Hostelworld.com

Hostelworld - Meddelelse om databeskyttelse

Hvad er formålet med denne meddelelse?

Hostelworld har formidlet onlinebooking af hostels siden 1999, og selvom meget har ændret sig i hostelverdenen i årenes løb, har beskyttelsen af dine personoplysninger altid været vores prioritet. Denne meddelelse beskriver nærmere, hvilke personoplysninger om dig der indsamles, hvordan vi behandler dem, hvem vi videregiver dem til, samt dine rettigheder vedrørende behandlingen af dine data i henhold til databeskyttelseslovgivningen.

Denne meddelelse om databeskyttelse vedrører personoplysninger, der indsamles via alle vores websider (såsom Hostelworld, Hostelbookers og Hostels.com), via vores mobile websider og applikationer og via bookingmaskiner, der er integreret på tredjeparts websider. Du bedes bemærke, at når du får adgang til vores bookingmaskine på en tredjeparts webside, gælder denne meddelelse om databeskyttelse kun for de oplysninger, som vi indsamler via din brug af bookingmaskinen, og ikke for andre oplysninger, som indsamles eller opbevares af operatøren af den pågældende tredjeparts webside.

Hvem kontrollerer brugen af dine personoplysninger?

Alle henvisninger i denne meddelelse om databeskyttelse til ”vi”, ”os”, ”vores” eller ”Hostelworld” henviser til Hostelworld.com Limited. Det er et irsk selskab, der driver bookingplatformen, som giver dig mulighed for at foretage reservationer, og det er ansvarligt for behandlingen af dine personoplysninger. For mere information om os samt kontaktoplysninger på vores databeskyttelsesansvarlige, klik her.

Hostelworld.com Limited er registreret med selskabsnummer 337103 og har hjemsted på adressen 1 Central Park, Leopardstown, Dublin 18, Irland. Du kan kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne, som du finder sidst i denne meddelelse, eller hvis du har spørgsmål vedrørende behandlingen af dine personoplysninger, kan du kontakte vores databeskyttelsesansvarlige ved at sende en mail til  DataProtectionOfficer@hostelworld.com eller ringe på +353 1 498 0700.

Hvilke personoplysninger bliver indsamlet?

For at vi kan behandle din booking har vi brug for nogle oplysninger fra dig, herunder dit navn, e-mailadresse, dine betalingsoplysninger og detaljerne vedrørende din booking. Vi indsamler også visse oplysninger fra den enhed, som du bruger til at tilgå vores webside, såsom din IP-adresse, hvilken browser du bruger, og hvilken type enhed du anvender. Ud over de oplysninger, som vi selv indsamler, modtager vi undertiden oplysninger, som indsamles af tredjeparter på vores vegne, f.eks. når du ser en Hostelworld-reklame, der vises på en tredjeparts side. For mere information om de oplysninger, som vi indsamler,  klik her.

Oplysninger, som du giver os: 
De fleste af de personoplysninger, som vi indsamler om dig, vil være oplysninger, som du selv har givet os. Disse kan omfatte:

  • Konto - Når du opretter en brugerkonto hos, opbevarer vi oplysninger om dit brugernavn og din adgangskode, dine foretrukne indstillinger (f.eks. sprog, valuta og afstandsenheder), dine tidligere rejser og eventuelle ønskelister, som du opretter.
  • Detaljer om dine bookinger - Når du foretager en booking, beder vi dig om nogle oplysninger, som er nødvendige for, at vi kan behandle din booking. Disse vil omfatte dit navn, e-mailadresse, nationalitet, køn, mobilnummer (hvis du ønsker at modtage en gratis bekræftelse via sms) og dine betalingsoplysninger.
  • Forespørgsler og klager - Hvis du kontakter vores Kundeservice med en forespørgsel eller klage, registrerer vi oplysningerne om forespørgslen eller klagen, og om hvordan den bliver behandlet i vores systemer. Vi kan også indhente yderligere oplysninger om forespørgslen eller klagen fra en indlogeringsudbyder, som vi også registrerer i vores systemer.
  • Bedømmelser - Hvis du giver en bedømmelse af din indkvartering på et sted, vil den blive tilknyttet din Hostelworld-konto. Det vil sige, at vi behandler den, som at den indeholder dine personoplysninger.
  • Blogkommentarer -Når du skriver en kommentar på vores blog, offentliggør vi kommentaren på bloggen sammen med dit navn. Vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med blogposts ud fra den legitime interesse, vi har i at gøre kommentarfunktionen tilgængelig på vores blogposts.
  • E-mailmarkedsføring - Når vi indsamler din e-mailadresse, registrerer vi dine præferencer vedrørende modtagelsen af e-mailmarkedsføring fra os i forbindelse med vores egne og tredjeparters produkter og tjenester.
  • Konkurrencer - Hvis du deltager i en konkurrence, indsamler vi oplysninger om dig, for at du kan deltage i konkurrencen (f.eks. dit navn, e-mailadresse og dit svar i konkurrencen).
  • Lokaliseringsdata - Hvis du slår lokaliseringstjenester til for vores app og udfører en søgning ud fra din aktuelle lokalitet eller ser retningsanvisninger på et kort til hostellet fra din lokalisering, registrerer vi din lokalisering. Vi kan også bruge din IP-adresse til at bestemme, hvilket land du er i, når du foretager en booking.
  • Undersøgelser - Hvis du deltager i en undersøgelse, registrerer vi dine svar. I visse tilfælde anonymiserer vi dine svar, men hvis vi ikke gør det, oplyser vi dig herom.

