X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Stay Inn Lisbon Hostel

Rua Luz Soriano,no 19, 1o andar, Lisbon, Lissabon, Portugal

kort og rutebeskrivelse


95%Vurdering

  • 94%Værdi for pengene
  • 97%Sikkerhed
  • 96%Område
  • 96%Personale
  • 91%Atmosfære
  • 96%Renlighed
  • 94%Faciliteter

Oversat af Google Fra togstationen Santa Apolnia:
Fange metro på den blå linje til Baixa Chiado Station. Derefter Følg anvisningerne nedenfor.

Fra Train Station Oriente:
Fange Metro på Red Line til Alameda og skifte til den grønne linje. Tag te Grøn linje til Baixa Chiado. Så følg anvisningerne nedenfor.

Fra Metro Baixa Chiado:
Når du ankommer, hovedet ovenpå, hvor der er to udgange. Efterlad gennem en markeret Largo do Chiado. Du vil se en bygning mærket Fidelidade Mundial. Derfra ser til højre og du vil se en enorm plaza med en statue i midten, Praa Luis de Cames. I plaza kig til Diesel Store, og følg gaden opkaldt Rua do Loreto, hvor sporvognslinjer går. Følge det op. Du vil vide, du er på vej i den rigtige retning, hvis du ser en butik med en gul taxa stikker ud. Fortsæt Rua do Loreto og tænd den 3. gade til højre, Rua luz Soriano n 19, First Floor

Fra lufthavnen:
Hovedet ud af lufthavnen, foran hovedindgangen vil du se en metrostation, plukke den røde linje til Alameda station og derefter vælge den grønne linje til Baixa-Chiado (afkørsel Largo Cames). Følg derefter anvisningerne ovenfor .

Hvis du beslutter dig for at tage en taxa er prisen på omkring 10.

Kørselsvejledning fra Sete Rios Bus Station:
Gå til den vigtigste station og hoved nedenunder til metrostationen. Fange metro på den blå linje til Baixa Chiado station. Så følg anvisningerne ovenfor.