X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Sun Rise Hotel

King Hussein Street, Abdali Station, Amman, Jordan

88%Vurdering

 • 85%Værdi for pengene
 • 88%Sikkerhed
 • 95%Område
 • 95%Personale
 • 85%Atmosfære
 • 83%Renlighed
 • 85%Faciliteter

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Vores hotel ligger i den nye downtown Amman i Abdali distriktet.
Vi har enkeltværelser, dobbelt, tredobbelt og dorm stil værelser. Alle vores værelser er rene og komfortable og har vedhæftet badeværelser (nogle har kun koldt vand, men varmt brusebad er til rådighed for gratis 24 timer / dag i en specal badeværelse).

Varmt og koldt vand, centralvarme, aircondition og satellit-tv er alle tilgængelige. Vi tilbyder også gratis trådløst internet og mulighed for at tjekke din e-mail på vores computere.

Vi tilbyder forskellige værelser med forskellige tjenester og priser - startende så lavt som 3JD!
Det er for meget for dig? Tjekke vores tilbud og kast terningerne eller arm kæmper med vores reception GUYS til at sænke din pris :)

Slap af på vores tag toppen og nyde den storslåede udsigt.
Kom og nyd dit ophold i de billigste værelser Amman har at byde på!

Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig og give dig al den rejseinformation og retninger du kan få brug for under dit ophold her! Vores hotel rejsearrangørerne kontor er en af ​​de mest professionelle i Jordan, med eksperter på dette område organisere ture til de mest interessante steder i Jordan for mere end 21 år.

Vi ser frem til at du bor her!

JORDAN TOURS
Det er vores fornøjelse at præsentere dig vores særlige tilbud gennem vores professionelle eksperter inden for tour organisering i Jordan. Med erfaring fra mere end 25 år at forberede og arrangere ture rundt Jordan. De konventionelle veje, som de andre bruger i deres turistguider er helt forskellige fra os, som vores erfaring i at opdage de naturlige veje gør det udfordrende og interessant eventyr, som gør din rejse nogle ting særligt. Programmet er på ni dage men du kan mikse og matche et af følgende segmenter for at passe din tidsplan.

NORTH JORDAN
Det er en meget speciel måde at begynde at opdage den nordlige del af Jordan, som vi gør det i en stil, der er lig med kongens motorvejen.

Vi starter vores tur fra Amman omkring 8:00 på vej til Jerash, den romerske by. Dette er den første tommelfinger i vores program, som vil tage os omkring 45 minutter at nå fra Amman. Vi vil bruge mellem en til at trække timer ved Jerash og derefter bagefter vi vil besøge Ajloun slottet for at nyde dens vidunderlige islamiske dekorationer over bakkerne. derfra kan du se Jordanfloden og Palæstina samt. Efter at have tilbragt omkring en halv time går turen til Bella at besøge masser af gamle kirker med storslået dekorationer, som viser de latinske historiske tommelfingre, derefter til bakkerne i Umm Qais den Napatean historiske sted. En meget interessant tanke: vil du blive stående i Jordan og på samme tid ser de andre blår grænser foran dine øjne, det syriske & de israelske pensionærer, der udgør en enestående oplevelse såvel som du er kun lige et par skridt væk fra De Jolan syriske højder og Tabria Lake i Israel. Derfra vi normalt tage en speciel vej efter besøger den syriske Hemma (varmt kildevand) støder op til Al-YArmok floden, som løber ud i Jordan-floden og den israelske grænse.
Vi kører tilbage til Amman tage en anden vej, hvilket gør det en cirkel vej.