Personoplysninger, som vi automatisk indsamler: 
Når du bruger vores websider, mobile apps eller bookingmaskiner, anvender vi forskellige teknologier til automatisk at indsamle oplysninger om den enhed, som du bruger, og om hvordan du interagerer med vores platforme. Disse oplysninger omfatter:

  • Oplysninger om din enhed - Vi indsamler automatisk oplysninger om den enhed, som du bruger, herunder IP-adresse, enheds-ID, den browser som du bruger, og det styresystem som enheden bruger.
  • Din interaktion med vores side - Vi registrerer oplysninger om, hvordan du bruger vores websider og mobile apps, såsom dato og tidspunkt for dit besøg, sider du besøger, hvor lang tid du bliver på siderne, hvor du har klikket på en side, og oplysninger om nedbrud og bugs som du oplever.
  • Din vej til siden  - Når vi kan, registrerer vi, hvordan du nåede frem til vores webside (f.eks. via en søgemaskine eller ved at klikke på en af vores annoncer).

Personoplysninger, som vi modtager fra andre kilder:  
Selvom vi hovedsageligt indsamler oplysninger direkte fra dig, er der tilfælde, hvor vi indsamler oplysninger fra tredjeparts kilder. Disse tilfælde omfatter:

  • Tilknyttede samarbejdspartnere - Vi driver et tilknytningsprogram, hvor tredjeparter annoncerer på vores webside på vores vegne. Hvis du klikker på en af disse annoncer, bliver du dirigeret videre til vores webside ved hjælp af en teknologi, der giver os mulighed for at forstå, hvilken tilknyttet samarbejdspartner der har henvist dig. Vi registrerer derefter, om du foretager en booking, og hvis det er tilfældet, tilskriver vi den pågældende tilknyttede samarbejdspartner bookingen med henblik på at betale denne kommission. Vi videregiver til gengæld ingen af dine personoplysninger til den tilknyttede samarbejdspartner.
  • Indlogeringssted - Hvis der er problemer med dit ophold på et indlogeringssted, kan indlogeringsstedet kontakte os med oplysninger om problemet.
  • Reklame - Når vi samarbejder med tredjeparter om visning af reklamer, kan vi anvende teknologier som cookies og pixeltags til at registrere oplysningerne om din interaktion med de pågældende reklamer. Disse data sendes undertiden til os via cookies og pixeltags, der er sat af disse tredjeparter på vores vegne.

Hvorfor bruger I mine personoplysninger?

Som du sikkert forventer det, er den væsentligste årsag til, at vi bruger dine personoplysninger, at gennemføre dine bookinger og håndtere eventuelle forespørgsler eller problemer, som måtte opstå i forbindelse med disse bookinger. Vi anvender også dine personoplysninger af en række andre årsager, som f.eks. brugertilpassede reklamer og vores markedsføringsemails, så de er relevante for dig, at overvåge din brug af vores websider og apps, så vi kan forbedre dem, og yde supplerende tjenesteydelser, som vi gør tilgængelige på vores webside og apps. For mere information om, hvorfor vi bruger dine personoplysninger,  klik her, og for oplysninger om, hvordan vi anvender cookies i forbindelse hermed, klik her.

