X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Taupo Urban Retreat

65 Heu Heu Street, Taupo, Taupo, New Zealand

kort og rutebeskrivelse


85%Vurdering

  • 81%Værdi for pengene
  • 83%Sikkerhed
  • 91%Område
  • 93%Personale
  • 83%Atmosfære
  • 79%Renlighed
  • 81%Faciliteter

Oversat af Google TAUPO Urban Retreat - BEDRE HER
Med bil - (se kort i billeder)
Kommer fra nord

Taupo Urban Retreat Backpackers ligger i midten af ​​byen på Heu Heu Street. Følg dine kort og du kan ikke miss Taupo! Highway 1 går lige gennem byen og Highway 5. slutter op fra Rotorua og gennem til Napier. Hovedet mod søen på hovedvejen (Tongariro St) og drej til venstre ved lyskrydset ad Heu Heu St. Gå lige igennem rundt-om med BP på din venstre og vi er på højre side lige efter butikkerne .
Kommer fra syd
Efter Highway 1, fra Turangi du har omkring en 45min kørsel omkring søen (dette bør være på din venstre!). Taupo Urban Retreat Backpackers ligger i midten af ​​byen på Heu Heu St. Når du trykker Taupo cruise langs søbredden, indtil du er forbi alle moteller og minigolf. Tag den 2. til højre ind Ruapehu Street og hovedet lige for den runde-om. Drej til højre ad Heu Heu St og BP vil være på din venstre side, er vi på rette lige efter butikkerne.
Med bus
Intercity og eventuelle andre nationale busforbindelser
Intercity og Naked Busser aflevere i Taupo i-SITE på Tongariro Street. Kryds vejen og hovedet op Heu Heu Street, gå gennem rundt omkring med BP på din venstre. Vi er på din højre lige forbi butikkerne. Shuttles og andre busforbindelser kan tabe dig ved døren!
Med fly
Taupo har en lille indenrigslufthavn, som ligger omkring 6kms fra Taupo CBD. Du kan fange en bus eller taxi fra terminalen, og de vil tabe dig på vores dør trin.
Blaffede
Ikke anbefales, men hvis det er, hvordan du får omkring så må det være. Stort set den samme retninger som rejser med bil, men det kan tage lidt længere tid at komme fra A til B. Be Safe!