X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Sugarshack Backpackers

Eastern Esplanade Rd, Eastern Beach, Quigney, East London, Sydafrika

85%Vurdering

  • 88%Værdi for pengene
  • 88%Sikkerhed
  • 92%Område
  • 96%Personale
  • 80%Atmosfære
  • 72%Renlighed
  • 80%Faciliteter

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Sugarshack Backpackers er beliggende i klitterne i det østlige stranden i East London, men kun spytte afstand fra den energiske natteliv. East London er en pulserende kystby med fantastiske strande, fantastiske naturlige skønhed og alle de nødvendige faciliteter lige ved hånden. Er relativt lille, East London er nok Sydafrikas sikreste by, så gæsterne kan udforske med lethed.

Under velsagtens den bedste placering af enhver backpacker i Sydafrika, mindre end 10 meter fra stranden. Se delfiner og hvaler en simpel splash væk fra køkkenet eller vores hvalsafari platform på daglig basis.

Ikke at være på den internationale turistrute, East London tilbyder en bred vifte af aktiviteter på 'un-oppustede' priser, ofte en brøkdel af den, der betales i resten af ​​Sydafrika.

East London er kendt for det fremragende surfing betingelser østlige strand formentlig modtager den mest konsekvente svulme i Sydafrika. Der er et bredt udvalg af surf spots, der spænder fra 'Easy stranden pauser' ideal for en nybegynder at verdensklasse punkt pauser som den berømte 'Nahoon Reef'.

East London tilbyder Museer, kunstgalleri, Station, Airport, Turistinformation & Information Bureau, Hospitaler, og let adgang til banker, indkøbscentre, film huse, restauranter, barer osv.

Unge kolleger backpackers og surfere Andre, Dan & David er der for at byde velkommen og underholde dig på Sugar Shack. David og Andre er såvel ex - professionelle surfere (Dan forsøger, men er temmelig lort), som surfe hverdag og vil tage dig til de bedste surf spots i området.

David er en erfaren international surfing coach, som giver gratis lektioner. Dan byder på masser af interessante og underholdende dagsture. De daglige aktiviteter omfatter sandboarding R60, watersk-ning R95 og favorit er en ridetur gennem en gamepark hvor du vil ride meter væk fra næsehorn, giraffer, bøfler og andre vildtlevende vildt for kun R130. Masser af andre spændende ture på tilbud.

Hvis du har haft en nok af kysten, hovedet op til 'væk med Fairies' i 'Hogsback ". Omgivet af vilde bjergskove, smukke åer og vandfald, du vil blive revitaliseret og afslappet nok til at tage på resten af ​​Afrika.

Mellem Sugarshack og Hogsback vil du opdage det komplette SUNSHINE COAST ERFARING.

Søg efter tilgængelighed


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Sugarshack Backpackers Located at Eastern Esplanade Rd, Eastern Beach, Quigney, East London.
Sugarshack Backpackers
South Africa
East London Eastern Esplanade Rd, Eastern Beach, Quigney
85% 37
-33.0111830 27.9221570
Sugarshack Backpackers
    Værelser til rådighed     3 Seng Fælles Sovesal     4 Seng Fælles Sovesal     Dobbeltværelse Privat Fælles Badeværelse     Standard Enkelt Privat Fælles Badeværelse