Bed & Breakfast

Palazzo Sant Ursula

8.1Fremragende
(1178)
  • Gratis WiFi
  • Vis alle 23 faciliteter

Om

Palazzo Sant Ursula er et ombygget, rummeligt og roligt Valletta-palads fra det 16. århundrede tæt på Grand Harbour og byens centrum. Huset har originale detaljer og taghave, som er en fornøjelse på solrige dage året rundt og lune sommeraftener. Wi-Fi er inkluderet i prisen. Vi har 4 soveværelser til rådighed, 2 værelser med eget badeværelse. Vi har 2 lignende suiter med privat badeværelse, den ene har 2 enkeltsenge på første sal og den anden har en dobbeltseng på tredje sal. De er reserveret i henhold til tilgængelighed, så du kan have et værelse med to enkeltsenge eller et værelse med en dobbeltseng, når du reserverer Hastings Suites. Vi ligger i et godt boligområde, men giver stadig en rolig atmosfære. Nem adgang til andre dele af Malta fra busterminalen og færgerne, hvor rutebusser til alle steder på øen afgår ofte. Kun få minutters gang fra butikker, restauranter, fødevaremarked, barer, pubber og kaffebarer, Bus Terminal er 5 minutter væk. Rådgiv os om ankomsttidspunkt for check-in, dette er meget vigtigt, da vi ikke har en 24/7 reception. Vi sender dig en officiel e-mail med oplysninger om Palazzo, så besvar venligst den e-mail med dit nøjagtige indtjekningstidspunkt. Udtjekning er normalt efter morgenmaden, men vi er fleksible afhængigt af vores andre bookinger. Kontanter foretrækkes ved ankomst. Malta er temmelig varmt hele året rundt, vi leverer fans om sommeren, men til vinterdage har paladset ingen opvarmning i værelserne. En bærbar gasvarmer er tilgængelig på vinterdage mod et ekstra gebyr. Vi har et fælles køleskab, hvor du kan opbevare din egen mad og drikkevarer til at nyde på dit værelse eller på vores dejlige taghave, vi har også en mikrobølgeovn og en kedel til brug for alle gæster. En øko-skat på 50c per person, per ophold, skal betales ved check-in og lægges til det samlede resterende skyldige beløb. Vi holder også lange ophold for sprogstuderende, og hvis du er ude efter et sprogkursus, dykkerferie, golfferie eller besøger Malta for en bestemt begivenhed, så lad os det vide, så vi kan hjælpe dig med information under dit ophold. (Auto-translated from original language)

Ordensreglement

t_ Politikker

Ankomst

15:00 - 23:00

Afrejse

Til 10:00

t_ Politikker

Skatter ikke inkluderet

Faciliteter

Sengetøj inkluderet
Gratis bykort
Håndklæder inkluderet
Gratis WiFi
Gratis internetadgang
Morgenmad ikke inkluderet
Varme brusebade
Køleskab

Bedømmelser

Overnattede i Jul 2024
10
L
leenaylor966773
Male, 25-30, England
Very nice place. Location perfect and very central. Added to a WhatsApp group and the host was very helpful. Would recommend.
Overnattede i Jul 2024
10
A
aBepL6XiIuKvoIXi
Male, 41+, Brazil
I’ve had a great time during my stay at Palazzo St Ursula! The rooftop view is absolutely stunning! I felt right at home… Communication with the owners was easy and they were ready to accommodate any request! I definitely recommend this place!
Overnattede i May 2024
10
A
amu2BMq8xGiotxw1
Male, 25-30, England
Great room, great location, great hosts.

Område

74 St Ursula Street, Valletta, Malta
0.3km fra centrum
map