Hostel

Compay Hostel Punta del Diablo

8.2Fremragende
(94)
  • Bæredygtighed niveau 1
  • Gratis WiFi
  • Morgenmad
  • Vis alle 10 faciliteter

Om

Velkommen til Compay Hostel! Compay Hostel Punta del Diablo opstod fra foreningen af ​​tre surfer plager, brødre, der delte bølger, anekdoter, bål og rejser, og som håbede at skabe et sted, hvor alle disse kunne reflekteres, og hvor de kunne inficere alle med den værdi, de fandt mest vigtigt for dem: venskab, som altid ville holde dem sammen. Vi er placeret to gader fra stranden. Både fra stuen og soveværelserne kan man se bølgerne, det turkise hav og hvorfor ikke dansen af ​​hvaler og andre delfinlignende dyr, der hvert år kommer på besøg på vores kyster. Vi giver dig en meget komplet morgenmad. Ved middagstid eller om eftermiddagen har du et køkken, hvor du kan lave alt, hvad du har lyst til, et køkken, som ikke har noget at misunde det mest fantastiske bedstemor-køkken med hensyn til redskaber og hårde hvidevarer. Dette er til din rådighed 24/7, men til middag kan vi invitere dig til en grill eller til at spise nogle af de retter, kokken Compay vil tilberede til den særlige lejlighed. Vi ved, hvor svært det er at beskrive et så smukt og malerisk sted som Punta del Diablo, men for at give dig flere detaljer for at identificere Compay, fortæller vi dig, at vi er 300 meter væk fra byens centrum (ca. 0,186 miles) . Det er ideelt at gå en tur rundt på kunsthåndværksmarkedet, lære Fishermen Bay (La Bahia de los Pescadores) at kende og møde de mest fantastiske lokale karakterer. Vi er i gåafstand fra Dona Sandras lille marked, som udover at have alt hvad du behøver, er en fremragende værtinde, altid villig til at fortælle dig de endeløse historier om Punta del Diablo og om brødrene Compay, som altid larmer med deres musik og fester. Hvis du er til et pulserende natteliv, ligger vandrerhjemmet fem gader fra den mest populære natklub i Punta del Diablo, kaldet Bit cora. Da dets ejere er venner af os, får vi altid invitationer til de personer, der bor på Compay. Hængekøjer venter på dig, et bibliotek, hvor forfatterne Cortazar og Galeano giver hånd, toiletter med varmt vand hele dagen lang, komfortable værelser, der rengøres hver dag, sengetøj, en vaskemaskine til rådighed og kølige fællesområder, hvor Compay og dets venlige personale vil prøve at gøre hver enkelt af dine dage til den bedste af dem alle. (Auto-translated from original language)

Ordensreglement

t_ Politikker

Ankomst

11:00 - 23:00

Afrejse

Til 11:00

t_ Politikker

Skatter inkluderet

Faciliteter

Gratis morgenmad‎
Gratis WiFi
Gratis internetadgang
BBQ
Varme brusebade
Køkken
Parkering
Internetadgang

Bedømmelser

Overnattede i Mar 2023
9.7
K
kristoschas9799
Couple, 31-40, Greece
Highly recommended hostel! We enjoyed staying there so much. Nice big and well equipped kitchen, clean bathrooms, friendly and helpful staff plus a lot of hammocks to chill!
Overnattede i Jan 2023
9.7
A
Anonymous
Male, 31-40, Germany
What a fun place! For those people that are looking for meeting others and to party into the night. If you are searching for peace and quiet, probably not your hostel. Very nice staff and surprisingly clean facilities.
Overnattede i Jan 2023
9.4
A
Anonymous
Female, 25-30, USA
I really enjoyed how open this hostel was. There is a very large kitchen area and their backyard always has a fire at night. It is a very chill place and the staff were friendly. There is only one big bathroom for men and women downstairs. But the showers were nice and hot. Bedrooms were very basic but it was definitely the best value in town.

Område

Street number 11, between 12 and 10, Punta del Diablo, Uruguay
6.7km fra centrum
map