Hostel

Tatami Hostel

9.3Fabelagtigt
(3)
  • Gratis WiFi
  • Vis alle 26 faciliteter

Om

Tatami Hostel åbner dørene hver dag med det formål at tilbyde dig det bedste ophold. Fra begyndelsen satte Tatami Hostel sig for at være et unikt rum; et hyggeligt, kunstnerisk og hjemligt sted, ideelt til at hvile, meditere og arbejde. Om morgenen kan du indånde frisk luft på terrassen med en gratis kop kaffe og læse en bog fra biblioteket, eller hvis du foretrækker at meditere og dyrke yoga, er denne plads også ideel. Hvis du kan lide at lave mad, er køkkenet meget veludstyret; tallerkener, glas, gryder, ovne, kaffemaskine, køleskab, el-komfur, vinglas osv. Vi kan også lave lækker morgenmad til dig med vegetarisk mulighed. I lobbyen finder du komfortable møbler og et stort bord, der kan bruges til at spise, arbejde eller blot spille brætspil. Omgivet af træer, fugle og planter ligger Tatami Hostel i et boligkvarter i Bucaramanga, som er kendetegnet ved dets sikkerhed, skønhed og ro, der har du alt hvad du behøver ved hånden: indkøbscenter, butikker, restauranter, bagerier, fruver, apoteker og mere . Vores beliggenhed er gunstig, fordi vi er væk fra kommerciel støj, men med nem adgang til det med bytransport og meget interessante vandreruter. Et par skridt væk ligger La Comuna 14 i Bucaramanga, attraktiv for vægmaleri og graffiti på husenes facader, ved siden af ​​skovreservatet; Byens centrum ligger 15 minutters kørsel væk eller 30 minutters gang væk, hvor du vil finde interessante steder såsom: museer, teatre, parker, biblioteker, kulturelle centre, barer og natklubber. Værelserne på Tatami Hostel er inspireret af japanske planter og deraf deres navne og farver. De er alle rummelige og friske; Der er vinduer, ventilatorer og på nogle altaner. Madrasserne og puderne er komfortable, perfekte til at tilbringe meget behagelige nætter. Brusere på private og fælles badeværelser har varmt vand. Fælles badeværelser er for mænd og kvinder. Vi er et par forelsket i musik, madlavning, litteratur, komedie og natur. Vores essens er imprægneret i Tatami Hostel og i alle de aktiviteter, vi laver her. Når du ankommer her, vil du føle dig hjemme og tiltrukket af en energi af harmoni og sindsro. Her har du et hus, der skal være dit hjem i et par dage. Vi venter på dig! :) Tatami Hostels politik og betingelser: Afbestillingsregler: 2 dage før ankomst. I tilfælde af en sen afbestilling eller udeblivelse, vil du blive opkrævet den første nat af dit ophold. Check ind fra 15.00 til 22.00 Check ud inden 11.30 Betaling ved ankomst med kontanter Skatter inkluderet Morgenmad ikke inkluderet Generel: Reception fra 07.00 til 20.00 Vi accepterer ikke mindreårige uden deres fars eller mors selskab. Vi accepterer ikke hunde eller katte, der ikke er opdateret med deres vacciner. Hvis hunden er klassificeret som en 'farlig race', vil den ikke kunne komme ind på vandrerhjemmet uden mundkurv eller snor. Det er ikke tilladt at komme ind for personer, der ikke bor på Tatami Hostel. (Auto-translated from original language)

Ordensreglement

t_ Politikker

Ankomst

15:00 - 22:00

t_ Politikker

t_CREDITCARDSNOTACCEPTED

Skatter inkluderet

Faciliteter

Sengetøj inkluderet
Gratis bykort
Håndklæder inkluderet
Gratis WiFi
Fællesrum
Morgenmad ikke inkluderet
Reservér valuta
Varme brusebade

Bedømmelser

Overnattede i Jan 2024
9.7
A
Anonymous
Female, 25-30, Netherlands
Was really nice to take a rest in this hostel. It has a very relaxed vibe in a nice safe neighborhood. Anna Maria is super helpful with giving tips on what to do. I felt safe and rested :) recommend it for people looking for a bit of peace after very intense hostel experiences.
Overnattede i Jun 2024
8.9
A
Anonymous
Couple, 41+, USA
Nice facility, quiet, just a long ways from most things in the city. The house is comfortable, kept clean and neat, nice people

Område

Carrera 36 # 10 - 05, Barrio Los Pinos, Bucaramanga, Colombia
1.8km fra centrum
map