X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Santa Brígida Eco Holiday Retreat

Camino El Tejar s/n, Las Meleguinas - Santa Brigida, Gran Canaria, Canary Islands, Spanien

kort og rutebeskrivelse


97%Vurdering

  • 100%Værdi for pengene
  • 80%Sikkerhed
  • 100%Område
  • 100%Personale
  • 100%Atmosfære
  • 100%Renlighed
  • 100%Faciliteter

retning

Sådan får vores ejendom FRA LUFTHAVN:

1) Ved Bus

Fra lufthavnen kan du tage bussen til San Telmo Bus Station, som er i Las Palmas. Derfra tage bus nummer 302 til Las Meleguinas og følge ruten fra baren 'Ca Mariano - Asadero Pollos' - se vejledning: i bil nedenfor. Hvis du rådgive os i forvejen, kan vi arrangere at hente dig i Las Meleguinas.

2) Med bil

Hvis du lejer en bil, du kommer fra lufthavnen og køre i retning mod Las Palmas (vej GC1). Tæt på Las Palmas følge skiltet til Tafira. Ved afslutningen af motorvejen, du kommer til en rundkørsel kør mod La Atalaya - Santa Brgida. Nu er din er på GC 15 vejen. Følg for omkring 5 kms indtil du ankommer til Santa Brgida landsby og se skiltet for Las Meleguinas (på venstre side af vejen), hvor du går til højre (PS. På det tidspunkt er der også et lyskryds). Den vej, du nu køre på har palmer på begge sider. Efter dem omkring 300 meter er der et andet tegn (Las Meleguinas - La Angostura), hvor du er nødt til at tage den venstre vej (Y passage). Nu kan du gå ned i dalen, efter ca 1 km er du i bunden af dalen. Der er en lille passage her, vil du se en fødevare butik kaldet 'Viveres Las Meleguinas ', følg vejen til højre, (der er ingen vejskilt for las Meleguinas fordi du allerede er i Las Meleguinas). Yderligere på vejen (200 m). Vil du se et tegn på en bar kaldet 'BODEGN CA MARIANO-Pollos Asados​​''. Du er allerede i området, hvis du gør reservation, sender vi dig hvordan du får os i detaljer.


3) Ved Taxi

Fra lufthavnen med taxi, vil koste omkring 60 euro.

Afhængigt af længden af dit ophold og antallet af persosn et pluk op fra lufthavnen kan være arranged.Please tøv ikke med at kontakte os.

VIGTIGT:
Hvis du bestiller en feriebolig, Bemærk venligst at vi ikke bor her, og vi har ikke en reception. Det er vigtigt for os at vide tidspunktet for din ankomst til vores sted.