X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Windroad Guesthouse

1F, 66-12, Changgyeonggung-ro 27-gil, Jongno-gu, Seoul, Sydkorea

77%Vurdering

 • 80%Værdi for pengene
 • 72%Sikkerhed
 • 92%Område
 • 84%Personale
 • 68%Atmosfære
 • 76%Renlighed
 • 68%Faciliteter

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
--INTRODUCTION--

Kom og bo hos os! Vi har den bedste beliggenhed, bedste atmosfære, de mest venlige stabe, masser slags gratis tjenester og den mest billigste pris !!!!!

Nærheden Dahangno er Windroad Guesthouse bare ligger kun en blok fra indgangen af ​​Sungkyunkwan University.

På grund af vores placering, som er i den varme plet af Seoul by, kan du nemt gå til mange forskellige berømte tour pletter og nyde forskellige slags funktioner i Korea. Marronier Park, som er berømt for sine musikalske forestillinger ligger i nærheden af ​​her. Og Changkyeongkong Palace ligger kun 5 minutter herfra. Også kan du nemt gå til Dongdaemun og Myeongdong, der betragtes som mode center i Korea, plus Namdaemun, hvor er et repræsentativt traditionelle marked i Korea. Alle af dem er i undergrundsbane linje No.4, der netop er tilsluttet den samme linje med os. Dongdaemun tager kun én metrostation fra vores gæstehus, tre stationer til Myeongdong og fire stationer til Namdaemun. Desuden Insadong er også et godt valg for dig at opleve koreansk traditionelle kultur. Du kan nemt komme dertil ved at tage bussen. Og du kan være interesseret i at tage et besøg til Chenggye floden fra walking til Dondaemun.

Forskellige fra andre gæstehuse, er der en lille have med træ stole og en sofa foran vores lobbyen og gæster fra hele verden kan altid mødes og nyde interaktion med hinanden her. Det er en absolut speciel chance, hvis du ønsker at gøre udenlandske venner og dele dine ideer. Vi ønsker at skabe et miljø, der gør du føler ligesom derhjemme.

Her ejer mange typer værelser, herunder dobbeltværelser, enkeltværelser, fælles-lokaler til tre eller fire personer, in-kollegieværelset værelser og out-dorm værelser. Hvert store værelse deler hver et badeværelse. Du er i stand til at bruge vores offentlige køkken og gemme din mad eller drikkevarer i vores køleskab. Computere, trådløst internet, tv, dvd-afspiller Skabe og tøjvask er alle tilgængelige her.

Mr. Park, ejeren af ​​guesthouse, har rejst over hele verden. Hans kone, Qiong, er fra Kina. De er interesserede i orientalsk filosofi og har studeret det i lang tid. De kunne absolut dele deres erfaringer med det, og også give dig meget mere information om meditation. Vi kan også vise dig vejen til meditation i et buddhistisk tempel. Der vil være en engelsk munk eller nonne fører dig til templet på 1:00 hver søndag, og du vil have en særlig oplevelse af orientalsk Zan meditation. Desuden er vi til rådighed til at foretage reservationer af pakkerejse af DMZ eller Pammunjeon for dig.

* Faciliteter *
Trådløst internet, computere, TV, DVD-afspiller, offentlige køkken med pander og gryder, mikrobølgeovn, kedel, pop-up brødrister, offentlig køleskab, DIY vaskeri, håndklæder, hårtørrer og skabe.

* GRATIS SERVICES *
1.Free computere og trådløst internet
2.Free afhentning fra indgangen af ​​Sungkyunkwan University
3.Free samle op til DMZ tour
4.Det frie information om rejser i Seoul

* SPECIAL SERVICE *
Zan Meditation i buddhistisk tempel fører med engelsk nonne eller munk på 1:00 hver søndag med gratis frokost ved 12 ur.

Hvis du ønsker at blive her i længere tid, tilbyder vi 20% rabat for ophold over 15 nætter, og 30% rabat i over 30 nætter i lavsæsonen.

Kom og bo hos os og få en særlig rundvisning i Korea her!

--DIRECTION TIL her--

* Af lufthavnsbussen til Guesthouse *
Når du ankommer til Incheon Lufthavn, kan lufthavnsbussen være en af ​​de måde at komme til vores gæstehus. Det vil koste dig 10,000W og vil tage omkring 60-80 minutter at komme til destinationen. Lufthavnsbussen kører hver 25-30 minutter og begynder fra AM 5:45 PM 10.30. Tag lufthavnsbussen 6011 og stå af ved Sungkyunkwan University Stop. Du vil se en Dunking Donuts (den travle gade). gå mod dunker dounuts, gå lige på den lille gade (»Dunking Donuts" til venstre og "Daiso« til højre). Gå på venstre side af vejen, indtil du ser en offentlig telefonboks, og der er en EDIYA cafe og en New York hotdog butik. Må ikke gå forbi indgangen af ​​Sungkyunkwan University. Drej til venstre ved EDIYA CAFE, og du vil se en CU Mart. Du kan se tegn på Windroad & Flower tværs af gaden.

