Gratis WiFi

Montenegro Backpackers Home Kotor

Gratis afbestilling Book mindst 4 dage før og få fordel af gratis annullering.

ingen bedømmelse
0 anmeldelser
Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Beskrivelse af Overnatningssted

Velkommen til Montenegro Backpackers Home Kotor (tidligere kendt som Montenegro Hostel B&B Kotor), med et nyt koncept for gæstfrihed, som kvalificerer vores indkvartering som primært et hjem væk fra hjemmet, hvor du nemt kan møde andre mennesker.

Vi er beliggende i centrum af den gamle bydel i Kotor, i det historiske stenhus, omgivet af de vigtigste turistattraktioner.

Boligen er totalrenoveret til sæsonen 2024, i god maner af moderne design, hvilket giver gæsterne et behageligt ophold, hvor køkkenet repræsenterer hjemmets hjerte. Aircondition sovesale med skabe, der er store nok til selv de største rygsække, vil give et behageligt ophold i ryddelige værelser.

Montenegro Backpackers Home Kotor har 3 sovesale med i alt 16 senge (to 6-sengs sovesale og en 4-sengs dorm). Boligen har reception, fælles badeværelse, toilet, fælleskøkken og fællesrum.
Solnedgangsture eller enhver form for fester organiseres ud af Backpackers Home Kotor. På den måde vil gæster, der ønsker at hvile, ikke blive forstyrret af gæster, der vil have det sjovt.
Montenegro Backpackers Home Kotor er en del af Montenegro Hostel-firmaet (åbnet i 2009), som har Montenegro Backpackers Home Budva (beliggende i den gamle bydel i Budva) og et rejsebureau Montenegro Hostel Travel Agency. Vores bureau har organiseret mere end 40 ture, aktiviteter og overførsler i 15 år. Vores shuttles til Dubrovnik, Tirana og Mostar er meget populære, såvel som vores daglige ture til alle dele af Montenegro.
Til sæsonen 2024 forbereder vi et par helt nye ture, og en af ​​dem er solnedgangsbådsture i Kotor-bugten, udflugt og transfer til de albanske alper (landsbyen Theth). Alle tilbud på transfers, ture og aktiviteter kan bookes online på vores hjemmeside, eller du kan bestille dem direkte i vores reception.
Hvis du ønsker at booke vores Backpackers Home, så lad stresset ligge udenfor og nyd dit afslappede ophold hos os. Inden du foretager en reservation, tjek hovedoplysningerne om vores betingelser, for vi ønsker ikke at have nogen misforståelser efter din ankomst.

Receptionen er åben fra 12:00 (middag) op til 20:00 (12:00-20:00)
Indtjekning er fra kl. 12.00 (det tidligste) op til kl. 20.00 (senest).
Hvis du planlægger at tage eftermiddagsbussen fra Dubrovnik Tirana eller en anden by og ankommer til os efter kl. 20.00, vil indtjekning ikke være muligt, og vi annullerer din reservation. Vi insisterer på gæsternes privatliv efter kl. 21.00, uden nogen form for forstyrrelse, især sen indtjekning.
Udtjekning er op til kl. 11.00 (senest).

BEMÆRK: Vi tilbyder ikke længere mulighed for sen udtjekning og dagligt ophold. Gæster, der har eftermiddags busafgange, og efterlader rygsækken på busstationen for et par euro gebyr (dagbillet).
I meget specifikke situationer kan vi kun tolerere en time til sidste check-in (op til 21:00) og check-out (op til 12:00-middag), men efter det tidspunkt vil begge dele ikke være muligt.

Der er ingen mulighed for reservation kun for lavere senge. Vi giver lavere senge til gæster ligeligt i henhold til deres ankomsttid. Gæster, der ankommer først, får en lavere seng. Men også gæster, der bliver længere, kan nemt skifte senge fra øverste til nederste ved at forespørge direkte i receptionen.
Vores Backpackers Home er ikke organiseret eller designet til digitale nomader eller folk, der arbejder online. Men der er et dejligt co-working space i nærheden, hvor online arbejde er muligt.

Du kan også forvente støj fra klubberne om sommeren (musikken starter kl. 22.00 og varer op til kl. 01.00). Lette sovende bør overveje disse oplysninger meget seriøst og prøve at bestille overnatning på et mere roligt sted.
Morgenmaden arrangeres i restauranten i nærheden af ​​overnatningsstedet. Det er valgfrit og ikke inkluderet i prisen
Der er ingen gratis parkeringsplads inde i den gamle byzone.
Minimum ophold er 2 nætter.

Afbestillingspolitikken er gratis op til 72 timer før ankomst. Efter at gæsten har foretaget reservationen, vil Montenegro Hostel-firmaet opkræve den første overnatning på forhånd som depositum, og resten af ​​beløbet skal gæsten betale ved ankomsten. Hvis gæster annullerer en reservation mindst 3 dage før ankomst, refunderer Montenegro Hostel det opkrævede beløb. Men hvis gæsten ikke afbestiller inden for 72 timer før ankomst, refunderes beløbet for den første overnatning ikke.

Tak fordi du tog os som dit yndlingsvalg denne sæson, og velkommen :)

Montenegro Hostel Team.

Montenegro Backpackers Home Kotor Politik og Betingelse:

Afbestillingsregler: 3 dage før ankomst.

Check ind fra 12.00 til 20.00
Check ud inden 11.00

Betaling ved ankomst med kontanter, kredit- og betalingskort (3% servicegebyr ved betaling med kreditkort)
Skatter inkluderet (byskat er ikke inkluderet i prisen)
Morgenmad ikke inkluderet

Generel:
Reception fra 12.00 til 21.00
Ingen særlige forhold
(Auto-translated from original language)

Se de ledige

Ankomst
Afrejse
Gæster

Område

Faciliteter

 • Gratis

  • Sengetøj inkluderet
  • Håndklæder inkluderet
  • Gratis WiFi
  • Gratis internetadgang
  • Gratis byrundtur
 • Generelt

  • Lockers
  • Aircondition
  • Køleskab
  • Hårtørrere
  • Mikrobølgeovn
 • Serviceydelser

  • Tur-/Rejseskranke
  • Reception (begrænset tidsrum)

Flere bed & breakfast i Kotor