X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Shezan Hotel

Fariq Bin Omran, Doha, Qatar

ingen bedømmelse

0 Bedømmelser
  • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Blandt de mange hoteller i Qatar, er Hotel Shezan i Doha en, der fortjener mere end blot en omtale. Af alle de hoteller i Doha, er dette hotel virkelig er repræsentative for den høflighed og charme karakteristisk for de mellemøstlige folk.
Mellemøsten har altid tiltrukket bosættere fra hele verden. Dette skyldes primært de jobmuligheder, overfyldte landet. Naturlige olie har gjort Doha, hovedstaden i Qatar et af de rigeste steder på jorden. For nylig, dog er det blevet hjemsted for nogle af de mest fantastiske arkitekturer i verden. Ligesom resten af ​​Mellemøsten, har byggeriet oplevet et boom i Doha. Dette har ført nogle af de største hotelkæder at åbne butik i Doha.
Elegance, luksus og høj komfort er hvad du kan forvente at blive behandlet med, når du lægger op på Hotel Shezan i Doha i Qatar. Indkvarteringen i Hotel Shezan i Doha er simpelthen fantastisk og atmosfæren er virkelig hjertevarme. Stedet emmer det bedste af komfort. Kvaliteten indkvartering er godt understøttet af den høje kvalitet værelse faciliteter på Hotel Shezan i Doha i Qatar. At behage gæsterne, hotellet har alle de bekvemmeligheder i plads og veludstyrede værelser. De faciliteter på hotellet tilbyder god værdi for dine penge og lad gæsterne forlader sig tilfredsstillende. Hotel Shezan i Doha byder omkring 60 fint indrettede værelser.
Den mest omhyggelige pleje og planlægning og indviklede designe gået ind i værelserne på hotellet. De pænt indrettede værelser har et behageligt ophold til gæsterne. Komfort for gæsterne får højeste prioritet i hotellet og dette er hvad der gør den til en af ​​de fine-hoteller i Doha i Qatar. De væsentlige værelse faciliteter på Hotel Shezan i Doha omfatter aircondition facilitet, kabel-tv og telefon. Den bekvemmelighed af gæsterne er yderligere suppleret med den strategiske placering af Hotel Shezan i Doha
Værelserne på hotellet er ren og badeværelserne er altid holdes rene og godt vedligeholdt. Ud over dette, kan gæsterne tage det fulde glæde af den bøde vifte af Hotel Faciliteter og tjenester på Shezan Hotel i Doha. Indkvarteringen er velegnet til de rejsende på udkig efter en venlig budget overnatning i Doha i Qatar.
Veludstyrede værelser og flot vifte af tjenester på hotellet lad dem bor i komfort inden for en overkommelig rækkevidde. Med 24 timers room service og fine udvalg af værelse faciliteter på Hotel Shezan i Doha, kan gæsterne få en dejlig tid i Doha inden for et begrænset budget.
Hotel bekvemmeligheder og services på Hotel Shezan i Doha omfatter alt, hvad en turist på udkig efter en god pause fra ensformige liv ønsker. Perfekt til rejsende der rejser på et rimeligt budget, Hotel Shezan i Doha har fine spisesteder i hotelkomplekset. Den er ideel til såvel erhvervslivet som ferierejsende, hotel bekvemmeligheder og services på Hotel Shezan i Doha omfatter yderst professionelle og veludstyrede konferencefaciliteter.
Hotellet tilbyder også en festsal, der kan bruges til at hoste forretningsfrokoster og andre familiebegivenheder. Hotel bekvemmeligheder og services på Hotel Shezan i Doha inkluderer et smukt manicurerede park lige foran hotelbygningen, der kan bruges til familiefester. Du kan også vælge at dase rundt i parken med den dejlige springvand bærende vidne til dine dyrebare øjeblikke med din familie.
- For at gå videre med din reservation, vi kræver gyldigt kreditkort. Det resterende beløb for reservation vil blive preauthorized og opkræves ved ankomst datoen for booking af Travelmed Hotels Group. For ikke gyldige kreditkort vil du modtage en e-mail-meddelelse. Vi kræver dit svar og gyldige kreditkortoplysninger indenfor 3 arbejdsdage. Hvis du ikke giver gyldige kreditkortoplysninger inden for 3 hverdage din reservation kan blive aflyst som følge heraf.
Du har op til 3 dage før ankomst for at annullere reservationen uden beregning. Hvis reservationen bliver annulleret inden 72 timer før ankomst vil du blive opkrævet 1 nat ophold. Samme dag aflysninger, udeblivelser eller tidlig check ud vil resultere i 1 nat gebyr.
Check in: 13:00
Afrejse: 11:00

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

  • Reception åben døgnet rundt
  • Aircondition
  • Morgenmad inkluderet
  • Restaurant


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 3 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Shezan Hotel Located at Fariq Bin Omran, , Doha.
Shezan Hotel
Qatar
Doha Po Box 5616 Fariq Bin Omran
0% 0
25.3033338 51.4990568
Shezan Hotel
    Værelser til rådighed     Standard Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Værelse Med Bad/wc