DESERT SLOTTE
Der plejede at være omkring ti slotte, men efter det jordskælv, der skete i Jordan kun en femtedel af dem stadig stående. Vores tur starter omkring 8:00 på vej fra Amman.
1) Qasar halabat 2) Hammam Al Sarah
3) Al-kharaneh Castle 4) -Amra Castle
5) Al-Azraq Slot (Lawrence of Arabia palads)
De besøgende vil nyde at besøge disse slotte i ørkenen. De er centralt beliggende til tre grænser (Jordan-Saudi Arabia- Irak)
Det er sikkert og rolige tur. Vi vil tilbage til Amman ved udgangen af ​​dagen.

SOUTH JORDAN
(Petra / Wadi Rum & AQABA)
Der er tre deferent måder at gøre turen
- Den øde vej
- Wadi Araba tæt på de israelske grænser
- Kongens motorvejen
KONGEN Highway
Der er masser af virksomheder og rejsebureauer, der organiserer denne form for en tur i én dag. Men vores firma gør denne tur på slæb etaper.
Den første dag: Fra Amman til Madaba for at se mosaikker og besøge kirkerne især Saint George kirke, som er indehaver af et gammelt kort over mere end 1500 år som repræsenterer Mellemøsten, så at montere Nebo. Hvis hvorvidt tillader det, vil vi være i stand til at se Jerusalem, Jeriko og Det Døde Hav. Bagefter vil vi gå ned for at besøge dåb. Derefter til Det Døde Hav for at nyde det salte vand og mudder maske.

Kongevejen NÆSTE DAG
Den anden dag: Start fra Amman til slut kongens motorvejen til Madaba uden stop. Vi vil stoppe i mekawer at besøge (Salome alter), hvor hun snydt Johanna. Derefter til Umm al rassas og wadi al Mujib som kaldes den jordanske canyon. Dette er et fantastisk sted at nyde de interessante naturlige synspunkter søer, varmt vand falls og bakker velegnet til vandreture. Det er en unik mulighed for camping og vandreture. Længden af ​​dalen omkring 35 km.
Efter at vi vil gå op for at besøge Kerak slot at få nogle resten og kan tage frokost efter den besøgendes ønske.
Derefter til wadi al hissa at se en anden lille canyon, så vil vi lade gennem Taffela byen for at hvile ved Danna hvilket er mere end 1700 meter højt. Det er fuld af deferent slags vilde liv væsener, planeter, blomster, sommerfugle og den mest vidunderlige unikke blomst kaldet de sorte iris. Vi vil vente på det mest interessante overraskelse af all-solen sæt.
Alle de andre arrangører ikke var interesseret i at se solen gå ned, selv om det er virkelig fantastisk, når du ser solen gå ned i en lodret engel. Samtidig kan du lytte til stemmerne af stilhed omkring dig, som ikke kunne høres overalt i verden. Så vil vi gå ned for at besøge al shouback slot og i slutningen af ​​dagen vil vi nå wadi Mousa at tilbringe natten.
PETRA
Besøger Petra bør ikke blive savnet, da det er en gang i et liv tid erfaring og er blevet betragtet som en af ​​verdens mest fascinerende steder.
Normalt er det fulde dages tur. Men vi er i stand til at kondensere det til en fem timers tur og sørg for du har set alt, der kan ses og gjort. Ved udgangen af ​​den dag, vi vil køre til Wadi Rum.
Wadi Rum
Du vil sove i ørknen i en beduin tese på tot rom, da det er en storslået oplevelse, du aldrig vil glemme.
Den næste dag dine valg omfatter befri en kamel at følge trinene i Lawrence of Arabia eller fire skalten opdage ørkenen og dens magi. Du kan starte med vandreture monstrene bakkerne gennem vores særlige organiserede ture.
Bagefter vil vi fortsat Aqaba og Det Røde Hav, hvor vi bosætte sig i.
AQABA
Aqaba ligger kun 40 km fra Wadi Rum. Vi kan tilbringe op til at trække timer besøger byen og få din gratis shopping. Så kan du forberede dig selv til at gå gennem en anden store eventyr dykning ind i den vidunderlige Læs Hav vand og koralrev kendt som himlen for dykkere og opdage den storslåede havdyr. Vi vil tilbringe natten der. Den næste dag, vi vil gå tilbage til Amman gennem vores kreds vej gennem og ved Wadi Araba. Du vil se Wadi al Mujib og nyde udsigten over bunden var du vil se vandet løbe ind i Døde Hav. Derefter vil du have mulighed for at gå tilbage til lufthavnen direkte eller til Amman som du vil.
AMMAN GRATIS CITY TOUR
Vores firma tilbyder gæsterne foran til at trække gratis timer for at besøge Amman, det romerske teater og slottet, herunder kong Abdullah moské.
Efter en lang diskussion mellem vores firma eksperter og partnere kom vi til en endelig beslutning, som vi prøver vores bedste for at gøre det tilgængeligt for hver en udflugt i betragtning af de forskelle mellem mennesker, så for at gøre dine drømme til virkelighed det er vores fornøjelse og skridt tilbage hjem gemme og glad gøre os holde lovende dig at gøre jobbet, da det kun er tegnet af dine egne hænder
PRISER
- Op til tre personer eller derunder, 20 JD pr person per dag.
- Fire personer og op til ti 15 JD pr person per dag.
- Særligt nedsatte priser for studerende: 10 JD pr person per dag.

