X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Vistas de Lisboa

Rua dos Douradores 178, 4th floor, Lissabon, Portugal

kort og rutebeskrivelse


67%Vurdering

  • 71%Værdi for pengene
  • 60%Sikkerhed
  • 91%Område
  • 62%Personale
  • 67%Atmosfære
  • 56%Renlighed
  • 64%Faciliteter

Oversat af Google Lisbon Airport ligger næsten i centrum af byen, så du kan være i dit hotel blot få minutter efter din ankomst.

Der er flere billige professionelle transportydelser til rådighed, med priser svarende til en taxa.

Selvfølgelig, taxier er også en hurtig måde at nå frem til byens centrum. De er linet op udenfor terminalerne, og selv med bagage, skal det koste dig mellem 10 og 15 euro.

Metro (metro) station i lufthavnen på den røde linje hurtigt tager dig til centrum af byen, forbi Oriente Station til togforbindelser til andre dele af Lissabon. Linjen fortsætter derefter mod den sidste station São Sebastião men din exit bør være Alameda, hvor du bliver nødt til at skifte til Blue Line mod Cais do Sodré. Dit Stop bliver: Rossio Station og derfra vil du være blot 5 minutter væk fra vores hostel,

Adskillige busser stopper også lige uden for ankomsthallen terminalen, og hvis du ikke har store bagage, kan du tage bus 744, der kører forbi de store avenuer uptown og ender i den gamle bymidte.

Dem med masser af bagage skulle måske tage lufthavnsbussen, der kører mellem lufthavnen og byens centrum. En billet kan købes direkte fra driveren og i øjeblikket ligger på € 3.50. De kører hver 20 til 30 minutter og stopper ved vigtige punkter i byen, såsom Entrecampos, Campo Pequeno, Av.da Liberdade, Restauradores, Rossio, Praça do Comercio og Cais do Sodré. Om bord er der skærme, der viser hvert stop som bussen nærmer sig området. Sørg for at afslutte på højre stop, Rossio.