X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Vertigo Centre

42 rue de petites maries, Marseille, Frankrig

kort og rutebeskrivelse


83%Vurdering

  • 80%Værdi for pengene
  • 79%Sikkerhed
  • 84%Område
  • 92%Personale
  • 84%Atmosfære
  • 83%Renlighed
  • 80%Faciliteter

Oversat af Google Hotel Vertigo ligger inden for 3 minutters gåafstand fra den centrale togstation Saint-Charles.
2 mulige adgangsveje:

- Ved udgangen af ​​de store berømte stonestairs: Drej mod højre omkring 10 meter og drej igen til højre i at gå op ad gaden for omkring 50 meter. På din venstre side vil du se en firkant, som er på den modsatte side af gaden, det er det sted Bernard Dubois. Gaden rue des Petites Maries går ned på den venstre side af caf tobak butik, Balto, som er i centrum af denne firkant. Du vil komme til Hotel Vertigo efter 10 meter.

- Fra stationen St. Charles i slutningen af ​​platformen: Tag rulletrapperne i faldende ét niveau og gå til exit Boulevard Maurice Bourdet På pharmacie og posthuset tur til venstre på boulevard Maurice Bourdet på venstre side for næste 50 meter. På din højre side vil du se et sted, Place Bernard Dubois. Gaden rue des Petites Maries går ned på den venstre side af tobak shop Balto, som er i midten af ​​dette sted. Du vil komme til Hotel Vertigo efter 10 meter.


Med bil:

- Via motorvejen A7: exit station Saint-Charles, i toppen af ​​boulevarden Charles Nedelec når stationen er lige foran dig, drej til ens højre, indtil du når frem til boulevard Maurice Bourdet og ned omkring 70 meter. På din højre side vil du se et sted, Place Bernard Dubois. Gaden rue des Petites Maries går ned på den venstre side af tabacco butik, Balto, som er i midten af ​​dette sted. Du vil komme til Hotel Vertigo efter 10 meter.

- Via motorvejen A55: Følg retningen Centre Ville - Vieux Port og station Saint-Charles

Med tog eller bus: The Hotel Vertigo ligger omkring 50 meter fra stationen Saint-Charles eller bus terminal.

Navettes (shuttlebusses) afgår fra lufthavnen: Den endestation for shuttlebusses er stationen Saint-Charles.
Varighed du rejse: 25 min
Tidsplan: fra 05:10 til 00:10 hver 20 min, indtil den sidste flyvning