X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til The Clarence Park

7 Clarence Square, Toronto, Canada

kort og rutebeskrivelse


87%Vurdering

  • 88%Værdi for pengene
  • 86%Sikkerhed
  • 96%Område
  • 87%Personale
  • 82%Atmosfære
  • 83%Renlighed
  • 84%Faciliteter

Oversat af Google Shuttle bus fra lufthavnen:
Tag Downtown Express shuttle bus til "Hyatt Regency Toronto (King)" stoppe. Gå mod syd ad Peter Street (Blue Jays Way) i en blok til Wellington Street. Drej til højre (vest) på Wellington Street og se efter parken. Vi er placeret på højre (nord) side af parken. Samlet walking tid er kun omkring 3 minutter.

Fra busstationen (Toronto Coach Terminal):
Tag 6 Bay Street bus syd til King Street og anmode om en overførsel billet. På King Street, vise din overførsel og tage 503, 504 eller 508 sporvogn (sporvogn) vest og stå af på Spadina Avenue. Herfra går en kort blok syd langs Spadina indtil du når Clarence Square (tip: se efter en PETRO CANADA tankstation). Vi er placeret på den nordlige side af parken.

Fra togstationen (Union Station): Gå nord langs York Street for en kort blok til Wellington Street. Drej til venstre (vest) på Wellington Street og fortsætte til fods langs Wellington for omkring 10 minutter, indtil vejen ender og du nå en park. Vi er placeret på højre (nord) side af parken.

Kørsel fra Niagara Falls:
Tag QEW og følg skiltene til Downtown Toronto (en gang i Toronto, QEW skifter til Gardiner Expressway). Afslut Gardiner Expressway Spadina Avenue. Gå nordpå langs Spadina for 3 blokke, indtil du når Clarence Square (hint:. Ca. 100 meter nord for Front Street). Drej til højre på Clarence Square og følg denne vej, da det sløjfer rundt i parken. Vi er placeret på den nordlige side af parken.

Kørsel fra lufthavnen eller Detroit / Windsor:
Følg skiltene til Highway 427 Southbound. Afslut 427 til QEW østgående (en gang i Toronto, ændrer QEW i Gardiner Expressway). Afslut Gardiner Expressway Spadina Avenue. Gå nordpå langs Spadina for 3 blokke, indtil du når Clarence Square (hint:. Ca. 100 meter nord for Front Street). Drej til højre på Clarence Square og følg denne vej, da det sløjfer rundt i parken. Vi er placeret på den nordlige side af parken.

Kørsel fra Montreal: Tag 401 vestgående retning Toronto. Når du er i Toronto, tage Don Valley Parkway (DVP) sydgående. Afslut på Richmond Street og kørsel vest langs Richmond (dette er den eneste retning, du kan gå). Følg Richmond i cirka 2 kilometer til Peter Gade. Drej til venstre på Peter. Følg Peter til Wellington Street. Drej til højre ad Wellington. Vi er placeret på den nordlige side af parken.