X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til St Christopher's Camden

48-50 Camden High Street, Camden NW1, London, England

kort og rutebeskrivelse


83%Vurdering

  • 84%Værdi for pengene
  • 83%Sikkerhed
  • 93%Område
  • 85%Personale
  • 82%Atmosfære
  • 77%Renlighed
  • 76%Faciliteter

Oversat af Google Fra Heathrow Lufthavn:
Tage Piccadilly Line til Kings Cross. Skift her til den nordlige linje og tage det en stopper for Camden Town. Kom ud af stationen og gå til venstre ned Camden High Street forbi McDonalds og Burger King. Vi er 200 meter ned på venstre side.

Fra Victoria Station:
Fang Victoria line til Kings Cross. Skift hertil Northern line og gå efter et stop til Camden Town. Kom ud af stationen og gå til venstre ned Camden High Street forbi McDonalds og Burger King. Vi er 200 meter ned på venstre side.

Fra Gatwick eller Luton lufthavne:
Tag Thameslink toget til Kings Cross og herfra tage metroen for et stop på Northern Line til Camden town. Kom ud af stationen og gå til venstre ned Camden High Street forbi McDonalds og Burger King. Vi er 200 meter ned på venstre side.

Fra Stansted Lufthavn:
Tag toget til Liverpool Street. Herfra tage metro til Kings Cross. Skift her til den nordlige linje og gå en stopper til Camden town. Kom ud af stationen og gå til venstre ned Camden High Street forbi McDonalds og Burger King. Vi er 200 meter ned på venstre side.

Fra Waterloo Station:
Tag Northern Line til Camden town. Kom ud af stationen og gå til venstre ned Camden High Street forbi McDonalds og Burger King. Vi er 200 meter ned på venstre side.