X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til The Mercantile

28 Dame Street, Dublin, Irland

kort og rutebeskrivelse


ingen bedømmelse

  • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oversat af Google The Mercantile er næsten modsat Central Bank of Ireland.

Dublin Airport
Vi anbefaler, at du tager 16A bus fra lufthavnen. Det er meget regelmæssig og kun koster euro 2,20 per person. Spørg chaufføren til at lade dig ud på det første stop på Georges Street, og hotellet er en 1 minutters gang fra busstoppestedet. Busstoppestedet er angivet på kortet ovenfor. Indgangen til hotellet er placeret på Dame Lane. Lufthavnsbussen giver også en hurtig og effektiv service til byen og den nærmeste drop off punkt er Trinity College, som er en 3 minutters gang fra hotellet. Billetter koster euro7.00 per person.

En taxa fra lufthavnen bør koste mere euro25.00. Hvis du beslutter at tage en taxa aftale en pris med chaufføren, før du får i.

Hvis du ankommer i Dublin havn der er en regelmæssig busforbindelse (53 eller 53A), som Dublin Bus fra færgehavnen til Eden Quay lige ved siden af ​​O'Connell Street, er hotellet kort gåtur herfra. Hvis du ankommer i Dublin via Dun Laoghaire Havn, togstationen er ret næste dør, og du kan rejse med DART til Tara Street station og gå til Mercantile Hotel. Togene kører cirka hvert 20. minut fra 6:30 til 11:30; euro 1,80 for voksne og euro 1,00 for børn.

Med tog de to primære togstationer er Connolly og Heuston. Connolly Station ligger 10 minutters gang til Mercantile Hotel. Det er muligt at fange LUAS fra Heuston Station; du ville stå af på Jervis station og gå på tværs af Liffey på Millennium Bridge gennem Temple Bar. Busaras, den nationale busstation ligner Connolly jernbanestation og kan nås med en kort gåtur.

Bil
Hvis du rejser i bil, anbefaler vi Drury Street Car Park, som ligger 2 minutter fra hotellet. Citere, at du bor på Mercantile Hotel og ønsker at benytte sig af den dag renten, som er euro5.00 18:30 til 10:00. Det koster euro2.80 timen efter dette tidspunkt.