X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

TWH-Tai Wan Hotel Hong Kong

Flat A5, 3 Floor, Block A, Chung King Mansions, No, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong, Hong Kong, Hong Kong

46%Vurdering

 • 50%Værdi for pengene
 • 60%Sikkerhed
 • 60%Område
 • 40%Personale
 • 30%Atmosfære
 • 40%Renlighed
 • 40%Faciliteter

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
NYHEDER for alle værdsatte kunder, der har brug bog dorm senge:
Hvis du har brug for at bestille en dorm seng i Hongkong, Før du foretager reservationen, anbefaler vi, at du ser den følgende passage først. Vores dorm seng type omfatter varmt vand til brusebad og drikke, air-condition, ventilator, køleskab, gratis sengelinned, gratis håndklæde og gratis internet service. Boblebadet, læselys, nøglekort adgang, fax ... sådan disse faciliteter er KUN sørge for de luksuriøse private værelser. Vi prøvede vores bedste for at give så meget som vi kan for dorm senge type. Faktisk vores dorm senge vi leveret er den billigste i Hongkong. Det er specielt bevaret for budget rejsende, er vi i virkeligheden ikke få nogen gevinst for det, men vi forstår, at der er sådanne budget rejsende efterspørgsel efter budget indkvartering.

For nylig fik vi nogle anmeldelser fra vores kunder ikke er tilfreds med vores sovesale.
Vi anser ikke længere sælge alle dorm seng typer til vores Hostel ved hostelworld.com nu.
Hvis du stadig har brug at bestille en dorm senge i hostelworld.com, skal du gå til bestille vores samarbejde hostel på den følgende side for at bestille kollegiet.
http://www.hostelworld.com/availability.php/OrientalPearlHostelHongKong-HongKong-14599

Igen, Vi minder alle budget rejsende, sovesale typen i Hong Kong er anderledes med andre lande. De er også med forskellige klasser, 4-seng, 6-seng, 8-seng, 12-seng og 20-senge. Alle af dem er at give den billigste og mest grundlæggende indkvartering. Hvis kunderne ikke ønsker at betale mere end 10 USD per nat, anbefaler vi kunder at huske på, at ikke at være for krævende.

HOSTELHK Group medlem!

VARSEL:
Vores reception kontor er kun på: Blok A, 3. sal i chunking Mansions
Vi har ikke nogen kontor filial i andre sted!
Vores gruppe navn er kun: HOSTELHK Group.
Venligst pas på de falske.
-------------------------------------------------- ------------------
Hvad skal man se, hvor man kan spise, og hvor man kan bo, kunne Chungking Mansions blive opført under alle disse kategorier. En Hongkong vartegn gjort berømt af Wong Kar Wai af Cannes berømmelse, har palæer blevet en attraktion i sig selv.

Opstaldet inde i en labyrint lignende struktur, Chungking plejede at være det første punkt i indkaldelsen af ​​indvandrere fra hver nation. I dag er det stadig Hongkongs centrum af multiculturialism, berømt i byen for sin fremragende indiske og pakistanske mad, mens dens lejlighedskøb kælder pensionater og vandrerhjem har tiltrukket backpackere i årevis.

Chungking Mansions er en berømt bygning i Hong Kong, Kina. Det er placeret på 36-44 Nathan Road i Tsim Sha Tsui. Bygningen er kendt som næsten den billigste indkvartering i Hong Kong med en enkelt seng på US $ 8 en nat. Selvom bygningen er angiveligt beboelse, er det består af mange uafhængige billige hostels, butikker og andre tjenester. Det mærkelige stemning af denne bygning kaldes undertiden af ​​nogle 'duften af ​​Kowloon Walled City'.

