X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Santa Claus

Strada Arco San Pietro, 4, Bari, Italien

ingen bedømmelse

 • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
De nyeste mest centrale hostel lejligheder til rejsende på et budget!
I den charmerende gamle bydel foran Ferries terminal!
Lufthavnsbus, hjemmebiograf & breakfast!

3 fritliggende strukturer i den charmerende gamle bydel fra kun 24,90 euro per værelse!

Julemanden er den større nyhed i de typiske strukturer i angelsaksiske hostel, flad leje og bed & breakfast i Europa. Denne struktur er designet med den hensigt at skabe en omrejsende indkvartering. Vores gæster afhængigt af behov og vaner har en måde at være i stand til at bo i mere fritliggende strukturer, for at sikre en fri dag og nat Tour i den charmerende Ancient Town.
Også, ikke alt for langt fra os, kan du beundre kunsten at vores fiskere. Hver morgen, trække deres små både i havnen (efter at have tilbragt timer og timer på havet i løbet af natten), og rengøringsmidler, som vi gav dem Adriaterhavet. Vores gæster vil også være til stede på tidspunktet for rengøring og til køb af frisk fisk og skaldyr, som kun her i Bari, i total sikkerhed, kan spises rå eller kogte, og som er et symboler på stolthed og økonomisk udvikling og territoriale integritet vores by.
Ved ankomst i Bari, til at komme til Santa Claus, kan du klatre gennem trapper, eller du kan vælge at stien langs væggene, såkaldte "Muraglia«. Inde i disse Vægge er vedlagt den gamle bydel, det mest fokuspunkt i der står det meste af aktiv virksomhed, gamle traditioner, museum, kirker, barer, klubber, diskoteker, sushi bar, restauranter typiske for området. Fra væggene, du kunne se skønheden i en af ​​de længste Promenader i Italien. Og havet, i Bari, og dens indbyggere har lange traditioner, erindringer, og det er den vigtigste kilde til levebrød for de fleste familier i den gamle bydel.
Julemanden er den eneste tankevækkende og billigste indkvartering i området, som ligger lige foran byen Port (Færger og Cruise Terminal), ved 4 minutter fra togstationen (med bybus nummer 20 /) og 15 minutter fra lufthavnen (ved byerne bus nummer 16).
Bare følg op-bakke kaldet Strada Porto Nuovo foran Port Exit, og du vil nå Piazza San Pietro og derefter søge efter en lille bue, kaldet Arco San Pietro ved siden af ​​Caffe.Follow ellers trappen foran Port Afslut og derefter vil du lige nå Arco San Pietro n. 4.
Glem ikke at ringe til os og vi vil samle dig op med vores private shuttle!

Julemanden omfatter tre strukturer, i den overordnede og typiske bue af den gamle by, hver en langt blot få meter fra andre.

Den første er Don Vito Trulli, foran St. Peter Arch, i Arco San Pietro 4, bygget efter den typiske arkitektoniske struktur Trulli i Alberobello, som tilbyder 'Sleep & Go' løsning til rejsende på et budget, foreslår, at alle, med behov for overnatning og morgenmad, mulighed for at bruge tjenesten. En nat her går op fra 24,90 eur morgenmad inkluderet. På Don Vito Trulli bestrider ikke nogen mulighed for at opdatere og slappe af på noget tidspunkt. Du kan ikke lade det glide. På Don Vito Trulli vil du også have gratis internetadgang.

Den anden struktur er den Freddy House, foran kong Tancredi Arch, såkaldte, i navnet Freddy Mercury, leder af Dronning, at tyve fem år siden i Bari spillede i PetruzzelliTheatre, en af ​​de vigtigste teatre i Italien. I Freddy House vil du finde Superior 4 bed dorm med privat badeværelse, Superior dobbeltværelse med eget badeværelse, Imperial lejlighed til tre voksne med privat badeværelse, Imperial lejlighed til fire voksne med privat badeværelse, Imperial lejlighed til fem voksne med private badeværelse.Alle værelser og lejligheder i Freddy House har privat badeværelse, køleskab, aircondition, plasma-tv, hjem cinema.A nat i går op fra 21,90 euro morgenmad inkluderet.

Den tredje struktur er Bohemian Rhapsody, foran Swebian Arch.
Den Bohemian Rhapsody er en struktur, indsat i byens centrum tæt på den helt nye Petruzzelli Teater, Niccolo Piccinni Teater, shopping centrum af byen Bari, Corso Vittorio Emanuele.
Bari er en af ​​perlerne i Adriaterhavet, rige med historie, kultur og tradition. Vores milepæle er:! Stranden, dejligt vejr, indbydende by fuld af venlighed og varme og en vidunderlig middelhavskøkken fra middelalderlige oprindelse, og arkitektonisk stil, som Apulien romansk, misundte af resten af ​​verden I Bohemian Rhapsody vil du finde Superior 4 bed dorm med privat badeværelse, Superior dobbeltværelse med eget badeværelse, Imperial lejlighed til tre voksne med privat badeværelse, Imperial lejlighed til fire voksne med privat badeværelse, Imperial lejlighed fo fem voksne med private badeværelse.Alle værelser og lejligheder i Bohemian Rhapsody har privat badeværelse, køleskab, aircondition, plasma-tv, hjemmebiograf.
Alle priser er inklusiv morgenmad.
Børn under 6 år er gratis.
Kom til at besøge os!
Det bliver stemningsfulde og interessant!

Bemærk, at vi Forhåndsgodkend kreditkort for at acceptere din booking. hvis dit kreditkort vil være ugyldigt eller med utilstrækkelig fond, vil vi bede dig om at give os en anden. Hvis du undlader at gøre det, forbeholder vi os ret til at annullere din reservation.

Check ind: fra 10,30 indtil 13,00 og fra 15,00 til 22,00.
Vær venlig at respektere vores check i politik, hvis du ønsker at tjekke ind senere bedes du meddele os.
Tjek på 11,00.

Strada Arco San Pietro 4
70122 Bari, Italien
Foran Færger og Cruise Terminal

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

 • Aircondition
 • Morgenmad inkluderet
 • Gratis bykort
 • Internetadgang
 • Lounge
 • Parkering
 • Restaurant
 • Pengeskab
 • Håndklæder inkluderet


Politikker

 • Ikke-ryger


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Santa Claus Located at Strada Arco San Pietro, 4, , Bari.
Santa Claus
Italy
Bari 70122 Strada Arco San Pietro, 4
0% 151
41.1319083 16.8697233
Santa Claus
    Værelser til rådighed     Deluxe Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Superior Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Deluxe Enkelt Privat Værelse Med Bad/wc     Deluxe 3 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Deluxe 3 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Deluxe 4 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Deluxe 5 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Deluxe 6 Seng Privat Fælles Badeværelse     Grundlæggende 8 Seng Privat Værelse Med Bad/wc