X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til St Christopher's Shepherds Bush

Belushis Bar, 13-15 Shepherds Bush Green., London, England

kort og rutebeskrivelse


81%Vurdering

  • 81%Værdi for pengene
  • 82%Sikkerhed
  • 90%Område
  • 85%Personale
  • 79%Atmosfære
  • 76%Renlighed
  • 73%Faciliteter

Oversat af Google Vandrerhjemmet er placeret på tværs af vejen fra Shepherds Bush Station på Central Line.

Fra Heathrow lufthavn
Tag metroen til Hammersmith, skifte til Hammersmith and City line, gå et stop til Shepherds Bush Market. Forlade stationen og drej til venstre og gå 800metres til os på rundkørslen. Du kan også bus det til Shepherds Bush Green fra Hammersmith, efterlader en 50 meter gåtur til St Christophers Inn og Belushi Bar.

Fra Victoria Station:
(Herunder coach station) Fang Victoria Line til Oxford Circus, skifte til Central Line til Shepherds Bush. Vi er beliggende overfor stationen på den venstre side. Alternativt hoppe på bus 46 lige til døren.

Fra Gatwick Airport:
Tage S-togs til Clapham Junction. Herfra fange land toget direkte til Shepherds Bush. Vi ligger overfor stationen på den venstre side.

Fra Stansted Lufthavn:
Tag toget til Liverpool Street, derefter hop på Central Line til Shepherds Bush. Vi ligger overfor stationen på den venstre side.

Fra Waterloo Station:
Tag Jubilee Line til Bond Street og skifte til Central Line til Shepherds Bush. Vi ligger overfor stationen på den venstre side.

Fra Luton Airport:
Tag Thameslink Train fra Luton Station direkte til King Cross. Skift her til Northern Line til Tottenham Court Road og derefter skifte til den vestgående Central Line til Shepherds Bush. Vi ligger overfor stationen på den venstre side.