X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

TWH-Tai Wan Hotel Hong Kong

Flat A5, 3 Floor, Block A, Chung King Mansions, No, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong, Hong Kong, Hong Kong

33%Vurdering

 • 30%Værdi for pengene
 • 40%Sikkerhed
 • 40%Område
 • 40%Personale
 • 30%Atmosfære
 • 20%Renlighed
 • 30%Faciliteter

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
NEWS for alle værdsatte kunder, der har brug bog dorm senge:
Hvis du har brug for at bestille en dorm seng i Hong Kong, før du foretager reservationen, anbefaler vi, at du se følgende passage først. Vores dorm seng type omfatter varmt vand til bad og drikke, air-condition, ventilator, køleskab, gratis sengelinned, gratis håndklæde og gratis internet service. Boblebadet, læselys, nøglekort adgang, fax ... sådan disse faciliteter er kun indeholder bestemmelser om luksus private værelser. Vi prøvede vores bedste for at give så meget som vi kan, for dorm senge type. Faktisk vores dorm senge vi leverede er den billigste i Hongkong. Det er specielt bevaret for budget rejsende, vi er faktisk ikke få nogen gevinst for det, men vi forstår, at der er en sådan budget rejsende efterspørgsel efter budget indkvartering.

For nylig fik vi nogle anmeldelser fra vores kunder er ikke tilfredse med vores sovesale.
Vi anser ikke længere sælge alle typer kollegieværelse seng til vores Hostel ved hostelworld.com nu.
Hvis du stadig har brug bog en sovesal senge i hostelworld.com, skal du gå for at bestille vores samarbejde hostel på den følgende side for at bestille kollegiet.
http://www.hostelworld.com/availability.php/OrientalPearlHostelHongKong-HongKong-14599

Igen, vi minde alle rejsende med et budget, sovesale typen i Hongkong er anderledes med andre lande. De er også med forskellige klasser, 4-seng, 6-seng, 8-seng, 12-seng og 20-senge. Alle af dem er at give den billigste og mest grundlæggende indkvartering. Hvis kunderne ikke ønsker at betale mere end 10 USD per nat, vi rådgive kunderne til at huske på, at ikke at være for krævende.

HOSTELHK Group medlem!

VARSEL:
Vores reception kontor er kun på: Blok A, 3. sal i Chunking Mansions
Vi har ikke nogen kontor filial i andet sted!
Vores gruppe navn er kun: HOSTELHK Group.
Venligst pas på de falske.
-------------------------------------------------- ------------------
Hvad skal man se, hvor man kan spise, og hvor man kan bo, kunne Chungking Mansions blive opført under alle disse kategorier. En Hong Kong skelsættende, gjort berømt af Wong Kar Wai af Cannes berømmelse, har palæer blevet en attraktion i deres egen ret.

Opstaldet inde i en labyrint lignende struktur, Chungking plejede at være det første punkt i indkaldelsen af ​​indvandrere fra hver nation. I dag er det stadig Hong Kongs centrum af multiculturialism, berømt i byen for sin fremragende indiske og pakistanske mad, mens dens Naturfilm pensionater og vandrerhjem har tiltrukket backpackere i årevis.

Chungking Mansions er en berømt bygning i Hongkong, Kina. Det er placeret på 36-44 Nathan Road i Tsim Sha Tsui. Bygningen er kendt som næsten billigste overnatning i Hong Kong med en enkelt seng på US $ 8 En nat. Selvom bygningen er angiveligt beboelse, er det består af mange uafhængige billige hostels, butikker og andre tjenester. Det mærkelige stemning af denne bygning kaldes undertiden af ​​nogle 'duften af ​​Kowloon Walled City'.

Chungking Mansions har en labyrint af pensionater, karry restauranter, afrikanske bistroer, tøjbutikker, Sari butikker, og fremmed valuta kontorer. Det fungerer ofte som en stor indsamling sted for nogle af de etniske minoriteter i Hong Kong, især indianere, mellemøstlige folk, nepalesiske, srilankanere, Bangladesh, nigerianere, europæere, amerikanere, pakistanere, asiater, og mange andre folkeslag i verden. Bygningen stod færdig i 1961, på hvilket tidspunkt kinesiske beboere dominerede. Nu, efter mere end fire årtiers brug, er der næsten 4.000 mennesker, der bor i palæer.

