X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til The Pink Palace Hotel & Hostel

Agios Gordios Beach, Sinarades,49084, Corfu, Grækenland

kort og rutebeskrivelse


76%Vurdering

  • 82%Værdi for pengene
  • 72%Sikkerhed
  • 80%Område
  • 76%Personale
  • 75%Atmosfære
  • 73%Renlighed
  • 77%Faciliteter

Oversat af Google Vores adresse
The Pink Palace Budget Resort & Hostel, Agios Gordios Strand, Sinarades, Corfu Island, 49084, Grækenland

For nyankomne tilbyder vi gratis afhentning fra bus station, havn og lufthavn. Du kan kontakte os eller telefon receptionen på forhånd for din ankomst, så vi kan arrangere din overførsel.

Hvis du kommer fra Athen kan du rejse med den græske Bus service, som vi arbejder sammen med dem. Afgangstider og alle oplysninger er tilgængelige på vores hjemmeside under Express Bus til / fra Athen. E-mail til os for tilgængelighed og for at reservere din plads / sek. Athen til Korfu bus inkluderer dig også første overnatning med os plus morgenmad og middag.

Der er også en regelmæssig busforbindelse fra Korfu by til Sinarades eller stranden Agios Gordios fra den grønne busstation nær havnen.

Hvis du tager en taxa til The Pink Palace, betale cirka 27 euro.

Flere og flere flyselskaber flyver direkte ind i Korfu. Tjek websites såsom Ryanair.com fra Rom og Milano og mange europæiske byer, Easyjet.com fra London og mange andre byer, og SkyScanner.net at se alle tilgængelige flyvninger og gode tilbud. Olympic Airways og Aegean Airlines har planlagt fly fra Athen til Korfu.

Færger sejler fra Italien, Albanien og Grækenland fastland hele året. I sommeren fleste skibe anløber Korfu, på andre tidspunkter af året, kan du nødt til at tage en anden færge fra Igoumenitsa, som er omkring en time væk på det græske fastland modsatte Korfu. Tjek vores hjemmeside for detaljer om færgeselskaber.

Har sikkert rejser og se dig snart!