Ovenstående program er ikke obligatorisk eller et must. Du kan vælge de steder, tider og type rejse, du gerne vil tage. Vi er klar til at tage højde for din interesse, som du ser det passer.
Vores medarbejdere og medarbejdere er klar til at give dig nogen form for oplysninger, som du kan få brug for, ikke kun med hensyn til Jordan, men på nogen af ​​de omkringliggende lande via vores samarbejdspartnere i Syrien, Libanon og Egypten og klar til at være på dig service 24 timer i døgnet 7 dage om ugen.
VORES YDELSER
1- Gratis internetadgang
2-lufthavn pick ups og drop off i 15 JOD.
3-biludlejning.
4-terapeutisk ture.
5-Hotels forbehold.
6-Medicinsk turisme og pleje.
7-Videnskabelige ture for skoler og universitetsstuderende.
8-Religiouse ture.
Vores virksomhed er helt forsikret, og vores chauffører er eksperter. Deres glæde er at gøre deres bedste for at gøre dit kald med os komfortable, fantastiske og sikker
Prøv os, vil vi sende dig hjem med de mest uforglemmelige minder i dit liv.

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

 • Reception åben døgnet rundt
 • Aircondition
 • Transport til lufhavn
 • Morgenmad ikke inkluderet
 • Valutaveksling
 • Fax
 • Gratis internetadgang
 • Gratis parkering
 • Hårtørrere
 • Rengøring
 • Faciliteter til tøjvask
 • Opbevaring af baggage
 • Udendørs swimmingpool
 • Parkering
 • Restaurant
 • Pengeskab
 • Swimmingpool
 • Mulighed for at lave te og kaffe
 • Tur-/Rejseskranke
 • Handicapvenlig


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Sun Rise Hotel Located at King Hussein Street, Abdali Station, Amman.
Sun Rise Hotel
Jordan
Amman Amman 11118 King Hussein Street, Abdali Station
88% 74
31.9500000 35.9333333
Sun Rise Hotel
    Værelser til rådighed     Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     4 Seng Sovesal For Kvinder     Deluxe 4 Seng Sovesal For Kvinder Værelse Med Bad/wc     4 Seng Sovesal For Mænd     Deluxe 4 Seng Sovesal For Mænd     Enkelt Privat Værelse Med Bad/wc     Deluxe Enkelt Privat Værelse Med Bad/wc     Twin Seng Private Værelse Med Bad/wc     Deluxe Twin Seng Private Værelse Med Bad/wc     Deluxe Twin Seng Private Værelse Med Bad/wc     3 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Deluxe 3 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Deluxe 4 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Standard 4 Seng Privat Værelse Med Bad/wc