Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Youth Hostel Firenze 2000

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser
 • Værdi for pengene 7.2
 • Sikkerhed 9.0
 • Område 7.6
 • Personale 9.0
 • Atmosfære 7.4
 • Renlighed 8.4
 • Faciliteter 7.8

Område

Viale Raffaello Sanzio, 16

Kørselsvejledning Til Ejendom

Oversat af Google
Fra togstationen 'Santa Maria Novella'
Med bus (bedste valg nogensinde):
Være inde togstationen og har de togene bag din skulder, skal du vælge afkørslen ved din venstre, passere over de små porte (ikke krydser nogen gade) og drej straks til højre. gå langs fodtrin indtil taxi vognbane og krydse den: busstoppestedet (bus n 12) er på den følgende fodtrin. Bussen tager cirka 10-15 minutter og busstoppestedet er du nødt til at stå af ved hedder Sanzio 1.. Så snart du får ud af bussen her er vi få meter efter, i nummer 16!


Til fods: (men vi foreslå dig at fange bussen Det er meget nemmere at fange en bus snarere end walking, hvis du har en masse af bagage!)
Være inde togstationen og har de togene bag din skulder, skal du vælge afkørslen ved din højre, ned ad trappen og krydse gaden. Drej til venstre og gå videre op til dig ind i Via S.ta Caterina da Siena. Så snart du ankommer til lyskryds drej til højre i Via della Scala, og umiddelbart til venstre ind Via dellAlbero. Gå lige i Via M Finiguerra, Via Melegnano og krydse broen Vespucci. Keep going straigth i Via SantOnofrio, drej til højre i Borgo San Frediano. Passerer under meget store og gamle dør og gå videre langs Via Pisana op til dig indtaste Piazza Pier Vettori. Her drejes til venstre og youll finde Via R. Sanzio. Vi er på den modsatte side af gaden. Youll se vores hvide skilt på nummer 16. Det synes at være hårdt, men du har brug for cirka 20 minutter

Bemærk: Busbilletter (€ 1,20) er tilgængelige i barer og kiosker, der viser Ataf tegn.

Fra Campo di Marte banegården:. Bus nummer 12 Stå af ved Sanzio 1 (første busstoppested i Viale Sanzio). Det vil tage 35 minuts.

Hver plet af det historiske centrum af Firenze er inden for rækkevidde (til fods), eller for de mest dovne dem, med bus! På 200 meter fra Youth Hostel Firenze 2000 kan du finde bus nummer 6, der tager dig til katedralen og til San Marco på få minutter. Bus nummer 13, 26 og 27 er for meget tæt og alle dem tage dig til banegården Santa Maria Novella. Sidst men ikke mindst, bus nummer 12 tager dig til Piazzale Michelangelo.

Fra motorvej A1/Del Sole
Fra nord:
FIRENZE NORD EXIT
Følg vejmarkeringer for Centro. Så snart du er i Porta a Prato følg anvisningerne for Siena. Hvis du ikke kan finde de retninger for Siena (sommetider de flytter dem ..) spørge nogen til at fortælle dig, hvor er floden. Pass under tunnelen, krydse broen, tage den anden vej på højre hånd (via dei Vanni) og følger vejmarkeringer for Siena. Når du er i Piazza Pier Vettori, Youth Hostel Firenze 2000 er til højre.

Fra Syd:
Afkørslen Firenze Certosa (Foreslået)
Følg vejmarkeringer for Centro og Porta Romana. Når du er i Porta Romana følg anvisningerne for Viale Petrarca og Viale R.Sanzio. Youth Hostel Firenze 2000 er på venstre.

Fra lufthavnen A. Vespucci
For at nå frem til Youth Hostel Firenze 2000 fra lufthavnen få rumfærgen til stationen Santa Maria Novella (Volainbus), og følg derefter indikationer fra togstationen.
 • Værdi for pengene 7.2
 • Sikkerhed 9.0
 • Område 7.6
 • Personale 9.0
 • Atmosfære 7.4
 • Renlighed 8.4
 • Faciliteter 7.8
Læs alle anmeldelser BOOK NU

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.

×