X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til The House Hostel Zagreb

Peljeska 5, Zagreb, Kroatien

kort og rutebeskrivelse


94%Vurdering

  • 97%Værdi for pengene
  • 95%Sikkerhed
  • 79%Område
  • 99%Personale
  • 97%Atmosfære
  • 97%Renlighed
  • 97%Faciliteter

Oversat af Google Fra busstationen:
Den nemmeste måde er til fods.
På busstationen gå lige fra stationen og krydse en stor skæringspunkt, så du er diagonalt på den modsatte side. Fortsæt derefter ligeud passerer en kirke og tage den første vej til venstre. Walk for omkring 20 meter, og derefter tage den første vej på højre hånd (Pelješka street), og ringe på dørklokken af ​​store orange bygning bærer vores logo. Hvis det ved enhver chance du ikke kan se vores logo, kigge efter hus nummer 5!
Hvis du tager sporvognen, tage nummer 7 eller 8, ride en stop, derefter krydse gaden og gå ligeud forbi en kirke og tage den første vej til venstre. Walk for omkring 20 meter, og derefter tage den første vej på højre og du vil nå vandrerhjemmet. (Vi anbefaler, at du går til fods, så du ikke behøver at købe en sporvogn billet til blot ét stop det er mindre end en 10 minutters gåtur.)

Togstation krydse gaden og vente på sporvogn no. 2 eller 6 (hvis du fik på højre sporvogn, bør du forlade højre fra togstationen selv. Ride for 4 stop og stå af ved stoppestedet hedder Drziceva. Kryds gaden og gå ligeud forbi en kirke og derefter tage den første dreje til venstre. Gå omkring 20 meter og derefter tage den første vej på højre hånd (Pelješka gade) og ringer på store orange bygning bærer vores logo. Hvis det ved enhver chance du ikke kan se vores logo, kigge efter husnummer 5!

Ban Jelacic Square tage sporvogn no. 6 og ride for 6 stop. Så stå af ved stoppestedet hedder Drziceveva. Kryds gaden og gå ligeud forbi en kirke og tage den første vej til venstre. Walk for omkring 20 meter, og derefter tage den første vej på højre hånd (Pelješka street), og ringe på dørklokken af ​​store orange bygning bærer vores logo. Hvis det ved enhver chance du ikke kan se vores logo, kigge efter hus nummer 5!

Fra lufthavnen:
Fra Pleso Lufthavn, kan du få den offentlige transport til busstationen og den nemmeste måde at komme fra busten stationen til vandrerhjemmet er til fods. Hvis du beslutter dig for at tage en sporvogn, komme på no. 7 eller 8, ride for et stop, stå af sporvognen og krydse gaden. Gå ligeud passerer en kirke og derefter tage den første vej til venstre. Walk for omkring 20 meter, og derefter tage den første vej på højre og du vil nå vandrerhjemmet.

Du kan også tage en taxa til vores adresse: The House Hostel, Pelješka 5