Hostelworld.com

Gruppe på 15 personer eller flere?"

Kontakt vores grupperejseteam direkte og få en skræddersyet løsning til jeres gruppe"

Birmingham Central Backpackers

22 aug 2018 , 3 Nætter
2 Gæster

Gruppe på 15 personer eller flere?"

Kontakt vores grupperejseteam direkte og få en skræddersyet løsning til jeres gruppe"

Priser
kort
Bedømmelser
8.2
Fremragende 2627 anmeldelser
  • Værdi for pengene 8.4
  • Sikkerhed 8.0
  • Område 7.8
  • Personale 8.8
  • Atmosfære 8.1
  • Renlighed 8.1
  • Faciliteter 7.9
BOOK NU
8.2
Fremragende 2627 anmeldelser
  • Værdi for pengene 8.4
  • Sikkerhed 8.0
  • Område 7.8
  • Personale 8.8
  • Atmosfære 8.1
  • Renlighed 8.1
  • Faciliteter 7.9

De følgende anmeldelser er indsendt af kunder, der har reserveret i løbet af de seneste 12 måneder. Anmeldelserne og bedømmelserne i kassen er baseret på samlet feedback og er udtalelser fra de kunder, der har indgivet dem. De er ikke udtryk for Hostelworld.com's holdninger. På den måde får du en dugfrisk mening om, hvor godt et hostel i virkeligheden er.
Læs vores retningslinjer for bedømmelser

  • Vis:
  • Sorter Efter:
15 aug 2018
8.9

Véritable auberge de jeunesse, accueil chaleureux, ambiance conviviale favorable aux rencontres entre voyageurs. Très bon rapport qualité prix. Proche du centre ville mais le quartier ne m'a pas paru rassurant pour sortir seule le soir. La literie est vétuste.

    • 10.0Værdi for pengene
    • 8.0Sikkerhed
    • 6.0Område
    • 8.0Faciliteter
    • 10.0Personale
    • 10.0Atmosfære
    • 10.0Renlighed
13 aug 2018
9.7

Located in a central part of town, the hostel is clean and seemed to have a good atmosphere.

    • 10.0Værdi for pengene
    • 10.0Sikkerhed
    • 10.0Område
    • 8.0Faciliteter
    • 10.0Personale
    • 10.0Atmosfære
    • 10.0Renlighed
10 aug 2018
9.7

The location is very near bus/RW stations and city centre. But the nearby district is rather depressing. The staff was very helpful. The kitchen is very small but the breakfast was very nice (even with fruits).

    • 10.0Værdi for pengene
    • 10.0Sikkerhed
    • 10.0Område
    • 8.0Faciliteter
    • 10.0Personale
    • 10.0Atmosfære
    • 10.0Renlighed
  • Anonym
  • Argentina, Kvinde, 18-24
  • Begynder-nomade
  • 1 Recensie
4 aug 2018
9.1

Awesome atmosphere and incredible staff!!

    • 8.0Værdi for pengene
    • 8.0Sikkerhed
    • 10.0Område
    • 10.0Faciliteter
    • 10.0Personale
    • 10.0Atmosfære
    • 8.0Renlighed
2 aug 2018
9.7

I just stayed one night as I had to go to the airport in the morning so I missed breakfast. The staff was very friendly and the rooms were quiet and tidy, exactly what I needed. I was even upgraded to a smaller room for no extra fee. I will come back! Thanks :)

    • 10.0Værdi for pengene
    • 10.0Sikkerhed
    • 10.0Område
    • 10.0Faciliteter
    • 10.0Personale
    • 10.0Atmosfære
    • 8.0Renlighed
23 jul 2018
10.0

Wonderful

    • 10.0Værdi for pengene
    • 10.0Sikkerhed
    • 10.0Område
    • 10.0Faciliteter
    • 10.0Personale
    • 10.0Atmosfære
    • 10.0Renlighed
23 jul 2018
8.9

My partner and I stayed at BCB for 2 nights and really enjoyed it. There was a great vibe in the common rooms, dorms rooms were comfy and clean. Would recommend!

    • 8.0Værdi for pengene
    • 8.0Sikkerhed
    • 8.0Område
    • 10.0Faciliteter
    • 10.0Personale
    • 10.0Atmosfære
    • 8.0Renlighed
18 jul 2018
8.0

Great stay at BCB, good meetings and a family atmosphere just like we love it ! The kitchen is not big but it's functional. The girl at the reception was adorable and gives me a lot of informations. Maybe a little thing to say about the 12 bed in this little dormitory and a street quite nosy...don't forget your earplug !

    • 6.0Værdi for pengene
    • 8.0Sikkerhed
    • 8.0Område
    • 6.0Faciliteter
    • 10.0Personale
    • 10.0Atmosfære
    • 8.0Renlighed
14 jul 2018
7.7

The staff was really friendly and helpful. I felt uncomfortable with my roommate and was able to change rooms. The WiFi was good in the common room but sucked in the dorm room. The shower in the dorm room was clean and the room itself was also clean. The hostel is in a back street and I always felt a bit uncomfortable to walk there on my own.

    • 8.0Værdi for pengene
    • 6.0Sikkerhed
    • 6.0Område
    • 8.0Faciliteter
    • 10.0Personale
    • 8.0Atmosfære
    • 8.0Renlighed
14 jul 2018
9.1

性价比很强!

    • 10.0Værdi for pengene
    • 10.0Sikkerhed
    • 10.0Område
    • 8.0Faciliteter
    • 10.0Personale
    • 8.0Atmosfære
    • 8.0Renlighed

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 36.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.

×