  • Bookinger - Vi bruger dine personoplysninger med henblik på at gennemføre bookinger med indlogeringssteder og til at give dig mulighed for at administrere dine bookinger på vores platforme. Når vi behandler personoplysninger til dette formål, gør vi det enten, fordi det er vores aftalemæssige forpligtelse eller ud fra vores legitime interesse i at yde en bookingtjeneste.
  • Forespørgsler og klager - Når du sender os en forespørgsel i forbindelse med en booking, eller hvis du har en klage over et indlogeringssted, behandler vi dine personoplysninger med henblik på at besvare din forespørgsel eller behandle dine klage. Når vi behandler personoplysninger i forbindelse med en forespørgsel eller klage, gør vi det ud fra vores legitime interesse i at håndtere forespørgsler og klager fra kunder. Når du frivilligt afgiver oplysninger om dit helbred, behandler vi disse personoplysninger ud fra, at du har givet os dit samtykke til at bruge dem til at behandle din forespørgsel eller klage.
  • Bedømmelser - Hvis du giver en bedømmelse af et indlogeringssted, offentliggør vi den på indlogeringsstedets side på vores websted og på nogle af vores samarbejdspartneres sider. Vi viser teksten for din bedømmelse sammen med dit køn, aldersgruppe, bopælsland og antal tidligere bedømmelser. Hvis du ikke har valgt at være anonym, angiver vi også dit brugernavn ved siden af bedømmelsen. Vi behandler dine personoplysninger med henblik på at gøre bedømmelser tilgængelige ud fra vores legitime interesse i at gøre bedømmelsessystemet tilgængeligt for vores brugere.
  • Levering og forbedring af vores tjenester  - Når vi indsamler data i forbindelse med din brug af vores tjenester, såsom oplysninger om din enhed og hvordan du interagerer med vores tjenester, bruger vi disse data til at kunne levere vores tjenester og tilpasse din brugeroplevelse (hvis du f.eks. slår lokaliseringstjenester til på din mobile enhed, bruger vi dem som en del af søgefunktionen). Vi bruger også dataene til at teste nye funktioner, som vi påtænker at introducere, analysere, hvordan vores webside bliver brugt, og til at evaluere og forbedre vores tjenester. Hvis vi oplever et problem på vores websider eller apps, bruger vi dine oplysninger til at afhjælpe de fejl, som vi finder. Vi kan også behandle dine personoplysninger som en del af vores udviklingsarbejde, hvor vi tager en kopi af vores database og tester vores kode på den, inden vi implementerer den i databasens liveversion. Når det er muligt, bruger vi disse data anonymt, men undertiden er det ikke muligt. Al behandling af dine personoplysninger foregår ud fra vores legitime interesser i at drive, forbedre og sikre vores tjenester. Se også vores særskilte meddelelse om de test, som vi foretager.
  • Analyse/rapportering - Vi bruger data i forbindelse med bookinger til at oprette interne rapporter om driften af vores virksomhed, f.eks. til at bestemme, hvordan det, vi har brugt på annoncering, påvirker antallet af gennemførte bookinger. Vi bruger også disse data til andre kommercielle analyseformål og til at prøve at forudsige fremtidige tendenser, der kan tænkes at påvirke vores virksomhed. Denne databehandling foretages på et samlet grundlag, så du ikke er identificerbar ud fra udarbejdede rapporter eller analyser.
  • Reklame - Vi ønsker altid at sikre, at når du ser en Hostelworld-reklame, skal den være relevant for dig og dine interesser, uanset om reklamer optræder på den webside, som vi opererer, i vores markedsføringsemails eller på en tredjeparts webside. Vi kan også bruge de samme oplysninger til at vise dig reklamer for udvalgte tredjeparters produkter og tjenester. Det gør vi på forskellige måder, enten selv eller ved brug af tredjeparts annoncører:
    • Gøre annoncer relevante for dig - Når du bruger vores websider og apps, bruger vi de søgninger, som du har foretaget, og de indlogeringssteder, som du har set på, til at skræddersy vores annoncer til dine interesser. Hvis du f.eks. har søgt efter hostels i Paris, kan vi bruge denne information til at vise dig annoncer på hostels i Paris, som du kunne være interesseret i, på vores websider og på tredjeparts websider. Vi kan også bruge denne information til at skræddersy de annoncer, som optræder i vores email-nyhedsbrev. Vi kan også bruge data om dine tidligere transaktioner på websiden med henblik på at skræddersy vores reklamer. Hvis vi f.eks. konstaterer, at du i nogen tid ikke har foretaget bookinger, kan vi sende dig kredit til din konto som incitament til at foretage en ny booking. Vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med tilpasningen af vores annoncer ud fra vores legitime interesser i at sikre, at vores reklamer er effektive.