Med denne livlige blanding af gæstearbejdere, mainlanders, lokale kinesiske, turister og backpackere, er Chungking kvarter er et af de mest kulturelt mangfoldige steder i Hong Kong.

I en undersøgelse af CUHK antropolog prof. Gordon Mathews, er det afsløret, at der er mennesker fra mindst 120 forskellige nationaliteter, der har passeret gennem Chungking Mansions i det forløbne år. I spørgsmålet om "TIME Magazine 'den 7. maj 2007 blev Chungking Mansions valgt som det bedste eksempel på globalisering i aktion i sin årlige træk The Best of Asia.
-------------------------------------------------- ------------------

-------------------------------------------------- ------------------
Hvorfor vælge os?

RANK
Vi er medlem af HOSTELHK Group, Vores gruppe samlet give mere end 600 værelser og 1000 senge til rådighed for online booking. Så i en periode, selv ved de høje sæsoner i Hong Kong, kan du stadig foretage reservationer på her.

PLACERING
Perfekt beliggende i hjertet af Kowloon halvøen - berømt Tsim Sha Tsui område med bekvemmelighed. Premiere shopping og underholdning distriktet. Inden for blot et par minutter at gå, kan du nyde middagen i den kinesiske eller vestlige restauranter. Alternativt, McDonalds, KFC er alle lokale. Mange 24 timer butikker, barer, diskotek og supermarkeder er også i nærheden her. Tsim Sha Tsui er lige ved siden af ​​Victoria Harbor. Turister kan nyde den store havudsigt og den berømte nattescene af Hong Kong Island fra havet.

Værelsestyper
Vi har den mest række værelser. Og de overholdt statslige bestemmelser om brandsikkerhed og bygge sikkerhed. Som vi ser, at næsten værelser i Hong Kong er for lille med små senge. Vi designer specielt rummelige værelser med king size senge. Vi har alle fordelene ved andre hostels, og på samme tid, garanterer vi en helt stille og nye omgivelser i hvert værelse, vi har. De delvise værelser er designet i henhold til niveauet for en 3-4 stjernet hotel. Både værelse og størrelsen af ​​sengen i vores hostel er den største blandt alle hostels i Hong Kong. Vi tilbyder også økonomi værelser og sovesale med de laveste priser. Perfekt til alle slags kunder, uanset om du er rejse gruppe, individuelle rejsende, budget rejsende eller backpackere.

Vores værelser er inddelt i tre klasser: Basic, Standard og Superior. Grundlæggende værelse har 2 typer, privat badeværelse og fælles badeværelse, standard og superior værelse typer har privat rum.

Alle værelsestyper Forklar:
Basic, Standard og Superior

Målrette Grundlæggende værelser for budget kunder benytte privat eller fælles badeværelse.

Målrette Standard værelser for standard kunder. flere store plads plads og bed størrelse, gratis daglige håndklæde og sengelinned på værelset har eget badeværelse og gratis internetforbindelse.

Målrette Superior værelser til kunder, der har brug for hotelværelse kvalitet og behøver kun at betale et hostel værelse pris. alle superior værelser er ligesom hotelværelse design.

Single Room - Basic (Shared Bathroom)
'1 Enkeltseng. bruge offentlig badeværelse deles med andre gæster.

Single Room - Basic (Privat badeværelse)
'1 Enkeltseng. i værelse har eget badeværelse. '

Enkeltværelse - Standard
'1 Enkeltseng. '

Single Room - Superior
'1 Enkeltseng. '

Twin / Double Room - Basic (Shared Bathroom)
'2 Separate enkeltsenge eller 1 køjeseng. bruge offentlig badeværelse deles med andre gæster.

