X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Soul Backpackers Barcelona

Diputació, 323 ppral.1a, Barcelona, Spanien

kort og rutebeskrivelse


87%Vurdering

  • 87%Værdi for pengene
  • 89%Sikkerhed
  • 89%Område
  • 93%Personale
  • 86%Atmosfære
  • 83%Renlighed
  • 79%Faciliteter

Kørselsvejledning
Soul Backpackers Barcelona er på Carrer de la Diputació, 323. Den nærmeste metrostation er 'Girona', som er en 2 minutters gang væk (200 m).
Fra lufthavn El Prat (BCN største lufthavn): Tag Aerobus og til sin sidste stop på Plaça Catalunya. Vandrerhjemmet er omkring 12 minutters gang fra Plaça Catalunya (950 m). Walk nordøst på Plaça Catalunya mod Passeig de Gràcia, og drej til venstre på Passeig de Gràcia. Drej til højre ad Carrer de la Diputació og du finder os på venstre hånd på # 323.
Hvis du foretrækker ikke ønsker at gå, kan du tage den gule metrolinje (L4) fra Passeig de Gràcia i retning Trinitat Nova, og stå af på Girona (1 stop). Derfra går sydøst på Carrer de Girona og drej til højre ved næste gade, Carrer de la Diputació. Du finder os på højre hånd på # 323.
Hvis du beslutter at tage en taxa fra lufthavnen til vandrerhjemmet, vil det koste omkring 30 €.
Fra Girona-Costa Brava Airport (GRO): Tag Barcelona Bus, en direkte bus fra lufthavnen Girona til Barcelona Estació del Nord bus station. Det tager omkring 1 time og 15 minutter og koster 12 € envejs, 21 € tilbage. Bemærk, at Barcelona Bus kører to ruter - en til Girona centrum og en til Barcelona, ​​så sørg for at komme på den rigtige.
Fra Estacio D'Autobusos BARCELONA NORD (bus station): Vandrerhjemmet er 15 minutters gang (1,3 km). Gå sydvest på Carrer d'Ali Bei mod Carrer de Ribes. Drej til højre ad Carrer de Napols. Drej til venstre ad Carrer de la Diputacio. Du vil finde vandrerhjemmet på din højre på # 323.
Hvis du foretrækker ikke at gå fra busstationen, tage den røde metrolinje (L1) fra Arc de Triomf station i retning Hospital de Bellvitge til Urquinaona (1 stop). Hos Urquinaona, skifte til den gule metro linje (L4), og tage mod Trinitat Nova (2 stop). Derfra går sydøst på Carrer de Girona og drej til højre ved næste gade, Carrer de la Diputació. Du finder os på højre hånd på # 323.
Fra Sants-Estació (togstation): Tag den blå metrolinje (L5) mod Vall d'Hebron til Verdaguer (4 stop). Hos Verdaguer, skifte til den gule linje (L4) mod La Pau, og stå af på Girona (1 stop). Derfra går sydøst på Carrer de Girona og drej til højre ved næste gade, Carrer de la Diputació. Du finder os på højre hånd på # 323.