X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Sumbiling Eco Village

Kg Sumbiling Lama, Jalan Batang Duri, Temburong, Brunei Darussalam, Borneo, Bandar Seri Begawan, Brunei

ingen bedømmelse

 • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Sumbiling Eco Village er en art lodge beliggende i det indre af Temburong District, hjemsted for nogle af de bedst bevarede regnskov på Borneo. På grund af vores placering, vi er inden for rækkevidde af det populære Ulu Temburong National Park samt andre velbevarede regnskovsområder, men alligevel kun 5 minutter gåtur til hovedvejen, 25 min kørsel fra Bangar (Temburong hovedbyen), og omkring 2 timers sejlads og kørsel fra Brunei International Airport.

En rustik ophold venter dig, som vores lodge er omgivet af skyggefulde træer og nye skove, og ligger lige ved bredden af ​​en opstrøms strækning af Temburong floden, med klippefyldte strømfald og klart vand afhængigt af nedbør. Vi gør vores bedste for at holde strukturer på et minimum, med hytter bygget af bambus og genbrugt og nyt træ er det vigtigste tema. På en typisk dag, mens væk eftermiddage på hyggelige hængekøjer under skyggefulde træer ved siden af ​​floden, og tage tid til at afslutte det spændende roman du har aldrig helt formået at afslutte. Når varmen kommer til dig, køling vandet i floden venter, men hvis blot kølig dukkert ikke gør det, så prøv en downstream flyde i en gummislange, eller prøv din hånd på en traditionel bambus tømmerflåde. Så når solen går ned, stille ind på den symfoni af natten, med lyde af insekter, frøer og andre vilde dyr aldrig for langt væk. Dette er det sted at hvile, slappe af og få nogle enkle udendørs sjov, især hvis du er blevet slidt på vej til de sidste par uger eller måneder.

For dem, der ønsker mere, og hvis budgetter tillader det, vi også foretage valgfrie udflugter, såsom en nat vandretur, eller en dagstur til enten den Ulu Temburong National Park eller Rainforest Discovery trek i den nærliggende regnskov, en hands-on se, lugte , smage og føle pædagogisk trek for dem, der er interesseret i de mange fordele ved regnskoven til os.

På trods af back-to-basics tilgang og vores nærhed til regnskoven, giver vi et rimeligt behageligt ophold, med sengelinned på både værelser og telte, korrekt bebyggede badeværelser, med siddende toiletter og endda walled udendørs brusere. Fans findes på værelserne samt i den store sal. Badeværelserne, værelser og store sal er tændt op om natten, og der er ingen tidligt lights out politik. Power point at opkræve elektronik er tilgængelige på anmodning. Vi har en lille ressource hjørne, med kort, brochurer og bøger om forskellige interesser.

Pris inkluderer:
Transport fra Bangar Jetty i Temburong District og omfatter også helpension måltider

Vilkår og betingelser:
Vi accepterer kun betalingsbalancen i kontanter enten Brunei Dollars eller Singapore Dollars (undtagen S $ 1 mønter og snavsede eller iturevne noter, uanset hvor lille tåre).

Din pakke inkluderer morgenmad og aftensmad, men udelukker frokost, som kan bookes i forvejen på B $ 8 / pax / måltid

Men kan vi tilbyde enkle måltider, der består en skål og dampet ris (en morgenmad, en frokost og en middag pr booket nat) ved yderligere B $ 20 / person. Kontakt os venligst for måltider pakken (B / L / D).

Der er i øjeblikket ingen afmærkede skovstier, så vi tillader ikke fritid går undtagen omkring dele af det omgivende landsby område.

Da vi er omgivet af skove og en flod, venligst oplyse personalet, hvis du planlægger at enten gå i floden eller har en gåtur uden for vores lokaler, så de kan få kendskab til din opholdssted.

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

 • Sikkerhedsovervågning døgnet rundt
 • Adaptere
 • Cykelparkering
 • Morgenmad ikke inkluderet
 • Loftsvifte
 • Fællesrum
 • Gratis parkering
 • Sengetøj inkluderet
 • lockers
 • Opbevaring af baggage
 • Udendørs terrasse
 • Parkering


Hoscar-priser

 • 2013 Hoscar Vinder
 • 1
 • Land Brunei
 • 2013 1 Land Brunei


Politikker

 • Børnevenlig


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Sumbiling Eco Village Located at Kg Sumbiling Lama, Jalan Batang Duri, Temburong, Brunei Darussalam, Borneo, Bandar Seri Begawan.
Sumbiling Eco Village
Brunei
Bandar Seri Begawan BE1718 Kg Sumbiling Lama, Jalan Batang Duri,, Temburong, Brunei Darussalam, Borneo
0% 8
4.5865205 115.1186943
Sumbiling Eco Village
    Værelser til rådighed     Grundlæggende Twin Seng Private Fælles Badeværelse     Standard Twin Seng Private Fælles Badeværelse