Hostel

Mountain View House Ollantaytambo

9.6Fabelagtigt
(314)
  • Bæredygtighed niveau 1
  • Gratis WiFi
  • Vis alle 34 faciliteter

Om

Casa Samay bjergudsigt er beliggende i hjertet af den hellige dal, omgivet af naturskønne dale og hellige bjerge (Apus). Du finder en taglounge med en betagende 360-graders udsigt over bjergene, især fortryllende under den stjerneklare nattehimmel.. Det er kun 6 minutters gåtur langs Inca-gaderne ved siden af ​​floden fra byens centrum eller 1 minuts tur med tuktuk fra hvor som helst i byen. Vi sætter en ære i at være et af hotellerne i byen, der leverer pålideligt højhastighedsinternet på alle områder på hotellet, inklusive alle værelser, Plus, vi er forpligtet til miljøet og reducerer plastikaffald – det er derfor, vi tilbyder UBEGRÆNSET filtreret vand for kun 3 USD. Vi er ikke et festherberge, så meget som et sted at slappe af og slappe af. Vores mål er at skabe et fredeligt og roligt tilflugtssted for vores gæster, og vores hostel fungerer som en hyggelig og bekvem base for rejsende, der udforsker Inkaernes sande hellige dal i deres eget tempo. og vi har det perfekte værelse til dig. Vi tilbyder en række private værelser, der passer til forskellige budgetter, hver med eget badeværelse og udsigt over dalen og bjergene. Vores delte værelser har også personlige skabe til at holde dine ejendele sikre. Vi bestræber os på at levere enestående service til vores gæster og ønsker at sikre, at vi overgår dine forventninger. Vi er bekvemt placeret i nærheden af ​​historiske og religiøse steder som det vigtigste arkæologiske sted Ollantaytambo, Inti Puncu eller Puerta del Sol, og gratis præ-Inka steder som Inti Pinku eller Puerta del Sol. Du kan også nemt nå steder som Pinkulluna-bjerget, Perolniyoc-vandfaldene, Pumamarcas præ-inka-paladser og Quello Racay til fods. Når natten falder på, glem ikke at se stjernerne fra vores lounge på taget, før du går i seng (når himlen er ren og ikke har skyer) Og glem ikke at udforske den gamle Inka-landsby kun 10 minutter fra vandrerhjemmet, hvor folk stadig bor i gamle inkabygninger. (Auto-translated from original language)

Ordensreglement

t_ Politikker

Ankomst

14:00 - 22:00

Afrejse

Til 10:00

t_ Politikker

Skatter ikke inkluderet

Faciliteter

Sengetøj inkluderet
Gratis parkering
Gratis bykort
Gratis WiFi
Gratis internetadgang
Lockers
Fællesrum
Cykelparkering

Bedømmelser

Overnattede i Jun 2024
10
L
laurinabird4544
Female, 25-30, USA
quiet, comfortable place with a great rooftop lounge. It is a nice, safe walk to the main town.
Overnattede i Jun 2024
10
O
owensw255164
Male, 18-24, USA
This was a very wonderful place to stay! The facilities were very nice and the view is absolutely stunning. The staff was incredibly helpful and made sure that I was very comfortable and having a good time. The property is extremely beautiful and very peaceful and highly worth coming to. The view of the stars and mountains is out of this world and I highly recommend. To those who are photographers and interested in night photography, this is the place to be.
Overnattede i Jun 2024
10
D
dtrimmer8187
Male, 25-30, England
Beautiful hostel with amazing views of the sky at night. Never have I seen the stars and Milky Way so clear as I did hear on the roof terrace. Recommend highly.

Område

AV. Ocobamaba , 100 mt del Puente Hanccarachaca, Ollantaytambo, Ollantaytambo, Peru
0.9km fra centrum
map