X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Tupiniquim Hostel

Rua Paulo Barreto, 79, Botafogo, Rio de Janeiro, Brasilien

kort og rutebeskrivelse


56%Vurdering

  • 47%Værdi for pengene
  • 80%Sikkerhed
  • 73%Område
  • 47%Personale
  • 40%Atmosfære
  • 60%Renlighed
  • 47%Faciliteter

Oversat af Google Fra den internationale lufthavn (Galeão):
Tag bussen fra den 'rigtige' firma, der går til Copacabana (ca. R $ 8 reais), og bede chaufføren til at tabe dig på stop af Mourisco, et stort spejl-bygning (sidste stop på Botafogo Beach) ... have Mourisco på din venstre vil du se en viadukt, når du går under det, du vil allerede være i Rua Prof. Álvaro Rodrigues, gå lige og den 4. vej på venstre er Paulo Barreto ...
Genoptagelse: viadukt, ligeud, fjerde til venstre ... (40 min. På bussen og 8 min. Gåtur)

Fra indenrigslufthavn (Santos-Dumont):
Tag en af ​​følgende busser (omkring R $ 2,50 reais), der går gennem Aterro do Flamengo: 404, 413, 415 eller 455 og slip på den samme bus stop Jeg har netop beskrevet, nemlig: Mourisco (10 min. på bussen, walk 8 min.)

Fra den centrale busstation (Rodoviária):
Der er 2 måder: Hvis du går Mourisco vejen (samme instruktioner) kan du tage bus 127 eller 128
Den anden måde er at tage bus 136, 170, 172 eller 178 og slip på 2.. busstoppested São Clemente Street (lige efter 'Casa de Rui Barbosa), tage 19 de Fevereiro St., cross Voluntarios da Pátria St., gå op en halv blok at komme til Paulo Barreto St. ... (30 min. På bussen, 8 min. Gåtur)

Kommer fra den gamle Tupiniquim
Til dig, gutter, der allerede er en del af stammen kommer ud af den gamle Tupiniquim gå til den lille plaza, der på supermarkedet er General Polidoro St., gå imod strømmen af ​​biler, fjerde til højre er Paulo Barreto. .. (Ca. 6 min. Walking)