    • Segmentering - Når vi udvikler nogle af vores reklamekampagner, har vi visse persongrupper i tankerne, som vi ønsker skal se reklamen. Det kan være personer i en særlig aldersgruppe, personer der for nylig har foretaget en booking eller personer fra et særlig geografisk område eller som taler et særligt sprog. Vi bruger de data, som vi opbevarer, til at oprette persongrupper, som vi da viser en reklame til, eller bede vores tredjeparts reklamepartnere vise en reklame. Vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med oprettelsen af disse persongrupper ud fra vores legitime interesser i at sikre, at vores, eller tredjeparters, reklamer er effektive.
    • Kundemålretning - Visse af vores reklamepartnere, som Facebook og Twitter, tilbyder en funktion, som hjælper os til at identificere, om vi har fælles kunder eller brugere. I stedet for at dele personoplysninger med vores reklamepartnere for at finde ud af, om vi har fælles kunder eller brugere, kan vi dele et såkaldt ”hash” af de data, som vi opbevarer (såsom en e-mailadresse). Et hash oprettes af et computerprogram, der konverterer data til en række tal og bogstaver, men kun opereres i én retning. Det vil sige, at du ikke kan bruge et hash til at få kendskab til underliggende oplysninger, men hvis du kører et hash på de samme data, opnår du altid de samme resultater. Vores reklamepartnere sammenligner deres hashes med de hashes, som vi sender dem, og hvis de matcher dig, bliver du tilføjet til vores stamkunder. De pågældende hashes bliver derefter slettet af vores reklamepartner. Vi bruger kundemålretning til at gøre os i stand til at vise dig mere relevante reklamer eller til at sikre, at vi ikke viser dig en reklame, der ikke er relevant for dig. Vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med kundemålretning ud fra vores legitime interesser i at sikre, at vores reklamer, eller tredjeparts reklamer, er effektive.
  • E-mails og appnotifikationer - Hvis vi har indsamlet din e-mailadresse som led i at yde dig en service, og du ikke har fravalgt at modtage e-mailmarkedsføring, kan vi sende dig e-mails, som vi mener vil være brugbare for dig. Det kan omfatte vores løbende e-nyhedsbrev, særtilbud, rejsetips, kundeundersøgelser og oplysninger om produkter og tjenester, som vi udbyder. Hvis du har givet os dit samtykke hertil, kan vi sende dig tilbud fra udvalgte tredjeparter. Disse e-mails kan omfatte skræddersyede reklamer ved brug af andre oplysninger, som vi har om dig, som angivet i 'Reklame'-afsnittet ovenfor. Når din indstillinger på din enhed gør det muligt for os at sende appnotifikationer, kan vi også sende dig appnotifikationer med lignende oplysninger. Du kan til enhver tid fravælge at modtage e-mailbeskeder ved at klikke på det link, som er indeholdt i e-mailbeskederne, og appnotifikationer kan slås fra ved at ændre indstillingerne for notifikationer i vores app. Når vi sender dig en e-mail eller appnotifikation, kan dette i visse tilfælde ske på baggrund af dit samtykke, og til alle andre formål sker behandlingen af dine personoplysninger i forbindelse med disse e-mails eller appnotifikationer ud fra vores legitime interesser i at sikre, at vores reklamer er effektive.
  • Tilknyttet program - Vi driver et tilknyttet program, hvor tredjeparter kan reklamere på vores webside på vores vegne. Hvis du klikker på en af de pågældende reklamer, bliver du dirigeret videre til vores webside ved hjælp af en teknologi, der giver os mulighed for at forstå, hvilken tilknyttet samarbejdspartner der henviste dig. Vi registrerer da, hvis du foretager en booking, og hvis vi gør, tilskrives bookingen den tilknyttede samarbejdspartner med det formål at betale denne kommission. Vi giver dog ikke den tilknyttede samarbejdspartner nogen personoplysninger om dig. Vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med vores tilknyttede program ud fra vores legitime interesse i at drive et effektivt kommissionsbaseret tilknyttet reklameprogram.
  • Konkurrencer - Vi arrangerer løbende konkurrencer på vores webside og på vores sociale mediekanaler. Når vi afholder en konkurrence, kan vi benytte lejligheden til også at stille dig nogle markedsrelaterede spørgsmål, så vi bedre kan forstå vores virksomhed og dine behov. Vi behandler derfor dine personoplysninger med henblik på at drive konkurrencen og til markedsrelaterede formål. Vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med den konkurrence, som vi arrangerer, ud fra vores legitime interesse i at afholde konkurrencer og udføre markedsundersøgelser. Bemærk, at konkurrencer kan være omfattet af særskilte meddelelser om databeskyttelse og særskilte vilkår og betingelser.
  • Undersøgelser - Vi udfører undertiden markedsundersøgelser for bedre at forstå vores kunder og potentielle kunder. Der kan være tale om generelle undersøgelser for at forstå markedet, eller de kan være mere specifikke for dig. Vi kan f.eks. ønske at forstå, om du generelt er positivt stemt overfor Hostelworld, eller om du har forbehold. Vi kan da sende dig skræddersyet kommunikation på baggrund af svar på undersøgelser. Hvis det er tilfældet, vil vi oplyse dig om det, når du gennemfører undersøgelsen. Vi behandler dine personoplysninger I forbindelse med vores konkurrencer ud fra vores legitime interesse i at gennemføre markedsundersøgelser og promovere vores brands.

