X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til St Christopher's Shepherds Bush

Belushis Bar, 13-15 Shepherds Bush Green., London, England

kort og rutebeskrivelse


78%Vurdering

  • 77%Værdi for pengene
  • 80%Sikkerhed
  • 86%Område
  • 83%Personale
  • 80%Atmosfære
  • 70%Renlighed
  • 71%Faciliteter

Oversat af Google Vandrerhjemmet er placeret på tværs af vejen fra Shepherds Bush Station på Central Line.

Fra Heathrow lufthavn:
Tag metroen til Hammersmith, skifte til Hammersmith og byen linje, gå et stop til Shepherds Bush Market. Afslut stationen og drej til venstre og gå 800metres til os i rundkørslen. Du kan også bus det til Shepherds Bush Green fra Hammersmith, efterlader en 50 meter gåtur til St Christophers Inn og Belushi bar.

Fra Victoria Station:
(Herunder coach station) Fang Victoria Line til Oxford Circus, skifte til Central Line til Shepherds Bush. Vi er beliggende overfor stationen i venstre side. Alternativt hoppe på bus 46 lige til døren.

Fra Gatwick lufthavn:
Tage S-togs til Clapham Junction. Herfra fange land toget direkte til Shepherds Bush. Vi ligger overfor station på venstre side.

Fra Stansted lufthavn:
Tag toget til London Liverpool Street, så hop på den centrale linje til Shepherds Bush. Vi ligger overfor station på venstre side.

Fra Waterloo Station:
Tag Jubilee Line til Bond Street og ændre på Central line til Shepherds Bush. Vi ligger overfor station på venstre side.

Fra Luton lufthavn:
Tag Thameslink Train fra Luton Station direkte til King Cross. Skift her til Northern Line til Tottenham Court Road og derefter skifte til vest-bundne Central Line til Shepherds Bush. Vi ligger overfor station på venstre side.