Hostel

Llandudno Hostel

9.9Fabelagtigt
(275)
  • Vis alle 19 faciliteter

Om

Llandudno er en idyllisk by, der minder om tidligere tider. Llandudno Hostel er et fantastisk sted at bo i hjertet af byens centrum med strande, skiløb med tør skiløb og kælkebakke, bowling, swimmingpools og Great Ormes naturlige storhed. Vi er ideelt beliggende mindre end fem minutters gang fra den største shoppinggade, togstationen og stranden. Som et familiedrevet vandrerhjem er vi ikke kun velegnede til den ensomme rygpakker, men vi er også særligt indbydende til børn. Nyrenoveret til en høj standard, vi sigter mod at være ikke bare en seng, men en hel oplevelse! Kom nu, forkæl dig selv på Llandudno Hostel med en pause fra normen! ***Ved julereservationer bedes du bemærke, at det er et minimumsophold på 2 nætter, der ankommer den 24. december og forlader den 26. december. Vi anbefaler stærkt at ankomme før butikkerne lukker, hvis du skal købe mad, da butikkerne kan lukke tidligt; og book et sted i forvejen til måltider, da pladserne er reserveret tidligt og ingen butikker åbner*** Bemærk venligst, at vi har en 3 dages afbestillingsregler. (Auto-translated from original language)

Ordensreglement

t_ Politikker

Ankomst

17:00 - 22:00

Afrejse

Til 10:00

t_ Politikker

Skatter inkluderet

Faciliteter

Sengetøj inkluderet
Gratis internetadgang
Fællesrum
Cykelparkering
Morgenmad ikke inkluderet
Reservér valuta
Varme brusebade
Køleskab

Bedømmelser

Overnattede i Jun 2024
10
S
Sharmanehatmh1406
Female, 31-40, India
I had a very peaceful and a pleasant stay. Staff were very approachable and kind. Place was clean and the location is very easily accessible and convenient.
Overnattede i Mar 2024
10
D
debsaronie6146
Female, 41+, England
Absolutely love staying at this hostel been twice before with friends would defo go back 😃
Overnattede i Jun 2023
10
A
aixmGzQLnMqLJ9XZ
Female, 18-24, USA
Awesome place to stay. Close to the train station, close to all the great shops and restaurants. Close to the pier. Good time. Highly recommend.

Område

14 Charlton Street, Llandudno, Wales
1.4km fra centrum
map