Chungking Mansions har en labyrint af pensionater, karry restauranter, afrikanske bistroer, tøjbutikker, Sari butikker, og udenlandske vekselkontorer. Det fungerer ofte som en stor samlingssted for nogle af de etniske minoriteter i Hongkong, især indianere, mellemøstlige folk, nepalesiske, srilankanere, Bangladesh, nigerianere, europæere, amerikanere, pakistanere, asiater, og mange andre folkeslag i verden. Bygningen blev afsluttet i 1961, på hvilket tidspunkt kinesiske beboere dominerede. Nu, efter mere end fire årtiers brug, er der næsten 4.000 mennesker, der bor i Mansions.

Med denne livlige blanding af gæstearbejdere, mainlanders, lokale kinesiske, turister og backpackere, er Chungking kvarteret er et af de mest kulturelt mangfoldige steder i Hong Kong.

I en undersøgelse foretaget af CUHK antropolog prof Gordon Mathews, er det afsløret, at der er mennesker fra mindst 120 forskellige nationaliteter, der har passeret gennem Chungking Mansions i det forløbne år. I spørgsmålet om "TIME Magazine 'den 7. maj 2007 blev Chungking Mansions valgt som det bedste eksempel på globalisering i aktion i sin årlige træk The Best of Asia.
-------------------------------------------------- ------------------

-------------------------------------------------- ------------------
Hvorfor vælge os?

RANK
Vi er medlem af HOSTELHK Group, Vores gruppe alt give mere end 600 værelser og 1000 senge til rådighed for online booking. Så i en periode, selv ved de høje sæsoner i Hongkong, du stadig kan foretage reservationer i her.

PLACERING
Perfekt beliggende i hjertet af Kowloon halvøen - berømt Tsim Sha Tsui område med bekvemmelighed. Premiere shopping og underholdning distriktet. Inden for blot et par minutter at gå, kan du nyde middagen i kinesiske eller vestlige restauranter. Alternativt McDonalds, KFC er alle lokale. Mange 24-timers butikker, barer, diskotek og supermarkeder ligger også i nærheden her. Tsim Sha Tsui er lige ved siden af ​​Victoria Harbor. Turister kan nyde den store havudsigt og den berømte nattescene af Hong Kong Island i havet side.

Værelsestyper
Vi har den mest række værelser. Og de overholdt statslige regler om brandsikkerhed og bygge sikkerhed. Som vi ser, at næsten værelser i Hong Kong er for lille med små senge. Vi designer specielt rummelige værelser med king size senge. Vi har alle fordelene ved andre hostels, og på samme tid, garanterer vi en helt lydløs og nye omgivelser i alle rum, vi har. De delvise værelser er designet i henhold til niveauet af et 3-4 stjernet hotel. Både værelse og størrelsen af ​​sengen i vores hostel er den største blandt alle vandrerhjem i Hongkong. Vi tilbyder også økonomi værelser og sovesale med de laveste priser. Perfekt til alle slags kunder, uanset om du er Travel Group, individuelle rejsende, budget rejsende eller backpackere.

Vores værelser er inddelt i tre klasser: Basic, Standard og Superior. Grundlæggende værelse har 2 typer, privat badeværelse og fælles badeværelse, standard og superior værelse typer har eget værelse.

Alle værelsestyper Forklar:
Basic, Standard og Superior

Målrette Grundlæggende værelser for budget kunder, brug eget eller fælles badeværelse.

Målrette Standard værelser for standard kunder. flere store plads plads og seng størrelse, gratis daglig håndklæde og sengelinned på værelset har eget badeværelse og gratis internetforbindelse.

Målrette Superior værelser for kunder, der har brug for hotelværelse kvalitet og behøver kun at betale et hostel værelse pris. alle superior værelser er ligesom hotelværelse design.

