Auberge Griffon Aventure

8.6Fremragende
(30)
  • Gratis WiFi
  • Vis alle 26 faciliteter

Om

Velkommen til det mest unikke øko-hostel i Quebec. Vi tilbyder overnatning på en naturgrund med en smuk udsigt over St Lawrence-bugten. Vores grundlæggende bekvemmeligheder inkluderer el, lagner og køkken i hytterne, toiletter og brusere i nærheden af ​​hytten, et fuldt udstyret medlemskøkken og en bar. Uanset om du vil opleve ægte natur, gå tilbage til det grundlæggende eller bare samles om et lejrbål med dine venner, vil vores rustikke hostel betage dig med sin unikke atmosfære. Vi ønsker, at du skal opleve spændingen ved en fantastisk udendørs aktivitet til en overkommelig pris . Vores beliggenhed gør det muligt for dig nemt at nå flere destinationer under dit ophold, med canyoning, kajaksejlads, snorkling, ridning og endda fiskeri. Du vil finde et dygtigt og professionelt team til din tjeneste. Vores charmerende bar og venlige atmosfære letter udvekslingen med andre rejsende og lokale. På grund af vores træning og passion for denne enestående region, er vi i stand til at besvare dine spørgsmål om miljø, fauna og flora, hvaler og havfugle. Vores unikke viden om adskillige floder, hvis charme er lige så mange, som de er spektakulære, lover dig uforglemmelige øjeblikke. Kom og nyd det sjove og temposkifte, som vi har i vente for dig, i omgivelser, som kun den storslåede Gaspé kan tilbyde! Alt du skal gøre er at vove Griffon-eventyret! Hos Griffon Aventure er miljøet vores første overvejelse. Vi sætter en ære i vores hjemmebase, hvor naturelementerne får den respekt, de tilkommer, og hvor vi gør vores yderste for at holde orden på tingene, som naturen gør. Ved at holde vores faciliteters miljømæssige fodaftryk på et minimum, er vi i stand til at bevare det fascinerende naturlige udseende af kysten, klippen og kystlinjen, hvor forbipasserende hvaler regelmæssigt iscenesætter mindeværdige forestillinger. Afbestillingspolitik Denne politik definerer, hvordan aflysninger skal håndteres Ved afbestilling op til 14 dage før ankomst, vil der ikke blive opkrævet noget gebyr. Ved afbestilling op til 3 dage før ankomst, vil du blive opkrævet for den 1. overnatning mindre end det allerede betalte depositum. Hvis du afbestiller eller ændrer senere eller i tilfælde af udeblivelse, vil du blive opkrævet for den 1. overnatning mindre end det allerede betalte depositum. -------------------------------------------------- ------------------------------ Indbetalingspolitik Dette definerer politikken for forudbetalings-/indbetalingskrav. Den samlede pris for reservationen vil blive opkrævet på reservationsdagen. (Auto-translated from original language)

Ordensreglement

t_ Politikker

Ankomst

16:00 - 22:00

Afrejse

Til 11:00

t_ Politikker

Skatter ikke inkluderet

Faciliteter

Sengetøj inkluderet
Gratis parkering
Gratis WiFi
Fællesrum
Cykelparkering
BBQ
Morgenmad ikke inkluderet
Varme brusebade

Bedømmelser

Overnattede i Jun 2022
10
I
ingridlyons178915
Female, 31-40, Ireland
I had a great stay at Auberge Griffon Aventure. Lovely people, the staff are so sound, there's breathtaking views, your own access to the beach, brilliant atmosphere, nice kitchen, peaceful sleeps in a cozy, clean cabin, the list goes on. I highly recommend this place.
Overnattede i Sep 2021
10
U
udaypalle24257646
Male, 25-30, India
Nice place to stay Living in nature
Overnattede i Sep 2023
8.6
A
Anonymous
Female, 18-24, England
Lovely stay in one of the sea view cabins! Was beautiful and peaceful. We went out of season so unfortunately couldn’t make the most of everything they offer during high season. The toilet and shower facilities were clean.

Område

829 boulevard du Griffon, Gaspe, Canada
18.4km fra centrum
map