Oplysninger, som du vil blive bedt om at give

Du er ikke forpligtet til at give os nogen personoplysninger. Men hvis du ønsker at foretage en booking, vil du blive bedt om at give os de oplysninger, som er anført som obligatoriske på vores betalingsside. Hvis du ikke giver os disse oplysninger, vil vi ikke være i stand til at behandle din booking. På samme måde kan du blive bedt om at give visse oplysninger, hvis du ønsker at deltage i en konkurrence, skrive en kommentar på vores blog, være med i en undersøgelse, eller hvis du ønsker at kontakte vores Kundeservice med en forespørgsel eller klage. Vi vil meddele dig det, når sådanne oplysninger er nødvendige.

Hvem deler vi dine personoplysninger med?

For at kunne behandle din booking skal vi fremsende dine oplysninger til det indlogeringssted, som du har booket. Det indbefatter at gøre dine kredit- eller debetkortoplysninger (men ikke CVV-koden, som vi ikke opbevarer) tilgængelige for indlogeringsstedet for at kunne opkræve de nødvendige betalinger (f.eks. de gebyrer, der gør sig gældende, hvis du udebliver fra indlogeringsstedet og ikke har annulleret din booking i overensstemmelse med indlogeringsstedets annulleringspolitik). Hvis du køber en supplerende ydelse, kan vi have brug for at dele dine personoplysninger med den pågældende tredjeparts tjenesteudbyder, så denne kan levere ydelsen.

Vi kan som en del af vores online-reklameprogrammer dele dine personoplysninger med tredjeparter, som vil sammenholde dem med data, som de har om dig, med henblik på at skræddersy reklamer, som optræder på tredjeparts websider (som kan være vores egne annoncer eller annoncer, som vi viser på vegne af tredjeparter). Når data deles, er du ikke direkte identificerbar ud fra de pågældende data, idet vi anvender teknologier, der bruger ikke personligt identificerbare personkoder og tags.

Vi bruger også en række tjenesteudbydere, som hjælper os til at levere vores tjenester, og hvoraf nogle af dem vil have adgang til dine data (f.eks. bruger vi forskellige udbydere af softwaretjenester, som hoster vores data som en del af deres tjenester). Når vi engagerer en tredjepart til at behandle dine data på vores vegne, sikrer vi os, at denne respekterer din ret til privatlivets fred og behandler dataene i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

Selvom det forhåbentlig aldrig vil ske, kan der i meget sjældne tilfælde være kunder, som oplever problemer på deres rejse. Vi kan, hvis vi mener, at dit helbred eller velbefindende kan være i fare, dele dine personoplysninger med tredjeparter for at hjælpe dig (vi kan f.eks. blive anmodet om assistance til at lokalisere en savnet person). Vi kan også modtage anmodninger fra retshåndhævende myndigheder om personoplysninger, som vi indehaver. I sådanne tilfælde deler vi kun dine personoplysninger med de pågældende retshåndhævende myndigheder i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen.

For mere information om de tredjeparter, som vi deler dine personoplysninger med,  klik her.

