Gratis WiFi
Gratis morgenmad‎

Vida Boa Lodge

Gratis afbestilling Book mindst 21 dage før og få fordel af gratis annullering.

10
Fabelagtigt
61 anmeldelser
Perfekt beliggenhed
Superb personale
Fantastisk renlighed

Beskrivelse af Overnatningssted

En skjult perle på Portugals sydkyst, Vida Boa Lodge er det ideelle sted for dem, der søger efter den perfekte balance mellem actionfyldt eventyr og total afslapning. Vi er også i stand til at tilbyde en række forskellige overnatningsmuligheder, der passer til alle budgetter.

En af de bedste ting ved at rejse er ofte de venner, du får undervejs, og det er derfor, vi på Vida Boa Lodge med vilje har gjort vores fællesområder til et af vores nøglefunktioner. Uanset om du slapper af ved den 12 m lange pool, nyder en frisk juice eller et glas lokal vin i den udendørs bar, laver noget yoga på den frodige grønne græsplæne, spiller bordtennis eller nyder en film på vores store projektorlærred, vi har du dækkede.


Vida Boa Lodge - Vilkår og betingelser

Ved at booke dit ophold eller andre tjenester hos Vida Boa Lodge, accepterer du alle vores vilkår og betingelser og vil senere blive omtalt som klient, kunde, gæst eller dig. Vida Boa Lodge omtales som 'vi', 'os', 'vores', 'VIDA BOA LODGE.'
En klient er ansvarlig for grundigt at gennemgå alle reservations- og/eller bekræftelsesdetaljer og underrette VIDA BOA LODGE med det samme, hvis der skulle opstå fejl eller uoverensstemmelser.

Ind-/udtjekningsregler
Vi tilbyder følgende ind-/udtjekningstider og politikker.
Check-in: fra 15.00 - 19.00
Check-out: indtil kl. 11.00
Hvis gæster har brug for tidlig eller senere check-in eller sen check-out, bedes du give os besked, da vi vil forsøge at imødekomme dette, hvor det er muligt. Bagageopbevaring er tilgængelig, og gæsterne kan bruge faciliteterne, indtil værelset er klar eller indtil afgangstidspunktet.

Bestillingsproces og betaling
Gruppereservation, kampagner, lejre/retreater/særlige uger skal anmodes om via e-mail eller WhatsApp.
Når en person (hovedperson) foretager en reservation på vegne af en gruppe, bekræfter de beføjelsen til at indgå kontrakten på vegne af alle i gruppen. Den ledende gæst skal sikre, at alle gruppemedlemmer er opmærksomme på og accepterer disse vilkår og betingelser.

Betalingsmetoder
Vi accepterer tre betalingsmetoder: Kontant, Paypal eller Bankoverførsel. Hvis du vælger PayPal, skal du bruge muligheden for venner og familie for at undgå gebyrerne.
Hvis du betaler via PayPal eller en bankoverførsel, bedes du bruge dit efternavn som reference, så vi ved, hvor pengene er kommet fra!
Når vi har bekræftet betalingen, sender vi dig en bekræftelse via e-mail med detaljerne for dit ophold. Bemærk venligst: Vi accepterer i øjeblikket ikke betaling med kort ved reservationer eller på Vida Boa Lodge.

Afbestillingsregler for overnatning
Afbestillingsregler: 20 dage før ankomst. I tilfælde af en sen aflysning eller udeblivelse, vil du blive opkrævet hele beløbet for dit ophold.

Afbestilling på grund af Coronavirus: Op til 20 dage før ankomstdato: Der skal betales et afbestillingsgebyr på €50,00 til dækning af administrationsomkostninger.
Inden for 20 dage før ankomstdato: kan omplanlægge reservationen gratis. Hvis der ikke kan aftales nye datoer mellem gæsten & VIDA BOA LODGE, vil det indbetalte beløb blive konverteret til en voucher, gyldig i 1 år.
Gyldige årsager til COVID-aflysning er grænselukning og regeringens forebyggelse af rejser. Bevis for årsagen er nødvendig.