Twin Room - Basic (Privat badeværelse)
'2 Separate enkeltsenge eller 1 køjeseng. '

Twin Room - Standard
'2 Separate enkeltsenge eller 1 køjeseng. '

Twin Room - Superior
'2 Separate enkeltsenge.

Dobbeltværelse - Basic (Shared Bathroom)
'1 Dobbeltseng. bruge offentlig badeværelse deles med andre gæster.

Dobbeltværelse - Basic (Privat badeværelse)
'1 Dobbeltseng.

Dobbeltværelse - Standard
'1 Dobbeltseng.

Dobbeltværelse - Superior
'1 Dobbeltseng.

Triple Room - Basic (Shared Bathroom)
'1 Enkeltseng og 1 dobbeltseng eller 1 enkeltseng og 1 køjeseng. bruge offentlig badeværelse deles med andre gæster.

Triple Room - Basic (Privat badeværelse)
'1 Enkeltseng og 1 dobbeltseng eller 1 enkeltseng og 1 køjeseng.

Triple Room - Standard
'1 Enkeltseng og 1 dobbeltseng.

Triple Room - Superior
'3 Separate enkeltsenge. '

Quad Room - Basic (Shared Bathroom)
'2 Separate dobbeltsenge eller 2 køjesenge. bruge offentlig badeværelse deles med andre gæster.

Quad Room - Basic (Privat badeværelse)
'2 Separate dobbeltsenge eller 2 køjesenge.

Quad Room - Standard
'2 Separate dobbeltsenge eller 2 køjesenge.

Quad Room - Superior
'4 Separate enkeltsenge. '

5 personer værelse - Basic (Familieværelse)
'2 Dobbeltsenge med 1 ekstra opredning eller 1 dobbeltseng og 2 enkeltsenge og 1 ekstra seng. '

10 Personer værelse - Basic (Shared Bathroom)
dette er billigst budget værelse, anvendelse uden badeværelse deles med andre delte værelse.
'2 Værelser conjoint, alle værelser med 2 dobbeltsenge en ekstra seng. '
==========================================
(For dobbeltværelse / Twin værelse booking, vil vi gøre vores bedste for at sørge for det, men ville ikke garantere at give dobbelt / twin værelse. Hvis ikke, vil twin værelse / dobbelt værelse leveres uden forudgående varsel.)

PRIS
Laveste pris garanteret! Vi lover dig, at vi kan give dig en af ​​de mest billige og konkurrencedygtige priser, som du finder i vores vandrerhjem gruppe. Du er garanteret at få de mest overkommelige priser muligt. En af vores markedsføring pakken er: Ifølge samme rum standard, beliggenhed og periode, hvis du finder prisen på andre vandrerhjem er lavere end vores grupper, kan vi give dig mere lavere pris end dem. Vi behandler dette som en velkomst til vores loyale kunder og ser det som en stor mulighed for at tiltrække nye kunder.
-------------------------------------------------- ------------------

-------------------------------------------------- ------------------
Note til vores dyrebare GÆST
Vælg din 'ankomsttidspunkt' meget omhyggeligt, inden du bekræfter bestillingen. Ved udfyldningen af ​​ankomsttid til vandrerhjemmet, skal du tilføje 40 minutter hvis de kommer med tog eller 1 time, hvis der kommer ved A21 lufthavn bus til det anslåede flyvningen ankomsttid. Og hvis du ankommer 23:00, skal du vælge 23:00 ikke 11:00. Forstå venligst, at vandrerhjemmene nødt til at afsætte sen check-out, tidlig check-in, walk-in kunder hver dag, bekræftede 'ankomsttidspunkt' hjælpe dig og alle gæster skal have den bedst mulige ordning.

MEDDELELSE
- Check-in tid senere end 17:00, vil have behov for ekstra depositum efter bestilling foretaget.
- Gruppe Booking (bog mere end 1 rum) får brug for ekstra indbetaling efter bestilling foretaget.
- Hotel vil sende bekræftelsesmail efter foretaget booking for at bekræfte checkin tid og depositum betaling.
Enhver booking annullering eller ændre behov lavet 00:00 hotel lokal tid 3 dage før din ankomst via e-mail, telefonopkald accepteres ikke. Ellers eller i tilfælde af en udeblivelse, de hele opholdet vil blive opkrævet.

