X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til The Midland Hostel

Str Biserica Amzei, nr 22, Apt 3, Sector 1, Bukarest, Rumænien

kort og rutebeskrivelse


92%Vurdering

  • 96%Værdi for pengene
  • 92%Sikkerhed
  • 89%Område
  • 98%Personale
  • 94%Atmosfære
  • 88%Renlighed
  • 84%Faciliteter

Oversat af Google Fra togstationen (7-12 minutter):

Med bus: 79, 86 (på venstre side af togstationen) eller 133 (på tværs af gaden fra toget statation), stå af på 'Piata Romana' stop. Hold gå fremad, ved det første lille passage, du kommer på tværs, drej til højre, om »Mendeleev 'gade, så i det første kryds drej til højre igen på' Biserica Amzei 'gade og gå til nummer 22 (tidligere Tonka bar, på tværs af vagten kabine, der er foran den franske ambassade).

Af Metro: fra »Gara de Nord" station et stop, til 'Piata Victoriei «, skifte til den anden linje og gå efter et stop igen, at' Piata Romana«. Derfra går til passage, 1) krydse gaden på den modsatte side (til venstre), 2) Drej til venstre ved næste lille passage, 3) drej til højre ved den næste, pass Tonka og komme til vagten booth på tværs af gaden fra vandrerhjemmet.

Med taxa: en taxa ride til her er mindre end 10 lei.

Fra lufthavnen (~ 40 minutter):

Express bus 783, som du fange foran lufthavnen og stå af på "Piata Romana 'stop. Hold gå fremad, drej til højre ved næste lille passage og gå lige indtil du passerer Tonka bar og derefter finde vagt standen, vi er på tværs af gaden.

Busser kører fra 05:00 till 23:00; Express 783 kører non-stop, hele natten. Du er nødt til at få billet fra standen, ikke på bussen. Hvis du foretrækker en taxa - taxier er 1,40 lei / km, noget andet er et rip off. Prisen fra lufthavnen er omkring 40 lei. Du kan få pålidelige taxier ikke foran lufthavnen, men ud på parkeringspladsen, eller ud tættere på hovedgaden. Du kan finde mere information om taxier på vores hjemmeside, hvis du har brug for en.

Vartegn: Den Franske Ambassade, Den Tonka bar.'Royal Canin 'dyrehandel på vores stueetagen.

KONTROL: kortene på vores hjemmeside (et bing kort og en almindelig en).

NB: For succesfuldt at nå vores placering og at undgå at få tabt og ked venligst:

1. har kortet med dig (kortet i billederne del af vandrerhjemmet);

2. har den nøjagtige adresse med dig;

3. Brug vartegn, hvis du ønsker at spørge om vej.