X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Speedy Bed

Via Domenico Cucchiari 46, Rom, Italien

ingen bedømmelse

  • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
En intelligent løsning i den berømte universitet kvartal af Casal Bertone; for der ønsker at være lidt fjernt fra centrum til de mest overkommelige priser, men uden at give afkald på bekvemmeligheder.

Dette område, så udgør den ideelle base for dem på et begrænset budget besøger Rom for en ferie eller for at studere, da det er inden for slående afstand af det historiske centrum og alle andre dele af byen, takket være den korte afstand til Tiburtina metro stoppe. Den Casal Bertone er hjemsted for et stort antal familier og unge, og den vigtigste lokale færdselsåre har to forskellige internetcafeer og en stor Auchan supermarked.

The Speedybed Bed & Breakfast ligger i Casal Bertone, en af ​​Roms studerende kvartaler - nær La Sapienza University - der har bevaret en følelse af selvstændighed i den enorme urbane landskab, der er bygget op omkring det.

Betaling: kun Kontant ved ankomsten.
Check-in: 9:00 til 21:30.

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

  • Morgenmad inkluderet
  • Faciliteter til tøjvask


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Speedy Bed Located at Via Domenico Cucchiari 46, , Rome.
Speedy Bed
Italy
Rome Lazio 00159 Via Domenico Cucchiari 46
0% 7
41.8995020 12.5356640
Speedy Bed
    Værelser til rådighed     Standard Dobbeltværelse Privat Fælles Badeværelse     Standard Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     4 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Enkelt Privat Værelse Med Bad/wc     3 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Twin Seng Private Fælles Badeværelse     Twin Seng Private Værelse Med Bad/wc     Dobbeltværelse Privat Fælles Badeværelse     Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     3 Seng Privat Fælles Badeværelse     Twin Seng Private Fælles Badeværelse     Twin Seng Private Værelse Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Værelse Med Bad/wc     Standard 3 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Fælles Badeværelse     3 Seng Privat Fælles Badeværelse     Standard 3 Seng Privat Fælles Badeværelse     Standard Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Værelse Med Bad/wc