  • Indlogeringssteder - Vi deler følgende oplysninger om din booking med vores indlogeringssteder: dit navn, køn, nationalitet, e-mailadresse, detaljer om din booking og kredit-/debetkortoplysninger (men ikke CVV-koden, som vi ikke opbevarer). Vi deler også oplysninger om enhver bedømmelse, som du måtte give af indlogeringsstedet, så de kan behandle eventuelle klager eller sørge for at videreføre deres gode arbejde. Hvis du kontakter os med en forespørgsel eller klage i forhold til et indlogeringssted, kan vi også dele detaljerne om forespørgslen eller klagen med indlogeringsstedet, så vi kan finde en løsning.
  • Koncernens selskaber - En række selskaber i vores koncern hjælper os til at kunne levere vores tjenester. Det omfatter et datterselskab i Storbritannien, som hjælper os med vores markedsføringsinitiativer, et datterselskab i Portugal, der leverer udviklingstjenester, samt et datterselskab i Sydkorea, der hjælper os med at servicere vores kunder i Asien. Vi har også kontorer i Kina og Australien, som hjælper os med at servicere disse markeder. Disse datterselskaber og kontorer kan have adgang til dine personoplysninger for at levere koncerninterne tjenesteydelser, men de behandler dem kun i overensstemmelse med vores instruktioner og med forbehold for de fornødne garantier.
  • Tjenesteudbydere - Som du nok kan forestille dig, kræver det en hel del arbejde i kulisserne at drive verdens største onlineplatform for booking af hostels. Vi bruger et stort antal specialiserede tjenesteudbydere til at hjælpe os med at drive vores forretning og til at forsyne os med specialiserede tjenesteydelser. Ikke alle disse tjenesteudbydere vil have adgang til dine personoplysninger, men når det er tilfældet, sørger vi for, at de er omhyggeligt udvalgt af os for at sikre, at de overholder din ret til privatlivets fred. De kategorier af tjenesteudbydere, som vi aktuelt samarbejder med, omfatter følgende:
    • Hosting-virksomheder - Vi bruger forskellige udbydere af cloud-tjenester, der hjælper os med at hoste og administrere vores data. Det betyder, at tredjeparten fjernhoster dataene, som er tilgængelige for os i Hostelworld, i stedet for, at dataene sidder i vores systemer.
    • Betalingsformidlere - Vi bruger tredjeparts betalingsformidlere til at assistere os med at modtage betalinger på vores webside.
    • Customer relationship management (CRM) - Vi bruger en tredjeparts udbyder til at hoste vores CRM-system, som vores Kundeservice anvender til at registrere al din kontakt med os og til at registrere, hvordan vi har behandlet dine forespørgsler eller klager.
    • Teknologiudbydere - Disse omfatter tjenesteudbydere, som leverer tjenester, der hjælper os med at sikre vores netværk, systemer og e-mails. De dækker også tjenesteudbydere, der gør os i stand til at varetage særlige opgaver som f.eks. undersøgelser eller markedsundersøgelser eller til at implementere vores reklameprogram.
    • Konsulenter - Vi hyrer undertiden konsulenter for at hjælpe os med at implementere ny teknologi eller nye tjenester eller give os indsigt i, hvordan vi driver vores virksomhed, og hvordan vi kan blive bedre. Det kræver til tider, at vi giver disse tredjeparter adgang til vores systemer, og at de dermed har adgang til det sted, hvor dine personoplysninger er opbevaret. Vi sikrer os altid, at en sådan adgang er begrænset til det strengt nødvendige og underlagt alle relevante sikkerhedsprocedurer.
    • Revisorer - Vi har en intern og ekstern revisionsfunktion, som varetages af tredjeparter. Revisorerne hjælper os med at sikre, at vi opfylder vores retlige forpligtelser, herunder i forhold til behandlingen af personoplysninger. I visse tilfælde kan det betyde, at de har adgang til de af vores systemer, der behandler personoplysninger, eller de kan have brug for at undersøge, hvordan vi har behandlet visse personoplysninger.
  • Tredjeparts annoncører - Når vi køber reklameplads på tredjeparts websider, kan vi dele oplysninger med dem om din brug af vores tjenester, som de så sammenholder med de oplysninger, som de har om dig, med henblik på at implementere den pågældende reklamekampagne. De data, som bliver delt med tredjeparts annoncører, omhandler din brug af vores websider og apps, såsom de sider du har besøgt, de søgninger du har foretaget, og om du har gennemført en booking. Vi bruger specialiserede tjenesteudbydere til at hjælpe os med at købe reklameplads og til at dele oplysninger om din brug af vores tjenester med tredjeparts annoncører, som er nødvendige for, at de samme tredjeparts annoncører er i stand til at vise dig den korrekte reklame.
  • Accessoriske tjenesteydelser - Vi samarbejder undertiden med samarbejdspartnere for at gøre tjenester tilgængelige, som vi tror vil være nyttige for dig, såsom rejseforsikringer. Hvis du benytter en af disse tjenester, kan vi have brug for at videregive dine oplysninger til den pågældende tredjepart, så denne kan levere tjenesten. Vi kan også dele ikke-personlige identificerbare oplysninger med tredjeparten for at gøre denne i stand til at registrere, at vi henviste dig til denne.

