X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Viva Hostel Minsk

Zhukovskogo St, 4, Minsk, Hviderusland

kort og rutebeskrivelse


91%Vurdering

  • 93%Værdi for pengene
  • 88%Sikkerhed
  • 95%Område
  • 95%Personale
  • 88%Atmosfære
  • 90%Renlighed
  • 88%Faciliteter

Oversat af Google Adresse: Zhukovskogo Street, 4, Minsk

Fra den centrale bus / tog station:

Fra togstationen tager tunnel, gå igennem det og komme ud på den lokale bus station Druzhnayaat ryggen. Gå over dette til den anden side og tage metal trappen går ned. Drej til venstre, passerer under toget broen og gå langs Tolstogo gaden indtil det andet lyskryds. Det er krydset af Tolstogo, Mogilevskaya og Zhukovskogo gader. Du bør krydse vejen her, og du har brug for det andet højhus med nummer 4 på højre side af Zhukovskogo gaden. Det er lavet af rød / beige mursten og placeret på tværs fra de to supermarkeder. Alle måde vil tage omkring 10 minutter til fods.

Fra Institut Kultury metrostation:
Tag frakørslen til Mogilevskaya gaden. Kommer ud af metrostationen, er du nødt til at krydse vejen. Drej til venstre og gå i fem minutter langs Mogilevskaya Street. Ved den første korsvej, med Zhukovskogo gade, drej til højre og gå til husnummer 4, egen indgang fra gaden.

Du kan også fange en bus eller trolleybus fra Institut Kultury metrostation og vi blot ét stop ned linjen.

Fra lufthavnen Minsk-2 til Hostel 'VIVA «:

Det ligger 40 km fra Minsk. Du kan komme dertil på 3 måder:
1) med taxi - hurtig og dyre, $ 40 - $ 50, rejsetiden er 40-50 minutter,

2) på offentlig transport - langsom og billige. Tag en bus fra lufthavnen til busstationen Central, så kom til togstationen. Fra togstationen tager tunnel, gå igennem det og komme ud på den lokale bus station Druzhnayaat ryggen. Gå over dette til den anden side og tage metal trappen går ned. Drej til venstre, passerer under toget broen og gå langs Tolstogo gaden indtil det andet lyskryds. Det er krydset af Tolstogo, Mogilevskaya og Zhukovskogo gader. Du bør krydse vejen her, og du har brug for det andet højhus med nummer 4 på højre side af Zhukovskogo gaden. Det er lavet af rød / beige mursten og placeret på tværs fra de to supermarkeder. Alle måde vil tage omkring 10 minutter til fods.

3) Vi tilbyder også en transfer til / fra lufthavnen reserveret på forhånd. Omkostningerne er 35 $