X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Spring Garden Guesthouse

St. Margaret's Bay P.O., Portland, Port Antonio, Jamaica

20%Vurdering

  • 20%Værdi for pengene
  • 20%Sikkerhed
  • 20%Område
  • 20%Personale
  • 20%Atmosfære
  • 20%Renlighed
  • 20%Faciliteter

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Vi vil gerne byde dig velkommen på Spring Garden Bed and Breakfast, en øko-turisme indkvartering i den østlige del af Jamaica. Vi er direkte placeret på en øde strand, langt væk fra de understregede skarer af masseturisme. Spring Garden ligger i St. Margaret Bay, Portland, uden tvivl den mest frodige og grønne sogn i Jamaica.
Vi driver pensionat i en Økoturisme stil, er 100% produceret vores energi
ved Solceller og en windgenerator. I en islandwide konkurrence for hoteller og pensionater i 1999 har vi vundet tre priser, én for energibesparelser, en for miljøbeskyttelse og den særlige Award fra den daværende minister for energi, Robert Pickersgill, for fremragende præstation.
Vores priser inkluderer morgenmad. Vi serverer den verdensberømte Blue Mountain kaffe til morgenmad eller te sammen med brød, smør og hjemmelavet jamaicanske syltetøj. Derudover serverer vi enten æg, pandekager, Jamaicansk æggekage, Ackee og saltfish, stegt pisang, toasts eller grød, afhængigt af ledighed!

Vores dobbeltværelser har en ekstra enkeltseng. Hvis rummet er besat af tre personer, den extraprice for den tredje person er EUR 14, - per nat i tillæg til den samlede pris på bekræftelsen.
Hvis vores twin værelse er besat af kun en enkelt person, vil der være en rabat på EUR 12, - per nat fra den samlede pris på bekræftelsen.
Bemærk venligst, at vi kun kan acceptere betalinger i hus med kontanter.

Hvis du er en elsker af uspoleret natur, Portland er stedet at være, det er også kaldet Jamaica's hjerte og sjæl tilbagetog og har flere økoturisme attraktioner end nogen anden del af øen. Der er masser af vandfald, talrige Vandreruterne og smukke strande. Tag en tur til Blue Mountains, et naturens reserve, hvor du kan være heldig at se den truede Giant Swallowtail, den største sommerfugl i den nordlige halvkugle. Port Antonio selv er en rolig by, omgivet af turkisblåt vand og tågede bjerge.

Eller tage en tur på en bambus tømmerflåde ned Rio Grande, Jamaica`s største flod.
Denne spændende tur blev opfundet af den berømte Errol Flynn til at underholde sine venner og gæster på hans private tilbagetog Navy Island, som adskiller Port Antonio`s twin havne. Somerset Falls er tæt ved gæstehuset og kan nås med spændende gåtur langs kysten. Vores tourguide Peter vil være glade for at tage dig der, han er også den guide på Somerset Falls.

Indkøb kan gøres i St. Margaret Bay eller i Musgrave markedet i Port Antonio, som har forskellige sektioner til grøntsager, frugter, tøj og fremragende lokale håndværk værker.

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte os direkte på telefon, (876) 3588727 eller via e-mail:
info (at) forår-garden.de

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

  • Brætspil
  • Morgenmad inkluderet
  • dvd'er


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Spring Garden Guesthouse Located at St. Margaret's Bay P.O., Portland, Port Antonio.
Spring Garden Guesthouse
Jamaica
Port Antonio Portland n/a St. Margaret's Bay P.O., Portland
20% 4
18.2065233 -76.5362548
Spring Garden Guesthouse
    Værelser til rådighed     Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Twin Seng Private Fælles Badeværelse