X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til The Wallaby House Hostel

Peljeska 5, Zagreb, Kroatien

kort og rutebeskrivelse


90%Vurdering

  • 93%Værdi for pengene
  • 91%Sikkerhed
  • 82%Område
  • 96%Personale
  • 88%Atmosfære
  • 90%Renlighed
  • 88%Faciliteter

Oversat af Google Fra busstationen:
Den nemmeste måde er til fods.
På busstationen gå lige fra stationen og krydse en stor skæringspunkt, så du er diagonalt på den modsatte side. Fortsæt derefter ligeud forbi en kirke og tage den første vej til venstre. Walk for omkring 20 meter og derefter tage den første vej til højre (Peljeska gade) og ringer i den store orange bygning bærer vores logo. Hvis det ved enhver chance du ikke kan se vores logo, kigge efter hus nummer 5!
Hvis du tager sporvognen, tage nummer 7 eller 8, ride et stop, derefter krydse gaden og gå ligeud forbi en kirke og tage den første vej til venstre. Walk for omkring 20 meter og derefter tage den første vej til højre og du vil nå vandrerhjemmet. (Vi anbefaler, at du går til fods, så du ikke behøver at købe en sporvogn billet til blot ét stop det er mindre end 10 minutters gang.)

Togstation krydse gaden og vente på sporvogn nr. 2 eller 6 (hvis du fik på den rigtige sporvogn, bør du forlade højre fra togstationen selv. Ride til 4 stop og stå af ved stoppestedet hedder Drziceva. Kryds gaden og gå ligeud forbi en kirke og derefter tage den første dreje til venstre. Walk for omkring 20 meter og derefter tage den første vej til højre (Peljeska gade) og ringer i den store orange bygning bærer vores logo. Hvis det ved enhver chance du ikke kan se vores logo, kigge efter husnummer 5!

Ban Jelacic Square tage sporvogn nr. 6 og ride for 6 stop. Så stå af ved stoppestedet hedder Drziceveva. Krydse gaden og gå ligeud forbi en kirke og tage den første vej til venstre. Walk for omkring 20 meter og derefter tage den første vej til højre (Peljeska gade) og ringer i den store orange bygning bærer vores logo. Hvis det ved enhver chance du ikke kan se vores logo, kigge efter hus nummer 5!

Fra lufthavnen:
Fra Pleso Lufthavn, kan du få den offentlige transport til busstationen og den nemmeste måde at komme fra buste station til vandrerhjemmet er til fods. Hvis du beslutter at tage en sporvogn, komme på nogen. 7 eller 8, ride til et stop, stå af sporvognen og krydse gaden. Gå ligeud forbi en kirke og derefter tage den første vej til venstre. Walk for omkring 20 meter og derefter tage den første vej til højre og du vil nå vandrerhjemmet.

Du kan også tage en taxa til vores adresse: The House Hostel, Peljeska 5