Force Majeure: I det usandsynlige tilfælde, at boligen bliver gjort ubeboelig uden for vores kontrol (ugunstige vejrforhold, jordskælv, epidemi osv.), vil ansvaret være begrænset til tilbagebetaling af penge betalt for indkvartering.

Generelle regler
Gæster forventes at opføre sig respektfuldt over for andre gæster og vise respekt over for VIDA BOA LODGE ejendom. Hvis klientens adfærd anses for uregerlig, forbeholder VIDA BOA LODGE sig retten til at afslutte klientens ophold uden nogen form for refusion.
Boligen skal efterlades ren og ryddelig ved lejeperiodens udløb.
Skulle du eller et medlem af din gruppe være ansvarlig for ENHVER brud, tab eller beskadigelse af noget af VIDA BOA LODGE, bedes du sørge for, at dette rapporteres til et medlem af personalet så hurtigt som muligt, så vi kan udbedre det for de næste beboere . Hvis det er nødvendigt, vil der blive opkrævet ekstra gebyrer for skader og ekstra rengøring.

VIDA BOA LODGE er en hosted Lodge med personale, der bor på stedet.
Al mad og drikkevarer, der skal indtages på VIDA BOA LODGE, skal købes på stedet af gæsterne.
Hos VIDA BOA LODGE tilbyder vi en fuldt udstyret udendørs bar og en 24 timers ærlighedsbar.
Vi tilbyder morgenmad dagligt inkluderet i dit ophold.
Frokost og aftensmad er tilgængelig mod et tillægsgebyr efter anmodning.
Gæster har IKKE adgang til køkkenet eller køleskabet.
Det er ikke tilladt at ryge inde i Lodgen. Rygning er kun tilladt i rygeområder.
Da VIDA BOA LODGE ligger i et boligområde, skal gæsterne respektere vores naboer mht. støjniveau, især sent om aftenen.

Narkotika
Narkotika er strengt forbudt hos VIDA BOA LODGE og kan resultere i en øjeblikkelig ophør af vores tjenester uden nogen form for refusion.

Priser
VIDA BOA LODGE kan til enhver tid hæve eller reducere priserne på usolgte produkter og tjenester eller rette fejl i prissætningen, før din reservation bekræftes. Alle priser er angivet i euro. Priserne kan ændres, hvis omstændighederne gør det nødvendigt. Prisændringer påvirker ikke allerede bekræftede reservationer, og en kunde har ret til at modtage ydelser til de priser, der er angivet i reservationsbekræftelsen.

Indskud
For brug af skabe på sovesale kræves et depositum på €50,00 kontant ved indtjekning.
Strandhåndklæder kan lejes for 3,00 € om dagen + et depositum på 15,00 € (kontant).
Ved store gruppereservationer kræver vi et ekstra rengøringsgebyr på € 150,00 plus et depositum på € 350,00, som returneres inden for 21 dage efter din afrejse, hvis der ikke opstår skade under dit ophold.

Ansvarsforsikring
Brugen af ​​Vida Boa Lodge & faciliteter tilbydes på betingelse af, at de bruges udelukkende på beboerens eget ansvar. Rejseforsikring er obligatorisk i henhold til EU-lovgivningen. Det er kundens eneansvar at udarbejde alle nødvendige gyldige dokumenter (pas, visum, ID, kørekort, forsikring osv.) inden rejsen. VIDA BOA LODGE påtager sig intet ansvar for tab, skade eller skade, der dog er forårsaget af personlige ejendele/ejendele eller en enkeltperson.

VIDA BOA LODGE påtager sig intet ansvar for fejl, aflysninger af eller ændringer af sine tjenester/fester (f.eks. biludlejningsfirmaer, aktiviteter), som vi ikke har kontrol over (alvorlige vejrforhold, naturkatastrofer osv.) Vi forbeholder os retten til at bestemme om strandforhold, vejr eller andre faktorer gør en specifik aktivitet usikker og kan afslutte denne aktivitet til enhver tid uanset årsag. Skulle vi blive tvunget til at aflyse en aktivitet, vil vi gøre vores bedste for at omlægge eller kompensere for det.

