X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Viva Hostel Minsk

Zhukovskogo St, 4, Minsk, Hviderusland

kort og rutebeskrivelse


90%Vurdering

  • 93%Værdi for pengene
  • 90%Sikkerhed
  • 90%Område
  • 93%Personale
  • 85%Atmosfære
  • 93%Renlighed
  • 85%Faciliteter

Oversat af Google Adresse: Zhukovskogo Street, 4, Minsk

Ophold i VIVA GRATIS!
Hver søndag udfører vi et lotteri blandt vores gæster booket senge i hostel VIVA for kommende uge. Præmien er - fri opholder sig i VIVA for en dag!

Fra den centrale bus / togstation:

Fra togstationen tage tunnelen, gå igennem det og komme ud på den lokale bus station ï ¿½ Druzhnayaï ¿½ på bagsiden. Gå på tværs af dette til den anden side og tage metal trapper gå ned. Drej til venstre, passerer under toget broen og gå langs Tolstogo gaden indtil det andet lyskryds. Det er krydsningen Tolstogo, Mogilevskaya og Zhukovskogo gader. Du skal krydse vejen her, og du har brug for det andet højhus med nummer 4 på højre side af Zhukovskogo gaden. Det er lavet af rød / beige mursten og placeret på tværs fra de to supermarkeder. Alle måde vil tage omkring 10 minutter til fods.

Fra Institut Kultury metrostation:
Tag frakørslen til Mogilevskaya gaden. Kommer ud af metrostationen, er du nødt til at krydse vejen. Drej til venstre og gå i fem minutter ad Mogilevskaya Street. Ved den første korsvej, med Zhukovskogo street, drej til højre og gå til hus nummer 4, en privat indgang fra gaden.

Du kan også fange nogen bus eller trolleybus fra Institut Kultury metrostation og vi er blot ét stop ned linjen.

Fra lufthavnen ï ¿½ Minsk-2I ¿½ til hostel 'VIVA':

Det ligger 40 km fra Minsk. Du kan komme dertil på 3 måder:
1) ved taxi - hurtig og dyre, $ 40 - $ 50, er rejsetid 40-50 minutter,

2) om offentlig transport - langsom og billigt. Tag en bus fra lufthavnen til busstationen ï ¿½ Centrali ¿½, så kom til togstationen. Fra togstationen tage tunnelen, gå igennem det og komme ud på den lokale bus station ï ¿½ Druzhnayaï ¿½ på bagsiden. Gå på tværs af dette til den anden side og tage metal trapper gå ned. Drej til venstre, passerer under toget broen og gå langs Tolstogo gaden indtil det andet lyskryds. Det er krydsningen Tolstogo, Mogilevskaya og Zhukovskogo gader. Du skal krydse vejen her, og du har brug for det andet højhus med nummer 4 på højre side af Zhukovskogo gaden. Det er lavet af rød / beige mursten og placeret på tværs fra de to supermarkeder. Alle måde vil tage omkring 10 minutter til fods.

3) Vi tilbyder også en transfer til / fra lufthavnen bestilles i forvejen. Omkostningerne er 35 $