X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til The Westend Hostel

35 Palmerston Place, Edinburgh, Skotland

kort og rutebeskrivelse


84%Vurdering

  • 86%Værdi for pengene
  • 86%Sikkerhed
  • 85%Område
  • 88%Personale
  • 81%Atmosfære
  • 83%Renlighed
  • 83%Faciliteter

Oversat af Google På gaden parkering er til rådighed i løn og display bugter der skal betales mellem kl 0830 og 1830hrs mandag til lørdag. Parkering er gratis natten over og om søndagen kun. Vi har ikke privat parkering på hotellet, men det nærmeste 24 timer NCP parkeringspladsen ligger på Castle Terrace cirka 15-20 minutter gåtur fra hotellet.


Med tog
Tog til Edinburgh ankommer til byerne berømte Waverly station, som er omkring en 15/20 minutters gang fra hotellet. Hvis du nærmer dig fra Glasgow så kan du afvige tjenesten til Edinburgh Haymarket station hoved over den venstre side af »Haymarket 'bar. Drej til venstre på Starbucks og fortsætte ned i højre side af Palmerston Place. West End Hotel ligger 50 meter forbi Cathederal. Hvis du landsættes fra Waverly station, krydse over på shopping side af Princes Street og gå mod vest med butikkerne på din højre side. Fortsæt i ca 1 km. Fortsæt over Coates og Argyle Halvmåne og drej til højre på Starbucks. Dette er Palmerston Place, hotellet er 50 meter uden for Cathederal.

Med fly
Den mest bekvemme lufthavn er Edinburgh fra, hvor du kan leje en bil. Andre internationale flyvninger til Skotland kan lande på Glasgow, som er cirka 50 miles væk fra hvor du også kan leje en bil. En hyppig busforbindelse også opererer fra begge lufthavne. Skulle du kræve en taxa til transport fra Glasgow til Edinburgh, prøv Glasgow Lufthavn taxier.
Forlade bussen på Haymarket station.