X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Shamba Bed&Breakfast

P.O. Box 464, Ihururu, Nyeri, Kenya

ingen bedømmelse

  • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Karibu på Shamba Bed & Breakfast i de grønne bakker i det centrale Higlands, afoot Mount Kenia- og Aberdare-nationalparken. Vejret du blot bo for en NAT eller to uger, du skal føle sig velkommen og virkelig føle sig hjemme. Hvis du ønsker en ændring fra blot en anden turist hotel Mahinda tilbyder dig et sted at slappe af, før du går videre med din rejse eller at bo for stykke tid med ham.

Huset ligger i en stor shamba (haven) i et landområde. En lille veranda åbner ind i en stor stue med separat spiseplads. Til højre side af den levende er to separate værelser og et separat badeværelse for vores gæster.

Du vil få en virkelig Kenian oplevelse væk fra alfarvej. Da prisen er inklusive helpension (samt afhentning fra Ihururu eller Nyeri by) vi wil være glade for at betjene dig lokalt og traditionell mad, for det meste ud af råvarer fra egen have (shamba). Du er mere end velkommen til at hjælpe høste din middag.

En del af forbindelsen er en stor frugt og køkkenhave (Shamba), hvor blandt andet majs, søde kartofler, bananer, arrowroot og kartofler dyrkes. Afhængigt af sæsonen kan du plukke mango, passionfruits, Physalis, granatæble og mere til din morgenmad bordet.

På grund af en ikke-sikret godt og en ny fiskedam forbindelsen desværre endnu ikke egnet til små børn.

Vi ønsker at du skal føle sig hjemme og opleve Kenya som du aldrig kunne gøre som en simpel turist! Regenerere, udforske centrale Highands, få at vide heartland og tradition af Kikuyu.

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

  • Morgenmad inkluderet


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Shamba Bed&Breakfast Located at P.O. Box 464, Ihururu, Nyeri.
Shamba Bed&Breakfast
Kenya
Nyeri P.O. Box 464, Ihururu
0% 1
-0.3906982 36.9109725
Shamba Bed&Breakfast
    Værelser til rådighed     Grundlæggende Dobbeltværelse Privat Fælles Badeværelse     Grundlæggende Enkelt Privat Fælles Badeværelse