Overførsler uden for EU

Der er visse tilfælde, hvor vi overfører dine personoplysninger til et land uden for EU, der ikke er anerkendt af Den Europæiske Kommission for at sikre samme niveau af beskyttelse af personoplysninger som i Den Europæiske Union. De hyppigst forekommende tilfælde er, hvor vi overfører personoplysninger til en indlogeringsudbyder, så denne kan gennemføre din booking. Vi kan også overføre dine personoplysninger uden for EU i forbindelse med driften af vores virksomhed, som når vi f.eks. bruger en tjenesteudbyder med base i en anden jurisdiktion. Hvis vi overfører dine personoplysninger uden for EU, kan du være sikker på, at vi vil sørge for, at alle passende foranstaltninger er truffet for at beskytte dine personoplysninger og overholde vores forpligtelser i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning.  Klik her for mere information.

Når vi overfører dine personoplysninger uden for EU, vil vi, hvis det er krævet i henhold til databeskyttelseslovgivningen, enten indgå aftaler i den udformning, som er godkendt af Den Europæiske Kommission, med den enhed, som vi overfører data til, eller sikre, at den virksomhed, som vi overfører dine personoplysninger til, er enig om at overholde en godkendt overførselsmekanisme såsom rammeaftalen EU-US Privacy Shield. Hvis du ønsker mere information om de foranstaltninger, som vi træffer i forbindelse med overførslen af dine personoplysninger, eller kopier af de aftaler, som vi indgår for disse overførsler, bedes du kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne, som du finder sidst i denne meddelelse.

Opbevaring af personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger i overensstemmelse med vores politik for opbevaring af data. Vores politik for opbevaring af data bygger på princippet om, at vi ikke opbevarer personoplysninger længere end det, der er nødvendigt af hensyn til det formål, som vi har indsamlet dem, og i overensstemmelse med ethvert krav, som er pålagt os ved lov. Det betyder, at opbevaringsperioden for dine personoplysninger varierer alt efter, hvilke personoplysninger der er tale om. For mere information om de kriterier, som vi anvender for at fastsætte opbevaringsperioder,  klik her.

  • Transaktionsdata - Hvis du er en aktiv bruger af vores webside (f.eks. hvis du har gennemført en booking inden for de seneste 18 måneder), vil vi sikre os, at du har adgang til data om dine tidligere bookinger, og at vi har adgang til disse data til egen forretningsmæssig brug. Vi sletter derfor ikke dine transaktionsdata, medmindre du beder os om det, så længe du fortsat er aktiv kunde. Hvis du stopper med at være aktiv kunde, opbevarer vi dine personoplysninger i en periode på 4 år for det tilfælde, at du vender tilbage til vores webside og fortsat ønsker at bruge din konto, og så vi også kan fortsætte med at bruge transaktionsdata for at forbedre vores tjenester og udarbejde forretningsanalyser. Efter den 4-årige periode anonymiserer vi dataene, så vi ikke længere kan forbinde dem til dig. Vores anonymiseringsproces gør det dog muligt for os at genidentificere dig, hvis du vender tilbage til vores side og bruger den samme e-mailadresse til at gennemføre en booking. Bemærk også, at hvis du er tilmeldt vores markedsføringsdatabase, opbevarer vi visse oplysninger, selv efter at den 4-årige periode udløber, som angivet herunder.
  • E-mailmarkedsføring - Vi opbevarer en kopi af de personoplysninger, som er nødvendige for at sende dig markedsføringsbeskeder, så længe du er tilmeldt disse markedsføringsbeskeder. Vi opbevarer også visse oplysninger i forbindelse med dine transaktioner, så vi kan tilpasse vores markedsføringsbeskeder. Hvis du har tilmeldt dig til at modtage markedsføringsbeskeder, og dine transaktionsdata er anonymiserede i vores primære database, vil vi fortsat opbevare visse detaljer i forbindelse med dine transaktioner, som hvor du tidligere har booket indlogeringssteder, hvilke typer indlogeringssteder du har booket, om du har brugt vores apps eller websider, den gennemsnitlige varighed af dit ophold, og hvilke lande du foretager bookinger til og i.