Enkeltværelse - Basic (Delt badeværelse)
»1 enkeltseng. bruge offentlig badeværelse deles med andre gæster. «

Enkeltværelse - Basic (Privat badeværelse)
»1 enkeltseng. i værelse har eget badeværelse. «

Enkeltværelse - Standard
»1 enkeltseng.«

Enkeltværelse - Superior
»1 enkeltseng.«

Twin / Double Room - Basic (Delt badeværelse)
»2 separate enkeltsenge eller 1 køjeseng. bruge offentlig badeværelse deles med andre gæster. «

Twin Room - Basic (Privat badeværelse)
»2 separate enkeltsenge eller 1 køjeseng.«

Twin Room - Standard
»2 separate enkeltsenge eller 1 køjeseng.«

Twin Room - Superior
'2 separate enkeltsenge.

Dobbeltværelse - Basic (Delt badeværelse)
»1 dobbeltseng. bruge offentlig badeværelse deles med andre gæster. «

Dobbeltværelse - Basic (Privat badeværelse)
»1 dobbeltseng.«

Dobbeltværelse - Standard
»1 dobbeltseng.«

Dobbeltværelse - Superior
»1 dobbeltseng.«

Triple Room - Basic (Delt badeværelse)
'1 enkeltseng og 1 dobbeltseng eller 1 enkeltseng og 1 køjeseng. bruge offentlig badeværelse deles med andre gæster. «

Triple Room - Basic (Privat badeværelse)
»1 enkeltseng og 1 dobbeltseng eller 1 enkeltseng og 1 køjeseng.«

Triple Room - Standard
»1 enkeltseng og 1 dobbeltseng.«

Triple Room - Superior
»3 separate enkeltsenge.«

Quad værelse - Basic (Delt badeværelse)
»2 separate dobbeltsenge eller 2 køjesenge. bruge offentlig badeværelse deles med andre gæster. «

Quad værelse - Basic (Privat badeværelse)
»2 separate dobbeltsenge eller 2 køjesenge.

Quad Room - Standard
»2 separate dobbeltsenge eller 2 køjesenge.

Quad værelse - Superior
»4 separate enkeltsenge.«

5 Personer værelse - Basic (familieværelse)
»2 dobbeltsenge med 1 ekstra opredning eller 1 dobbeltseng og 2 enkeltsenge og 1 ekstra opredning.«

10 Personer værelse - Basic (Delt badeværelse)
dette er billigst budget værelse, anvendelse uden badeværelse deles med andre delte værelse.
»2 værelser conjoint, alle værelser med 2 dobbeltsenge + 1 ekstra seng. '
==========================================
(For dobbeltværelse / Twin værelse booking, vil vi gøre vores bedste for at sørge for det, men ville ikke garantere at give den dobbelt / twin værelse. Hvis ikke, vil de to rum / Dobbeltværelse gives uden forudgående varsel.)

PRIS
Laveste prisgaranti !!! Vi lover dig, at vi kan give dig en af ​​de mest billige og konkurrencedygtige priser, som du finder i vores vandrerhjem gruppe. Du er garanteret at få de mest overkommelige priser muligt. En af de vores kampagne pakken er: Ifølge samme værelse standard, placering og periode, hvis du finder prisen på andre vandrerhjem er lavere end vores grupper, kan vi give dig mere lavere pris end dem. Vi behandler dette som en velkomst til vores loyale kunder, og ser det som en stor mulighed for at tiltrække nye kunder.
-------------------------------------------------- ------------------

-------------------------------------------------- ------------------
NOTE TIL vores dyrebare GÆST
Vælg dine 'ankomsttidspunkt' meget omhyggeligt, før bekræfter bestillingen. Ved påfyldning i ankomsttid til vandrerhjemmet, skal du tilføje 40 minutter, hvis der kommer med tog eller 1 time, hvis der kommer med A21 lufthavn bus til det anslåede flyvningen ankomsttid. Og hvis du ankomst kl 11:00, skal du vælge 23:00 ikke 11:00. Forstå venligst, at vandrerhjemmene er nødt til at afsætte sen check-out, tidlig check-in, walk-in kunder hver dag, bekræftede 'ankomsttid' hjælpe dig og alle gæster til at have den bedste aftale.