SURPRISE
Hvis du ikke nyde dit ophold i andre små rum på en anden vandrerhjem eller hoteller,
kan du komme til vores reception kontor:
Blok A, 3. sal af Chunking Mansions
Bare tage et kig. Vi vil give dig en overraskelse: laveste pris, men bedre værelser og god service.

Kom og deler oplevelsen af ​​Hong Kong med os.
Du vil virkelig nyde dit ophold! Velkommen til Hong Kong!
-------------------------------------------------- ------------------

Billederne viste i siden er segmental type af vore værelser.
Billederne viste i siden er for reference.
Copyright 1980-2013 HOSTELHK GROUP. Alle rettigheder forbeholdt.

Søg efter tilgængelighed

 • Seneste anmeldelse

  Oversat af Google
  Hotellet havde frygtelige tjeneste. Jeg forsøgte at annullere det inden jeg går der, men de har ikke svaret mig første gang. Jeg var nødt til at foretage et opkald til dem og sørge for, at min annullering gik igennem, men til min rædsel den ikke gjorde. De bad mig om at sende en anden e-mail til en anden adresse, som jeg gjorde. Af den tid, de kom tilbage til mig, sagde de, at min annullering var for sent, og at jeg var nødt til at betale hele beløbet, selv om jeg ikke slå op. GÅ IKKE TIL DETTE HOTEL !!!
  Læs mere
   Anonym, Singapore, Mand, 25-30
 • Se alle bedømmelser »

Faciliteter

 • Reception åben døgnet rundt
 • Sikkerhedsovervågning døgnet rundt
 • Adaptere
 • Aircondition
 • Transport til lufhavn
 • ATM
 • Cykelparkering
 • Morgenmad ikke inkluderet
 • Kabel tv
 • Telefoner med kort
 • Loftsvifte
 • Fællesrum
 • Valutaveksling
 • Elevator
 • Fax
 • Gratis bykort
 • Gratis internetadgang
 • Gratis parkering
 • Gratis WiFi
 • Hårtørrere
 • Hårtørrere til udlejning
 • Varme brusebade
 • Boblebad
 • Rengøring
 • Internetadgang
 • Jobopslag
 • Nøglekortadgang
 • Køkken
 • Faciliteter til tøjvask
 • Sengetøj inkluderet
 • lockers
 • Opbevaring af baggage
 • Mødelokale
 • Mini-supermarked
 • Parkering
 • Postservice
 • Læselys
 • Pengeskab
 • Shuttle-bus
 • Swimmingpool
 • Mulighed for at lave te og kaffe
 • Tur-/Rejseskranke
 • Håndklæder udlejes
 • Håndklæder inkluderet
 • Vaskemaskine
 • Handicapvenlig


Politikker

 • Børnevenlig
 • Kreditkort accepteres
 • Ingen udgangsforbud
 • Dyrevenligt


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 2 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
TWH-Tai Wan Hotel Hong Kong Located at Flat A5, 3 Floor, Block A, Chung King Mansions, No, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong, Hong Kong.
TWH-Tai Wan Hotel Hong Kong
Hong Kong
Hong Kong Flat A5, 3 Floor, Block A, Chung King Mansions, No, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong
33% 395
22.2965143 114.1724565
TWH-Tai Wan Hotel Hong Kong
    Værelser til rådighed     Grundlæggende Dobbeltværelse Privat Fælles Badeværelse     Grundlæggende Enkelt Privat Fælles Badeværelse     Grundlæggende 2 Seng Fælles Sovesal     Standard Enkelt Privat Værelse Med Bad/wc     Standard 3 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Standard Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Superior Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Standard Twin Seng Private Værelse Med Bad/wc     Grundlæggende Twin Seng Private Fælles Badeværelse     Superior 3 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Standard 4 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Grundlæggende 5 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Grundlæggende 10 Seng Privat Fælles Badeværelse