* Med metro til Guesthouse *
Tag Airport Railroad linje til Seoul station, og derefter tage metro nr.4 til Hyehwa station. stå af på Hyehwa Station (udgangslåge NO.4), Gå lige på vejen, hvor flere kosmetiske butikker er placeret som natur Republik og ETUDE HUSE, gå omkring 5 minutter, du vil ankomme til 7th Heaven kaffe, på tværs af trafiklys, og fortsæt lige på den lille gade (' Dunking Donuts 'til venstre, og "Daiso« til højre), gå på venstre side af vejen, indtil du ser en offentlig telefonboks, og der er en EDIYA cafe og en New York hotdog butik. Må ikke gå forbi indgangen af ​​Sungkyunkwan University. Drej til venstre ved EDIYA CAFE, og du vil se en CU Mart. Du kan se tegn på Windroad & Flower tværs af gaden.

* Med taxa til Guesthouse *
Fortæl taxachauffør 'Tag mig til Sungkyunkwandae Jeongmun "eller vise noten' 성균관대 학교 정문 으로 가 주세요", som betyder "Gå til indgangen af ​​Sungkyunkwan Universitets Efter ankomsten på foran indgangen, bede taxachaufføren til at ringe til os (6407-2012 / 6407-2013), og vi vil samle dig op!

--HOTEL CONDITIONS--
1. Vi accepterer kun koreansk kontanter, ingen kreditkort eller anden valuta.
2. Office time: 09:00 til 00:00 (Fortæl os, hvis du kan ankomme her senere, så vi vil vente på dig)
3. Grundlæggende Faciliteter: Fælles stue, spisestue, lille smuk have, et badeværelse i hver store værelser
4. Gratis trådløst internet
5. 20% rabat for ophold over 15 nætter, og 30% rabat i over 30 nætter i lavsæsonen.

--LOCATED NEAR--
Sungkyunkwan University ----- Den ældste universitet i Korea
Daehangno, Marronier Park ----- Berømt for musicals
Changkyeonggong
Dongdaemun ----- Berømt for engrosmarkedet af tøj, bukser og sko
(15-20 minutter ved at gå, 1 stop med metro)
Cheonggye River ----- Famous kunstig flod omkring Seoul By
Myeongdong / Seoul Tower ----- Berømt for kosmetik og mode foderstoffer
(kun 4 stop med at tage metro)
Namdamun ----- koreanske traditionelle marked med mad og tøj
(kun 5 stop med at tage metro)
Insadong / Jeongmyo ----- Famous af koreanske traditionelle souvenirs
(4 stop med at tage bus)
Samcheongdong / Bukchon Hanok Village ----- Samledes til speciel cafe med traditionelle koreanske huse
Cheongwadae ---- Præsidenten hus
Gwanghwamun / Gyeongbukgong ----- Den største palads beliggende i Seoul By

Og det tager kun 5 stop herfra går til Seoul Station. Du kan nemt gå til nogen steder omkring Korea.

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

 • Cykelparkering
 • Morgenmad inkluderet
 • Fællesrum
 • Gratis internetadgang
 • Gratis WiFi
 • Hårtørrere
 • Hårtørrere til udlejning
 • Jobopslag
 • Køkken
 • Sengetøj inkluderet
 • Opbevaring af baggage
 • Mødelokale
 • Udendørs terrasse
 • Tur-/Rejseskranke


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Windroad Guesthouse Located at 1F, 66-12, Changgyeonggung-ro 27-gil, Jongno-gu, Seoul.
Windroad Guesthouse
South Korea
Seoul 110-812 1F, 66-12, Changgyeonggung-ro 27-gil, Jongno-gu
77% 158
37.5840718 126.9970017
Windroad Guesthouse
    Værelser til rådighed     Grundlæggende 6 Seng Fælles Sovesal     Grundlæggende Enkelt Privat Fælles Badeværelse     Standard Twin Seng Private Fælles Badeværelse     Grundlæggende Twin Seng Private Fælles Badeværelse     Grundlæggende 3 Seng Privat Fælles Badeværelse     Grundlæggende 4 Seng Privat Fælles Badeværelse