X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til The Clarence Park

7 Clarence Square, Toronto, Ontario, Canada

kort og rutebeskrivelse


87%Vurdering

  • 84%Værdi for pengene
  • 84%Sikkerhed
  • 95%Område
  • 93%Personale
  • 88%Atmosfære
  • 82%Renlighed
  • 83%Faciliteter

Oversat af Google Shuttle bus fra lufthavnen:
Tag Downtown Express bus til den "Hyatt Regency Toronto (King) 'stop. Walk syd langs Peter Street (Blue Jays Way) for én blok til Wellington Street. Drej til højre (vest) på Wellington Street og kigge efter parken. Vi er placeret på højre (nord) side af parken. Samlet walking tid er kun omkring 3 minutter.

Fra busstationen (Toronto Coach Terminal):
Tag 6 Bay Street bus syd til King Street og anmode om en overførsel billet. På King Street, vise din transfer og tage 503, 504 eller 508 sporvogn (sporvogn) vest og stå af på Spadina Avenue. Herfra går en kort blok syd langs Spadina indtil du når Clarence Square (hint: se efter en PETRO CANADA gas station). Vi er placeret på den nordlige side af parken.

Fra togstationen (Union Station): Gå nord langs York Street for en kort blok til Wellington Street. Drej til venstre (vest) på Wellington Street og fortsætte til fods ad Wellington i cirka 10 minutter, indtil vejen ender, og du kommer til en park. Vi er placeret på højre (nord) side af parken.

Kørsel fra Niagara Falls:
Tag QEW og følg skiltene til Downtown Toronto (en gang i Toronto, QEW ændringer ind i Gardiner Expressway). Afslut Gardiner Expressway på Spadina Avenue. Gå nordpå langs Spadina for 3 blokke, indtil du når Clarence Square (hint: ca. 100 meter nord for Front Street). Drej til højre på Clarence Square og følg denne vej, da det sløjfer rundt i parken. Vi er placeret på den nordlige side af parken.

Kørsel fra lufthavnen eller Detroit / Windsor:
Følg skiltene til Highway 427 Southbound. Afslut 427 til QEW østgående (en gang i Toronto, QEW skifter til Gardiner Expressway). Afslut Gardiner Expressway på Spadina Avenue. Gå nordpå langs Spadina for 3 blokke, indtil du når Clarence Square (hint: ca. 100 meter nord for Front Street). Drej til højre på Clarence Square og følg denne vej, da det sløjfer rundt i parken. Vi er placeret på den nordlige side af parken.

Kørsel fra Montreal: Tag 401 vestgående retning Toronto. Når du er i Toronto, tage Don Valley Parkway (DVP) sydgående. Afslut på Richmond Street og kører mod vest langs Richmond (dette er den eneste retning, du kan gå). Følg Richmond for ca 2 kilometer til Peter Street. Drej til venstre ad Peter. Følg Peter til Wellington Street. Drej til højre på Wellington. Vi er placeret på den nordlige side af parken.