X

Sammenfattede handelsbetingelser for booking

Dette er handelsbetingelserne, der gælder for alle bookinger foretaget på denne hjemmeside. Alle henvisninger til "vi", "os" eller "vores" i disse Betingelser henviser til operatøren af ​​denne hjemmeside, som i sidste ende ejes af Hostelworld.com Ltd


Vores handelsbetingelser og bekendtgørelser.

Din brug af denne hjemmeside og enhver booking, du foretager via denne hjemmeside, er omfattet af disse brugsbetingelser (»Betingelser«). Du indvilger i at bruge denne hjemmeside i overensstemmelse med og underlagt disse Betingelser.

Betingelserne udgør (sammen med fortrolighedspolitikken) hele aftalen mellem dig og Hostelworld.com Limited ("Hostelworld.com").

Hvis du ikke accepterer disse Betingelser, må du ikke bruge denne hjemmeside og ikke foretage nogen bookinger via hjemmesiden.


Her er en oversigt over de vigtigste Betingelser. Klik her for at se den fulde version


 1. Hvem leverer rejseydelserne? Vi formidler behandling og booking af indkvartering og andre rejseydelser ("rejseydelserne"). Vi hverken yder, ejer eller driver nogen rejseydelser selv og leverer, ejer eller driver i særdeleshed ikke nogen form for indkvartering. Annonceringer og bedømmelser på denne hjemmeside skal ikke anses som godkendelse eller anbefaling af noget specifikt indkvarteringssted eller nogen tjenester af os. .
 2. Vi opkræver depositum på vegne af rejseudbyderen. Når du foretager en booking på denne hjemmeside, vil du blive bedt om at betale et depositum, som vi opkræver som agent for og på vegne af den pågældende rejseudbyder. Rejseudbyderen vil trække dette depositum fra den samlede bookingsafgift og du vil betale resten direkte til rejseudbyderen ved ankomsten.
 3. Vi beder dig også betale et bookingsgebyr. Du vil ligeledes være forpligtet til at betale et bookingsgebyr til os når du foretager en booking.
 4. Hvorfor vælge standard fleksibel booking? Hvis du vælger optionen med standard fleksibel booking når du foretager din booking, vil du blive debiteret for et mindre gebyr. Hvis du senere beslutter at annullere din bestilling, vil dit depositum til gengæld blive krediteret tilbage til din My World-konto i US dollars (forudsat at du har givet den varsel, der kræves af rejseudbyderen, jf. dennes handelsbetingelser), og du vil kunne genbruge dette kreditbeløb ved fremtidige bookinger på vores hjemmeside i en periode på 6 måneder på og fra annulleringsdatoen. Dit bookingsgebyr er ikke refunderbart.
 5. Hvad sker der, hvis du vælger ikke-fleksible booking? Hvis du vælger at foretage en ikke-fleksibel booking og du annullerer din booking, så vil dit DEPOSITUM OG bookingsGEBYRET IKKE BLIVE REFUNDERET, uanset hvor megen varsel du giver. Hvis du ikke vælger optionen med fleksibel booking, vil din booking blive betragtet som en ikke-fleksibel booking. Kunder med ikke-fleksible bookinger bør bemærke, at selv om deres depositum og bookingsgebyr i alle tilfælde ikke vil blive refunderet, skal der gives den rigtige varsel, som fastsat af rejseudbyderen i dennes afbestillingspolitik, for at undgå at blive opkrævet yderligere betaling for "udeblivelse" (se nedenfor).
 6. Hvis du hverken har valgt optionen med standard fleksibel booking eller ikke-fleksibel booking, vil din booking automatisk blive betragtet som en ikke-fleksibel booking.
 7. Nogle gange bliver vi nødt til at veksle den valuta, du betaler med. Det depositum og det bookingsgebyr, du skal betale, skal betales i den valuta, du vælger som din "betalingsvaluta", når du foretager din booking. I det tilfælde, at indlogeringsprisen er uploadet af udbyderen af rejsetjenesteydelsen i en anden valuta, beregnes forudbetalingsbeløbet, som du vil blive opkrævet i din afregningsvaluta, ved at omregne forudbetalingsbeløbet til afregningsvalutaen ud fra Hostelworlds standard valutakurser.
 8. Sådan annullerer du din booking. Du kan annullere en booking, du har foretaget, hvis du giver den nødvendige opsigelsesvarsel fastsat i rejseudbyderens afbestillingspolitik (jf. venligst disse handelsbetingelser), og under alle omstændigheder, forudsat at du giver mindst 24 timers varsel forud for den planlagte ankomsttid og -dato. Du bedes annullere via din "My Account" ved at logge ind på www.hostelworld.com.
 9. Gebyrer ved "udeblivelse". I tilfælde af en udeblivelse uden 24 timers varsel om annullering (eller mere, hvis det kræves i følge handelsbetingelserne i rejseudbyderens afbestillingspolitik), har rejseudbyderen ret til at debitere dit kreditkort for første overnatning (hvortil du har booket indkvartering) eller for hele turens fulde pris eller den fulde pris for rejseservice. Du bør kontrollere rejseudbyderens egne handelsbetingelser for alle detaljer om deres afbestillingspolitik.
 10. Vi fungerer som agent for rejseudbyderen - hvad betyder det? Når du foretager en booking på hjemmesiden, indgår du en kontrakt om rejseydelser (herunder indkvartering) rejseudbyderen, IKKE vores hjemmeside, som fungerer som agent for rejseudbyderen. Det er rejseudbyderens ansvar levere rejseydelserne til dig. Vi er ikke ansvarlige for opfyldelsen af nogen booking foretaget via vores hjemmeside eller for kvaliteten af nogen indkvartering eller nogen andre rejseydelser, der er booket og især er vi ikke ansvarlige for nogen vanskelighed, ulykke, sygdom eller andre problemer, der er forårsaget af indkvarteringsstedet eller andre rejseydelser, eller som lides af dig eller nogen i din rejsegruppe under dit ophold på indkvarteringsstedet (og vi anbefaler, at du tjekker rejseudbyderens egne handelsbetingelser for oplysninger om dine rettigheder i forbindelse med de tjenester, de leverer).
 11. Hvis der opstår problemer med din indkvartering bedes du kontakte rejseudbyderen. Hvis du har problemer med bookingen, som du har foretaget via vores hjemmeside, bedes du kontakte os direkte via customerservice@hostelworld.com.
 12. Begrænsninger af vores erstatningsansvar over for dig. Vores maksimale samlede ansvar over for dig (og enhver anden part, som har interesse i bookingen) i relation til enhver booking, der er foretaget igennem os (som følge af aftalebrud, skadevoldende handling eller andet), er udelukkende begrænset til værdien af bookingsgebyret, der blev betalt for den pågældende booking.
 13. Sådan beregner vi vores bedømmelser. De bedømmelser, der vises på hjemmesiden, er delvis baseret på feedback fra folk, der har booket og oplevet de relevante rejseydelser eller som har opholdt sig på det pågældende indkvarteringssted, og dels på andre faktorer, såsom de oplysninger, vi får af rejseudbyderne (for eksempel detaljer om de faciliteter, der er til rådighed på hvert hostel). Vi påtager os intet ansvar for feedback eller udtalelser fra mennesker, som har opholdt sig på det pågældende indkvarteringssted, og vi påtager os heller ikke ansvaret for rigtigheden af ​​de oplysninger, vi modtager fra rejseudbydere.