For personoplysninger, der ikke er transaktionsdata eller relateret til e-mailmarkedsføring, anvender vi følgende kriterier:

  • Håndtering af retskrav – Når vi vurderer, hvor lang tid vi skal opbevare personoplysninger, tager vi hensyn til, om disse oplysninger kan være nødvendige for at forsvare sig imod eventuelle retskrav. Hvis sådanne oplysninger er nødvendige, kan vi opbevare dem, indtil forældelsesfristen for fremsættelsen af denne type krav udløber (den varierer fra 2 til 12 år).
  • Forretningsmæssige krav – Vi opbevarer kun personoplysninger til klart definerede formål og vurderer således, hvor lang tid vi har brug for at opbevare personoplysninger ud fra et hensyn om at imødekomme vores rimelige forretningsmæssige formål.

Vigtig information om samtykke

Når vi behandler dine personoplysninger med dit samtykke, kan du til enhver tid tilbagetrække samtykket. Du kan tilbagetrække dit samtykke ved hjælp af kontaktoplysningerne, som du finder sidst i denne meddelelse. Hvis dit samtykke vedrører at modtage e-mailmarkedsføring, kan du bruge linket i e-mailen til at afmelde dig tjenesten, eller for appnotifikationer kan du slå appnotifikationer fra i indstillingerne for din enhed. Bemærk, at hvis du trækker dit samtykke tilbage, er vi måske ikke i stand til fortsat at levere den pågældende tjeneste til dig.

Dine rettigheder i henhold til databeskyttelseslovgivningen

Databeskyttelseslovgivningen giver dig forskellige rettigheder vedrørende behandlingen af dine personoplysninger. Du har f.eks. ret til at anmode om en kopi af de personoplysninger, som vi opbevarer om dig, og bede om, at vi retter eventuelle fejl i de personoplysninger, som vi opbevarer. Disse rettigheder er underlagt visse undtagelser og fritagelser. For mere information om dine rettigheder,  klik her.

Du har følgende rettigheder i henhold til databeskyttelseslovgivningen:

  • Ret til adgang til dine personoplysninger - Du har ret til at anmode om en kopi af de personoplysninger, som vi opbevarer om dig, sammen med anden information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.
  • Ret til berigtigelse – Du har ret til at bede om, at ukorrekte oplysninger om dig bliver rettet, eller hvis vi har ufuldstændige oplysninger, kan du bede om, at vi opdaterer oplysningerne, så de er korrekte.
  • Ret til sletning – Du har ret til at bede os slette personoplysninger, som vi opbevarer om dig. Det kaldes undertiden retten til at blive glemt.
  • Ret til begrænsning af behandling eller til at gøre indsigelse mod behandling – Du har ret til at anmode om, at vi ikke længere behandler din personoplysninger til specifikke formål, eller til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger til specifikke formål.
  • Ret til dataportabilitet – Du har ret til at anmode os om at give dig, eller en tredjepart, en kopi af dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

Andre relevante privatlivspolitikker

Nogle af vores tredjeparts partnerannoncører beder os om at gøre dig opmærksom på deres privatlivspolitikker. Disse politikker kan ses ved at følge nedenstående links:

Spørgsmål og klager

Hvis du har forespørgsler eller klager i forhold til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os ved hjælp af følgende kontaktoplysninger:

E-mail: DataProtectionOfficer@hostelworld.com
Telefon: +353 1 498 0700
Post: Hostelworld.com Limited, One Central Park, 2nd Floor, Leopardstown, Dublin 18, Ireland

Du kan også klage til den irske databeskyttelseskommissær eller din lokale tilsynsmyndighed, hvis du ikke er tilfreds med den måde, som vi har behandlet dine personoplysninger på. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du fremsætter en klage, på websiden www.dataprotection.ie eller ved at ringe til Databeskyttelseskommissionen på +353 1 890 252 231.

×