X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til The Palace Hostel

666 Calle Suau, San Juan, Puerto Rico

kort og rutebeskrivelse


71%Vurdering

  • 75%Værdi for pengene
  • 72%Sikkerhed
  • 70%Område
  • 73%Personale
  • 77%Atmosfære
  • 67%Renlighed
  • 65%Faciliteter

Oversat af Google Med taxa fra lufthavnen:
Der er masser af taxaer uden for bagage påstand i lufthavnen. Når du forlader lufthavnen fortælle dem, du har brug for et lift til denne adresse:
666 Calle Suau, Santurce San Juan, PR
* Den bedste ting at fortælle taxachaufføren:
- Vi er beliggende i Miramar
- Vi er placeret på tværs af gaden fra Metro Taxi stop i Miramar.
* Hvis de stadig ikke kender placeringen, så siger:
- Det ligger efter Calle Cerra på Ponce de Leon. (Nævn "Colegio de Abogados)
I en nøddeskal, er vi placeret mellem Calle Hoare og Calle Cerra og Calle Fernandez Juncos og Ponce de Leon. Disse fire gader gør en boks omkring Calle Suau der hvor vi er placeret.
** Bemærk: Taxaer i San Juan typisk opkræve et fast beløb for alle afstande. For eksempel at gå fem minutter ned af vejen kan koste det samme som 30 minutter på tværs af byen. (Vi ved, betyder det ikke mening ...) Fra lufthavnen, bør du forvente at betale $ 15-18. De fleste gæster giver føreren en $ 20 bill til at omfatte et tip, men det er helt op til dig. Du bør ikke betale mere end $ 20 at nå frem til vores hostel. Lejlighedsvis, vil bilister forsøge debitere $ 1 for overskydende bagage. **

Med bus fra lufthavnen:
På øverste niveau af Luis Munoz Marin International lufthavn udseende til det nærmeste busstop til højre af exit. Tag bus # 40 til Isla Verde. Du vil få rabat på den allerførste busstoppested omkring 3 min væk fra lufthavnen foran Dennys
Fra 'Isla Verde ", tage bus T5 til Ponce de Leon i Miramar. (Altid bekræfte med chaufføren, hvor de skal hen.) Sig til den driver, du vil Miramar, og du vil afslutte i skæringspunktet mellem Ponce de Leon og Hoare. Du vil se en bageri / sandwich shop (Al Gusto) på din venstre side. Du vil gå til venstre på Hoare, indtil du når det næste vejkryds, Jose Marti. Go Left. Gaden kun går lige ind Suau. Gå ned på gaden og du vil se en tom grund på din højre side. The Palace Hostel er støder op til den venstre side af tom grund på højre side af gaden.
Bussen billetpris er $ 0.75 for hver rute / bus for i alt $ 1,50 og der er behov nøjagtige ændring. Vi er en 5 minutters gang fra busstoppestedet.
Aldrig tøve med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål!