Personale
  • 70%Atmosfære
  • 100%Renlighed
  • 70%Faciliteter

Oversat af Google Med tog og bus:

Stationerne er overfor hinanden og mellem dem er de stopper for byens buslinjer og taxaer. Du kan tage en taxa, som vil koste dig omkring 7,00 (dette beløb er omtrentlige, da det vil afhænge af, hvilken type sats, dvs. aften, helligdag, bagage, etc.). Hvis du vælger at tage bybus (billigere, i øjeblikket -2011- 1,15), komme på linje 3 og stå af ved busstoppestedet på gaden kaldet Calle San Fernando. Gå ned denne gade, indtil du kommer til den næste vej på højre (Cardenal Gonzlez). Vi er placeret på nummer 25 (ca. 100 meter til venstre).

Med bil:

Vigtigt: Husk, at du kommer til at indtaste den gamle bymidte, hvor gaderne er smalle og kun én vej.

Foreløbige retninger på grund workd

Fra motorvejen A4 / E5 tage afkørsel 403 til Plaza Andaluca.
Når du kommer til Plaza Andaluca, i rundkørslen, tag anden afkørsel til centrum og krydse San Rafaels bro over Guadalquivirs floden.
Lige for enden af ​​broen, er du nødt til at tage den første vej på højre Avda. del Alczar (være klar over, det bare i slutningen, dont glip af det!). Når du er der, tage det første på venstre hånd (Santa Teresa de Jornet). Derefter drejes til højre (C / Amador de los Ros). På det tidspunkt, vil du finde en bil adgangskontrol (tryk på den røde bund på din venstre og sige, at du har en reservation med os).
Gå lige ud (du vil se bagsiden af ​​Mezquita). Selv om der er en ingen post synge igen, kan du gå. Gå videre og du vil se vores ejendom på højre hånd. Stop et øjeblik og sige, at du har en reservation. Hvis du ønsker at parkere i vores parkering, så lad os vide, og vi vil fortælle dig, hvor det er placeret.