Hostel

JugendStube Hostel

9.0Fabelagtigt
(930)
  • Gratis WiFi
  • Vis alle 31 faciliteter

Om

Dette prisvindende vandrerhjem åbnede i 2010 og er beliggende i centrum af middelalderbyen Brasov i Transsylvanien. Et stenkast fra Piata Sfatului (Rådets Plads) og Den Sorte Kirke kan det prale af en utrolig beliggenhed med nem adgang til Brasovs offentlige transport. Vi kan godt lide at holde tingene personlige her på JugendStube Hostel Brasov og vil gerne have, at du tager afsted med en følelse af, at du har fået nye venner og fundet et hjem væk fra hjemmet. Det er derfor, vi har private værelser, og de fleste af vores sovesale er 4-sengs, og vores største er kun en 6-sengs. Mindre sovesale betyder en bedre nattesøvn, og de fleste af vores værelser har også private badeværelser, så du ikke behøver at vente i evigheder på et brusebad! Med vores 24 timers reception er det lige meget, om dit tog ankommer sent, eller om du har en sen nat, vi er altid klar til at hjælpe. Vores fælles køkkenområde, ligesom resten af ​​vandrerhjemmet, holdes rent og ryddeligt, og vores afkølede fællesrum er et fantastisk sted at slappe af. På JugendStube Hostel Brasov har alle værelser adgang til Wi-Fi, og vi arbejder altid på at forbedre tingene for vores kunder. Alt dette, sammen med en fantastisk pris, er grunden til, at JugendStube Hostel er et af de bedste hostels i Brasov! Indtjekningstid: 13:00 PM - 23:00 PM Udtjekningstid: 10:30 (Auto-translated from original language)

Ordensreglement

t_ Politikker

Ankomst

13:00 - 23:00

Afrejse

Til 11:00

t_ Politikker

Skatter inkluderet

Faciliteter

Sengetøj inkluderet
Håndklæder inkluderet
Gratis WiFi
Gratis internetadgang
Tilgængeligt for kørestolsbrugere
Lockers
Fællesrum
Morgenmad ikke inkluderet

Bedømmelser

Overnattede i May 2024
10
C
charbattigelli1590
Female, 18-24, Canada
Very lovely staff and the place was spotless. Fantastic location as well and generally very calm atmosphere - this was a great place to stay!
Overnattede i May 2024
10
A
aujmaxebqWJNfeI6
Male, 41+, India
I recently had the pleasure of staying at JugendStube Hostel in Brasov, Romania. during the Easter holiday, and I must say it was an unforgettable experience. From the moment I stepped through the door, I felt welcomed and at home. The staff Chrsti went above and beyond to ensure my comfort. Their genuine smiles and friendly conversations made me feel like part of the family. Whether it was recommending local Easter traditions or helping me plan my day, she was always there with a kind words.
Overnattede i Apr 2024
10
R
richardericblondel1372
Male, 25-30, France
Lovely small hostel, well equipped and centrally located. The staff was really really helpful and friendly, I can't emphasize that enough. Thanks again!

Område

Str Michael Weiss nr 13, Brasov, Rumænien
0.6km fra centrum
map