X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til St Christopher's Village

165 Borough High Street, London, England

kort og rutebeskrivelse


79%Vurdering

  • 76%Værdi for pengene
  • 84%Sikkerhed
  • 88%Område
  • 80%Personale
  • 83%Atmosfære
  • 71%Renlighed
  • 71%Faciliteter

Oversat af Google Fra Heathrow lufthavn
Tag Piccadilly Line til Green Park. Skift på den østgående Jubilee Line til London Bridge. Tag Borough High St exit rulletrapper til gadeniveau, og drej til venstre. Vi er mindre end en fem minutters gåtur.

Fra Victoria Station:
Tag Circle & District line Westminster ændring på den østgående Jubilee Line til London Bridge. Tag Borough High St exit rulletrapper til gadeniveau, og drej til venstre. Vi er mindre end en fem minutters gåtur.

Fra Gatwick Airport:
Tag toget til London Bridge Station og udrejse via afkørslen til taxaer eller busser. Tag en venstre til det første lyskryds lige rundt om hjørnet. Dette er Borough High St. Drej til venstre og gå i cirka fem minutter.

Fra Stansted:
Tag toget til Liverpool Street. Bus 35 fra der stopper lige foran vores dør på Borough High Street. Alternativt kan du tage den centrale rør linje til Bank, skifte til Northern line og gå et stop til London Bridge. Tag Borough High St exit rulletrapper til gadeniveau, og drej til venstre. Vi er mindre end en fem minutters gåtur.

Fra Waterloo station:
Tag Jubilee line to stop til London Bridge. Tag Borough High St exit rulletrapper til gadeniveau, og drej til venstre. Vi er mindre end en fem minutters gåtur.

Fra Luton Airport:
Tag Thameslink toget fra Luton Station direkte til London Bridge. Udrejse via afkørslen til taxaer eller busser. Tag en venstre til det første lyskryds lige rundt om hjørnet. Dette er Borough High St. Drej til venstre og gå cirka fem minutter.