Transport
VIDA BOD LODGE kan levere transport til kunder enten gennem tredjepart eller vores egen minibus. Kunden bruger dog transporttjenester på eget ansvar.

Fotos, videoer og tekstmaterialer
Ved at bestille tjenester hos VIDA BOA LODGE accepterer kunden at blive fotograferet og optaget under aktiviteter og deres ophold på VIDA BOA LODGE. Kunden giver også brug af billedrettigheder. De tillader brugen af ​​sådanne materialer til salgs- og reklameformål for VIDA BOA LODGE i dets egne medier (hjemmeside, sociale medier) og partneres (online bookingplatforme) uden yderligere varsel og aftale.

VIDA BOA LODGE forventer, at du er meget tilfreds med indkvartering og faciliteter. Men hvis der opstår klager under dit ophold, skal du straks rapportere dette til en medarbejder, så vi kan prøve at løse eventuelle problemer så hurtigt og effektivt som muligt. Vi er ikke ansvarlige for kompensation for ethvert forhold, der ikke blev gjort opmærksom på under dit ophold. (Auto-translated from original language)

Bedømmelser og vurderinger

10
Fabelagtigt
61 anmeldelser
 • Sikkerhed
  10
 • Område
  10
 • Personale
  10
 • atmosfære
  10
 • Renlighed
  10
 • Værdi for pengene
  10
 • Faciliteter
  10

Se de ledige

Ankomst
Afrejse
Gæster

Område

Seneste anmeldelser

10
Fabelagtigt
10.5.2024
Had the best stay at the Lodge! Lily and Cassie are sooo welcoming and friendly and go out of their way to ensure your stay is memorable. Breakfast was plentiful and really yummy, everything is clean and comfortable, and the showers are fab! It’s about a 30 min walk into Luz and a gorgeous coastal path takes just over an hour into Bergau, would definitely recommend doing both. If I return, I would 100% book here again.
vis mere
Kvinde, 25-30
9.7
Fabelagtigt
30.9.2023
I had an amazing time at Vida Boa Lodge. You have to consider that it’s about 15 minutes out of Lagos but that plays into the relaxing atmosphere of the place! The property itself was absolutely gorgeous and the staff went out of their way to provide ideas and tips on what to do. Thank you for an amazing stay!
vis mere
Kvinde, 18-24
9.7
Fabelagtigt
26.9.2023
We had the best time at the Vida Boa Lodge! The staff is amazing, amenities are superb, and we were able to meet some awesome friends. Will def be staying here again next time I'm in Lagos!
vis mere
Kvinde, 18-24

Faciliteter

 • Gratis

  • Gratis morgenmad‎
  • Sengetøj inkluderet
  • Gratis parkering
  • Håndklæder inkluderet
  • Gratis WiFi
  • Gratis internetadgang
 • Generelt

  • Lockers
  • Swimmingpool
  • Nøglekortadgang
  • Reservér valuta
  • Varme brusebade
  • Kabel tv
  • Udendørs terrasse
  • Læselys
  • Parkering
  • Udendørs swimmingpool
  • Hårtørrere
  • Loftsventilator
 • Serviceydelser

  • Internetadgang
  • Faciliteter til tøjvask
  • Cykeludlejning
  • Håndklæder udlejes
  • Opbevaring af baggage
  • Tur-/Rejseskranke
  • Rengøring
  • Reception (begrænset tidsrum)
 • Mad og drikke

  • Bar
  • måltider Tilgængelige
  • Mulighed for at lave te og kaffe
  • Minibar
 • Underholdning

  • dvd'er
  • Brætspil
  • Wi-Fi

Flere bed & breakfast i Lagos