X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til St Christopher's Village

165 Borough High Street, London, England

kort og rutebeskrivelse


83%Vurdering

  • 82%Værdi for pengene
  • 87%Sikkerhed
  • 89%Område
  • 83%Personale
  • 81%Atmosfære
  • 79%Renlighed
  • 80%Faciliteter

Oversat af Google Fra Heathrow lufthavn:
Tag Piccadilly line til Green Park. Skift til den østgående Jubilee Line til London Bridge. Tag Borough High St exit rulletrapper til gadeniveau, og drej til venstre. Vi er mindre end en fem minutters gang.

Fra Victoria Station:
Tag Circle & District line Westminster ændre på den østgående Jubilee Line til London Bridge. Tag Borough High St exit rulletrapper til gadeniveau, og drej til venstre. Vi er mindre end en fem minutters gang.

Fra Gatwick lufthavn:
Tag toget til London Bridge Station og udrejse via afkørslen til taxier eller busser. Tag en venstre til det første lyskryds lige rundt om hjørnet. Dette er Borough High St. Drej til venstre og gå i ca. fem minutter.

Fra Stansted:
Tag toget til Liverpool Street. Bus 35 fra der stopper lige foran vores dør på Borough High Street. Alternativt kan du tage det centrale rør linje til Bank, ændre på Northern line og gå et stop til London Bridge. Tag Borough High St exit rulletrapper til gadeniveau, og drej til venstre. Vi er mindre end en fem minutters gang.

Fra Waterloo station:
Tag Jubilee line to stop til London Bridge. Tag Borough High St exit rulletrapper til gadeniveau, og drej til venstre. Vi er mindre end en fem minutters gang.

Fra Luton lufthavn:
Tag Thameslink toget fra Luton Station direkte til London Bridge. Afslut via afkørslen taxier eller busser. Tag en venstre til det første lyskryds lige rundt om hjørnet. Dette er Borough High St. Drej til venstre og gå cirka fem minutter.