X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Zhuo Ma's Jiuzhaigou Home-Stay

Shang Si Zhai, Zhang Zha Town, Jiuzhaigou, Jiuzhaigou, Kina

81%Vurdering

 • 83%Værdi for pengene
 • 70%Sikkerhed
 • 77%Område
 • 93%Personale
 • 83%Atmosfære
 • 87%Renlighed
 • 77%Faciliteter

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Lonely Planet 2011 'Top Choice «. Hjem kogte morgenmad og aftensmad er inkluderet! Dette er den eneste autentiske tibetanske hjem-ophold i hele Jiuzhaigou. Det er en af ​​de meget få lokalt ejede overnatningssteder i regionen.

****
Hvad den Lonely Planet, maj 2011 Edition siger:
En ægte tibetansk homestay, denne smukt dekorerede træ hytte i en lille landsby ca 10 km op i dalen fra den vigtigste park har tre enkle værelser og et vidunderligt imødekommende familie. Den dejlige Zhuo Ma taler nogle engelsk og er klar til at byde udenlandske gæster. Hendes mor (Amma) er vært og cooks måltider sammen med Zhuo Ma bror Ke Zhu, en Lhasa-uddannet kok, der tilbereder maden på familiens restaurant, Abu Luzi. Der er et fælles badeværelse med bruser, og priserne inkluderer tre måltider om dagen.
Hvis værelser er fuld, Zhuo Ma naboer tilbyder spillover bolig, dog uden et brusebad.

****

Jeg, Zhuo Ma køre hjem ophold med min Ama (mor) og mine brødre. Vi kører også den eneste autentiske tibetanske restaurant nær indgangen til Jiuzhaigou National Park kaldet A Bu Lu Zi. Vi deler vores tid mellem hjemmeholdets-ophold og restaurant og mellem os, vi vil sørge for du har en stor ophold!

Vores hjem er beliggende i den smukke Shang Si Zhai Valley, som er 15 km fra indgangen til parken (gratis overførsler), hvor du vil se lokale tibetanere gå om deres daglige liv som hyrde yak og geder samt foregår pilgrimsrejser omkring vores hellige bjerg.

Ridning er også tilgængelig fra nogle af de landsbyboere.

Vi har 24 timer varmt vand og et vestlige toilet. Vores er en traditionel tibetansk hjem, så vi ikke har en-suite badeværelser. Vi har et badeværelse i stueetagen i vores hjem samt en out-house toilet. Vi gør alt, hvad vi kan for at gøre dit ophold en komfortabel men bemærk venligst at dette er et hjem-ophold i en smuk, traditionel tibetansk dalen, ikke et hotel.

Du vil få en reel tibetanske oplevelse her, og du vil lære om vores unikke bjerg kultur.

Vi tilbyder også madlavningskurser i vores restaurant. Ke Zhu uddannet i tibetansk madlavning i 7 år i Lhasa og Beijing og er også uddannet i Sichuan og kantonesisk mad - så det bedste af tibetansk og kinesisk madlavning.

Prøv yak smør te og vores hjem brygget tibetanske byg vin.

Der er en række af boliger i dalen, som vi kan rumme dig i, hvis du har et stort antal, men venligst ikke, at disse boliger ikke har bruser eller vestlige toilet.

Vores hjem har værelser på 1. og 2. sal og badeværelset er i stueetagen. 2. sal værelser er adgang til ved en stejl trappe sag og på grund af denne ulempe er billigere. Overnatning inkluderer enkelt, dobbelt og tredobbelt værelser.

Vi glæder os til at byde dig velkommen, Tashi Delek.

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

 • Morgenmad inkluderet
 • Kabel tv
 • dvd'er
 • Køkken
 • Faciliteter til tøjvask
 • Lounge
 • måltider Tilgængelige


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Zhuo Ma's Jiuzhaigou Home-Stay Located at Shang Si Zhai, Zhang Zha Town, Jiuzhaigou, Jiuzhaigou.
Zhuo Ma's Jiuzhaigou Home-Stay
China
Jiuzhaigou Sichuan Shang Si Zhai, Zhang Zha Town, Jiuzhaigou
81% 122
33.3095138 103.7898159
Zhuo Ma's Jiuzhaigou Home-Stay
    Værelser til rådighed     Standard Dobbeltværelse Privat Fælles Badeværelse     Grundlæggende 3 Seng Fælles Sovesal     Standard 3 Seng Fælles Sovesal     Twin Seng Private Fælles Badeværelse     Standard 3 Seng Privat Fælles Badeværelse