X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Southern Volunteer Adventure

5147-00506, 62315-00200, Nairobi, Kenya

ingen bedømmelse

  • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Southern Volunteer Adventure er et hus tilbyder plads til personer, der søger eventyr eller frivilligt arbejde eller both.We organisere noget fra den ene dag tour til flere uger safarier til populære rejsemål som Masai Mara, Lake Nakuru National Park, Amboseli National Park og Tsavo East og West National Park.We også organisere Tanzania safarier til destinationer som Kilimanjaro klatring, Ngorongoro, Serengeti, Manyara og tranfers til Arusha og Moshi.You kan se på disse og mange andre destinationer på vores hjemmeside på www.wildparadisesafaris.com

Vi organiserer placering for frivilligt arbejde i en periode på mellem et par dage til seks måneder.Vi også hjælpe dem, der kan have brug for midlertidig på jobtræning eller praktikophold for at finde organisationer, der tilbyder det samme.

Vi er beliggende tre kilometer fra byens centrum samt tre minutters kørsel fra Nairobis største turistmål såsom Nairobi National Park, giraf center, Bomas Kenya for lokale musik og dans udstyrsstykke og også meget tæt på to børn hjem, en skole for forældreløse børn, en missionær sygehus og rådgivningscenter.

Fandt også, næste er fine restauranter, et indkøbscenter med en fødevarer domstol, banktjenester, hæveautomater internetcafeer og billig offentlig transport.

Wilson Lufthavnen ligger i nærheden og African Medical og Research foudation (AMREF) hovedkvarter og international uddannelse er 300 meter away.Tour / rejseinformation om Kenya, Tanzania og Uganda er tilgængelig på anmodning.
Placeringen er sikker, rolig og passende for internationale rejsende.
Se vores uimodståelige tilbud, de omfatter gratis transport til Nairob turistattraktioner og gratis billetter til Arusha og Moshi i shuttle virksomheder efter eget valg.

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

  • Morgenmad ikke inkluderet
  • Tremmesenge til rådighed
  • Køkken
  • Lounge


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Southern Volunteer Adventure Located at 5147-00506, 62315-00200, Nairobi.
Southern Volunteer Adventure
Kenya
Nairobi 00506 5147-00506, 62315-00200
0% 9
-1.3218898 36.8246805
Southern Volunteer Adventure
    Værelser til rådighed     Deluxe Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Fælles Badeværelse     Superior Enkelt Privat Værelse Med Bad/wc     Deluxe Twin Seng Private Værelse Med Bad/wc     Superior Twin Seng Private Værelse Med Bad/wc     Superior 3 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Superior 4 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Superior 5 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Superior 6 Seng Privat Værelse Med Bad/wc