X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til St Christopher's Oasis-Female Only

163 Borough High Street, SE1 1HR, Southwark, London, England

kort og rutebeskrivelse


82%Vurdering

  • 81%Værdi for pengene
  • 87%Sikkerhed
  • 89%Område
  • 82%Personale
  • 77%Atmosfære
  • 79%Renlighed
  • 79%Faciliteter

Oversat af Google Receptionen er på Village. Det ligger kun fem minutter op ad vejen på 165 Borough High Street.

Fra Heathrow lufthavn:
Tag Piccadilly line til Green Park; ændre på den østgående Jubilee Line til London Bridge. Tag Borough High St exit rulletrapper til gadeniveau, og drej til venstre. Herfra er det mindre end fem minutters gang. Venligst udskrive kortet ovenfor for at hjælpe dig med at finde vej.

Fra Gatwick Airport:
Tag toget til London Bridge Station udrejse via afkørslen til taxaer eller busser. Tag en venstre til 1. lyskryds lige rundt om hjørnet. Dette er Borough High St. Drej til venstre og gå cirka fem minutter.

Fra Stansted Airport:
Tag toget til Liverpool Street. Bus 35 stopper lige foran vores dør på Borough High Street.
Alternativt kan du tage den centrale rør linje til Bank og derefter skifte til den nordlige linje. Gå et stop til London Bridge. Tag Borough High St exit rulletrapper til gadeniveau, og drej til venstre. Herfra er det mindre end fem minutters gang. Venligst udskrive kortet ovenfor for at hjælpe dig med at finde vej.

Fra Luton lufthavn:
Tag Thameslink Train fra Luton Station direkte til London Bridge. Udrejse via afkørslen til taxaer eller busser. Tag en venstre til det første lyskryds lige rundt om hjørnet. Dette er Borough High St. Drej til venstre og gå cirka fem minutter. Venligst udskrive kortet ovenfor for at hjælpe dig med at finde vej.

Fra Victoria Coach og Train Station:
Tag Circle eller District line til Westminster og skifte til den østgående Jubilee Line. Stå af ved London Bridge. Tag Borough High St exit rulletrapper til gadeniveau, og drej til venstre. Herfra er det mindre end fem minutters gang. Venligst udskrive kortet ovenfor for at hjælpe dig med at finde vej.

Fra Waterloo Station:
Tag Jubilee linje for to stop og stå af ved London Bridge. Tag Borough High St exit rulletrapper til gadeniveau, og drej til venstre. Herfra er det mindre end fem minutters gang. Venligst udskrive kortet ovenfor for at hjælpe dig med at finde vej.