Hostel

Island House South Beach

  • Hostel
  • Miami, USA
  • Se kort
  • 6.45km fra centrum
  • Gratis WiFi
  • Morgenmad
  • Vis alle 10 faciliteter

Om

Island House South Beach, et fuldt restaureret historisk Art Deco Hotel, tilbyder komfortabelt møbleret indkvartering til alle rejsende - uafhængige backpackere, par og familier! Vi har værelser lige fra enkeltværelser til studier og suiter. Centralt beliggende i hjertet af South Beach, er vi inden for gåafstand til sydende varmt natteliv, barer og forskellige restauranter, fra udendørscaféer og spisesteder i kvarteret til trendy bistroer og elegante restauranter med verdensberømt køkken. En blok til hvide sandstrande, de tropiske havbrise, de svajende kokospalmer, det klare blå hav og de varme stråler fra solen skaber romantiske omgivelser. Start morgenen med at nyde en gratis kontinental morgenmad bestående af kaffe, te, varm chokolade, havregryn, individuelle kolde kornkasser, diverse yoghurt, diverse juice, bananer og et udvalg af wienerbrød. Det er gratis og beregnet til at være en hurtig snack på løbeturen, ikke en fuld siddende morgenmad. Desværre har vi ikke et køkken i restaurantstil på stedet, som giver os mulighed for at servere en varm amerikansk morgenmad, eller vi ville. Værelsesprisen er ikke inklusive statslige og lokale skatter, som i øjeblikket er 14%. Indtjekningstid er kl. 14.00, og udtjekning er kl. 11.00. Bare så du ved, vil 100 % af den første nat blive opkrævet på reservationsdagen. For at vi kan ansøge om dit værelsesleje. Du skal fremvise det samme kreditkort ved check-in, så vi kan printe dit kort. Vi skal også lave en kopi af din identifikation, såsom dit kørekort, stats- eller militær-id, pas eller visum. Ved indtjekning skal alle gæster placere et depositum på deres værelse via kredit/debet eller kontanter, og dette depositum dækker skader på værelset (hvis nogen). Når du angiver et kreditkort, vil der blive placeret en autorisation på kortet på $100,00 for alle reservationer. Debetkortgodkendelser vises som en "afventende debitering" på kortet. Når en gæst har tjekket godkendelser ud, tager det typisk 3 til 5 dage at blive fjernet. Vi kontrollerer ikke, hvor lang tid det tager for en tilbageholdelse at blive fjernet. Det afgør den udstedende bank. Afbestilling: Hvis du afbestiller tre dage før ankomstdatoen, opkræves der intet gebyr af ejendommen. Ved afbestilling senere eller i tilfælde af udeblivelse, vil 100% af den første nat blive opkrævet. Priserne er baseret på antallet af reserverede personer. Du er velkommen til at have en ekstra gæst; dog er der et ekstra gebyr for ekstra gæst(er) til en sats på $25,00 pr. person/per nat plus skatter. (Auto-translated from original language)

Ordensreglement

t_ Politikker

Ankomst

14:00 - 24:00

Afrejse

Til 11:00

t_ Politikker

Skatter ikke inkluderet

Faciliteter

Gratis morgenmad‎
Sengetøj inkluderet
Håndklæder inkluderet
Gratis WiFi
Aircondition
Kabel tv
Opbevaring af baggage
Reception åben døgnet rundt

Bedømmelser

Overnattede i Mar 2022
8.0
P
plasticola4804
Male, 31-40, Argentina
It's a simple yet cute hotel. Super clean, super neat but without the Hostel vibe. The location is perfect, near to the beach, restaurants and grocery stores. Also they provide complementary towels for the beach! I stayed in a private room with two large beds, small kitchen and private bathroom, it was very spacious and the AC worked really well.
Overnattede i Apr 2022
3.1
M
mistertaylor138
Male, 41+, England
If you like stained sheets you’ll love this place. Stank of weed. Monosyllabic staff and a bad vibe. Maybe I’m too old for hostelling now and some people might be ok with this place but it’s not for me.

Område

1428 Collins Avenue, Miami Beach, Florida 33139, Miami, USA
6.5km fra centrum
map