X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Santa Claus

Strada Arco San Pietro, 4, Bari, Italien

61%Vurdering

 • 68%Værdi for pengene
 • 68%Sikkerhed
 • 68%Område
 • 44%Personale
 • 60%Atmosfære
 • 76%Renlighed
 • 40%Faciliteter

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
De nyeste mest centrale hostel lejligheder til rejsende på et budget!
I den charmerende gamle bydel foran Ferries terminal!
Lufthavnsbus, hjemmebiograf & breakfast!

3 fritliggende strukturer i den charmerende gamle bydel fra kun 24,90 euro per værelse!

Julemanden er den større nyhed i de typiske strukturer angelsaksisk hostel, flad udlejning og bed & breakfast i Europa. Denne struktur blev designet med den hensigt at skabe et omrejsende indkvartering. Vores gæster afhængigt af behov og vaner har en måde at være i stand til at bo i flere fritliggende strukturer for at sikre en fri dag og nat Tour i den charmerende gamle bydel.
Også, ikke for langt fra os, kan du beundre kunsten at vores fiskere. Hver morgen, trække deres små både i havnen (efter at have tilbragt timer og timer på havet i løbet af natten), og rengøringsmidler, som vi gav dem Adriaterhavet. Vores gæster vil også være til stede på tidspunktet for rengøring og for at købe frisk fisk og skaldyr, som kun her i Bari i total sikkerhed, kan spises rå eller kogt, og som er et symbol på stolthed og økonomisk udvikling og territoriale integritet i vores byen.
Ved ankomst i Bari, at komme til Santa Claus, kan du klatre gennem trapper, eller du kan vælge at stien langs væggene, såkaldte "Muraglia. Inde i disse Walls vedlægges den gamle bydel, den mest fokuspunkt i der står det meste af aktivt erhvervsliv, gamle traditioner, museum, kirker, barer, klubber, diskoteker, sushi bar, restauranter er typiske for området. Fra væggene du kunne se skønheden i en af ​​de længste Promenades i Italien. Og havet, i Bari, og dens indbyggere har lange traditioner, erindringer, og det er den vigtigste kilde til levebrød for de fleste familier i den gamle bydel.
Julemanden er den eneste tankevækkende og billigste indkvartering i området, som ligger lige foran byen Port (Færger og Cruise Terminal), ved 4 minutter fra togstationen (med bybus nummer 20 /) og 15 minutter fra lufthavnen (i byerne bus nummer 16).
Bare følg up-bakke kaldet Strada Porto Nuovo foran Port Afslut og du vil nå Piazza San Pietro og derefter søge efter en lille bue, der kaldes Arco San Pietro siden Caffe.Follow ellers trappen foran Port Afslut og derefter vil du lige nå Arco San Pietro n.. 4..
Glem ikke at ringe til os og vi vil samle dig op med vores private shuttle!

Julemanden indeholder tre strukturer, i den overordnede og typiske bue for den gamle by, hver enkelt langt bare få meter fra andre.

Den første er Don Vito Trulli, foran St. Peter Arch i Arco San Pietro 4, bygget efter den typiske arkitektoniske struktur Trulli i Alberobello, som tilbyder 'Sleep & Go "løsning for rejsende på et budget, foreslår, at alle, behov for overnatning og morgenmad, muligheden for at bruge tjenesten. En aften her går op fra 24,90 EUR morgenmad inkluderet. Hos Don Vito Trulli benægter ikke nogen mulighed for at opdatere og slappe af på noget tidspunkt. Du kan ikke lade det glide. På Don Vito Trulli dig får også gratis internetadgang.

Den anden struktur er den Freddy House, foran kong Tancredi Arch, såkaldte, i navnet Freddy Mercury, leder af dronningen, at 25 år siden i Bari spillede i PetruzzelliTheatre, en af ​​de vigtigste teatre i Italien. I Freddy House finder du Superior 4 seng dorm med privat badeværelse, Superior dobbeltværelse med eget badeværelse, Imperial lejlighed til tre voksne med privat badeværelse, Imperial lejlighed til fire voksne med privat badeværelse, Imperial lejlighed til fem voksne med private badeværelse.Alle værelser og lejligheder i Freddy House har privat badeværelse, køleskab, aircondition, plasma-tv, hjemme cinema.A nat i går op fra 21,90 euro morgenmad inkluderet.

Den tredje struktur er den Bohemian Rhapsody, foran Swebian Arch.
Den Bohemian Rhapsody er en struktur indsat i byens centrum tæt på den helt nye Petruzzelli Teater, Niccolo Piccinni Teater, shopping center i byen Bari, Corso Vittorio Emanuele.
Bari er en af ​​perlerne i Adriaterhavet, rige med historie, kultur og tradition. Vores milepæle er: stranden, dejligt vejr, indbydende by fuld af venlighed og varme og en vidunderlig middelhavskøkken fra middelalderen oprindelse, og arkitektoniske stil, såsom Apulian romanske, misundte af resten af ​​verden i Bohemian Rhapsody vil du finde! Superior 4 seng dorm med privat badeværelse, Superior dobbeltværelse med eget badeværelse, Imperial lejlighed til tre voksne med privat badeværelse, Imperial lejlighed til fire voksne med privat badeværelse, Imperial lejlighed fo fem voksne med private badeværelse.Alle værelser og lejligheder i Bohemian Rhapsody har privat badeværelse, køleskab, aircondition, plasma-tv, hjemmebiograf.
Alle priser er inklusiv morgenmad.
Børn under 6 år er gratis.
Kom til at besøge os!
Det bliver stemningsfuld og interessant!

Bemærk, at vi Forhåndsgodkend kreditkort for at acceptere din reservation. hvis dit kreditkort vil være ugyldig eller med utilstrækkelig fond, vil vi bede dig om at give os en anden. Hvis du undlader at gøre det, forbeholder vi os ret til at annullere din reservation.

Check in: fra 10,30 til 13,00 og fra 15,00 til 22,00.
Vær venlig at respektere vores check i politik, hvis du påtænker at tjekke ind senere bedes meddele os.
Check ud på 11,00.

Strada Arco San Pietro 4
70122 Bari, Italien
Foran Færger og Cruise Terminal

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

 • Aircondition
 • Morgenmad inkluderet
 • Gratis bykort
 • Lounge
 • Håndklæder inkluderet


Politikker

 • Ikke-ryger


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Santa Claus Located at Strada Arco San Pietro, 4, , Bari.
Santa Claus
Italy
Bari 70122 Strada Arco San Pietro, 4
61% 150
41.1319083 16.8697233
Santa Claus
    Værelser til rådighed     Deluxe Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Superior Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Standard 6 Seng Fælles Sovesal Værelse Med Bad/wc     Deluxe Enkelt Privat Værelse Med Bad/wc     Deluxe 3 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Deluxe 3 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Deluxe 4 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Deluxe 5 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Deluxe 6 Seng Privat Fælles Badeværelse     Grundlæggende 8 Seng Privat Værelse Med Bad/wc