X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til X Hostel Alicante

Calle Tucuman, 28, Alicante, Spanien

kort og rutebeskrivelse


90%Vurdering

  • 89%Værdi for pengene
  • 88%Sikkerhed
  • 88%Område
  • 94%Personale
  • 93%Atmosfære
  • 91%Renlighed
  • 88%Faciliteter

Oversat af Google Train Station (5 minutters gang): Exit mod Avenida de Salamanca. Cross Avenida de Salamanca og videre til Avenida de la Estacion. På Avenida de la Estacion gå lige videre og gøre 3rd venstre ad Calle Tucuman (Carrer Tucuman). Når på Calle Tucuman se efter os på højre ved nummer 28.

Bus Station (15 til 20 minutters gang): Exit mod hovedvejen, Avenida de Loring, gøre venstre og hovedet mod de vigtigste vejkryds, Avenida de Oscar Esapla (rotunde). På Avenida de Oscar Espla, lave en ret. Du vil fortsætte på Avenida de Oscar Espla indtil du finder en anden stor rotunde. Fortsæt i samme retning, og vejen vil ændre navne fra Avenida de Oscar Espla til Avenida de Salamanca. Fortsæt på Avenida de Salamanca til Avenida de la Estacion. På Avenida de la Estacion gøre en ret og fortsætter indtil Carrer de Tucuman (Calle Tucuman). På Calle Tucuman foretage en venstre og se efter os på højre ved nummer 28.

Lufthavn: Tag lufthavnsbussen C6 som tager cirka 20 minutter til Alicante centrum (busstoppestedet på lufthavnen er beliggende udenfor og til højre for de ønskede område på gulvet 2). Afslut bus på Plaza De Los Luceros, 17 og gå til venstre mod Avenida Del General Marva. På Avenida Del General Marva hoved lige indtil Avenida De Benito Perez Galdos, krydse gaden og drej umiddelbart til venstre. Det andet kryds vil være Calle Tucuman og gøre ret. Kig efter os på højre ved nummer 28.