MEDDELELSE
- Check-in tid senere end 17:00 får brug for ekstra indbetaling efter reservationen foretaget.
- Gruppe Booking (bog mere end 1 rum) får brug for ekstra indbetaling efter reservationen foretaget.
- Hotel vil sende bekræftelses e-mail efter gjort booking for at bekræfte checkin tid og depositum betaling.
Enhver booking annullering eller ændre behov lavet 00:00 hotel lokal tid 3 dage før din ankomst via e-mail, opkald telefon accepteres ikke. Ellers eller i tilfælde af en udeblivelse, de hele opholdet vil blive opkrævet.

OVERRASKELSE
Hvis du ikke nyde dit ophold i andre små rum på en anden vandrerhjem eller hoteller,
kan du komme til vores reception kontor:
Blok A, 3. sal af chunking Mansions
Bare tage et kig. Vi vil give dig en overraskelse: laveste pris, men bedre værelser og god service.

Kom og deler oplevelsen af ​​Hong Kong med os.
Du vil virkelig nyde dit ophold! Velkommen til Hong Kong!
-------------------------------------------------- ------------------

Billederne viste i siden er segmental type vores værelser.
Billederne viste i siden er for reference.
Copyright 1980-2015 HOSTELHK GROUP. Alle rettigheder forbeholdes.

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

 • Reception åben døgnet rundt
 • Sikkerhedsovervågning døgnet rundt
 • Adaptere
 • Aircondition
 • Transport til lufhavn
 • ATM
 • Bar
 • Cykelparkering
 • Morgenmad ikke inkluderet
 • Kabel tv
 • Telefoner med kort
 • Loftsvifte
 • Fællesrum
 • Valutaveksling
 • Elevator
 • Fax
 • Gratis bykort
 • Gratis internetadgang
 • Gratis parkering
 • Gratis WiFi
 • Hårtørrere
 • Hårtørrere til udlejning
 • Varme brusebade
 • Boblebad
 • Rengøring
 • Internetadgang
 • Jobopslag
 • Nøglekortadgang
 • Køkken
 • Faciliteter til tøjvask
 • Sengetøj inkluderet
 • Lockers
 • Opbevaring af baggage
 • Mødelokale
 • Mini-supermarked
 • Udendørs terrasse
 • Parkering
 • Postservice
 • Læselys
 • Restaurant
 • Pengeskab
 • Shuttle-bus
 • Swimmingpool
 • Mulighed for at lave te og kaffe
 • Tur-/Rejseskranke
 • Håndklæder udlejes
 • Håndklæder inkluderet
 • Salgsautomater
 • Vaskemaskine
 • Handicapvenlig


Politikker

 • Børnevenlig
 • Kreditkort accepteres
 • Ingen udgangsforbud
 • Dyrevenligt
 • Skatter inkluderet


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 2 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
TWH-Tai Wan Hotel Hong Kong Located at Flat A5, 3 Floor, Block A, Chung King Mansions, No, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong, Hong Kong.
TWH-Tai Wan Hotel Hong Kong
Hong Kong
Hong Kong Flat A5, 3 Floor, Block A, Chung King Mansions, No, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong
46% 401
22.2965143 114.1724565
TWH-Tai Wan Hotel Hong Kong
    Værelser til rådighed     Grundlæggende Dobbeltværelse Privat Fælles Badeværelse     Grundlæggende Enkelt Privat Fælles Badeværelse     Grundlæggende 2 Seng Fælles Sovesal     Standard Enkelt Privat Værelse Med Bad/wc     Standard 3 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Standard Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Superior Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Standard Twin Seng Private Værelse Med Bad/wc     Grundlæggende Twin Seng Private Fælles Badeværelse     Superior 3 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Standard 4 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Grundlæggende 5 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Grundlæggende 10 Seng Privat Fælles Badeværelse