Gratis afbestilling Book mindst 2 dage før og få fordel af gratis annullering.

Beskrivelse af Overnatningssted

Vores hotel er beliggende i det nye centrum af Amman i Abdali-distriktet.
Vi har enkelt-, dobbelt-, tredobbelt- og kollegieværelser. Alle vores værelser er rene og komfortable og har tilhørende badeværelser (nogle har kun koldt vand, men varme brusere er tilgængelige gratis 24 timer i døgnet i et særligt badeværelse).

Varmt og koldt vand, centralvarme, aircondition og satellit-tv er alle tilgængelige. Vi tilbyder også GRATIS trådløst internet og mulighed for at tjekke din e-mail på vores computere.

Vi tilbyder forskellige værelser med forskellige tjenester og priser - starter så lavt som 3JD!
DET ER FOR MEGET FOR DIG? KONTROLLER VORES TILBUD OG KRYG TIL TERNINGER ELLER ARMBRYDNING MED VORES MODTAGELSESFOLK FOR AT SÆNKERE DIN PRIS :)

Slap af på vores tagterrasse og nyd den storslåede udsigt.
Kom og nyd dit ophold i de billigste værelser, Amman har at tilbyde!

Vores personale er klar til at hjælpe dig og give dig al den rejseinformation og vejledning, du kan få brug for under dit ophold her! Vores kontor for hotelrejsearrangører er et af de mest professionelle i Jordan, hvor eksperterne på dette område har arrangeret ture til de mest interessante steder i Jordan i mere end 21 år.

Vi ser frem til at få dig til at blive her!

JORDAN TURE
Det er vores fornøjelse at præsentere dig for vores særlige tilbud gennem vores professionelle eksperter inden for turorganisering i Jordan. Med mere end 25 års erfaring med at forberede og organisere ture rundt i Jordan. De konventionelle veje, som de andre bruger i deres rejseguider, er helt forskellige fra os, da vores erfaring med at opdage de naturlige veje gør det til et udfordrende og interessant eventyr, som gør din tur til noget helt særligt. Programmet er ni dage; du kan dog blande og matche et hvilket som helst af følgende segmenter, så det passer til din tidsplan.

NORD FOR JORDAN
Det er en meget speciel måde at begynde at opdage den nordlige del af Jordan på, da vi gør det i en stil, der svarer til kongens motorvej.

Vi starter vores tur fra Amman omkring kl. 8:00 med kurs mod Jerash, den romerske by. Dette er den første tommelfinger i vores program, som vil tage os omkring 45 minutter at nå fra Amman. Vi vil bruge mellem en til at trække timer ved Jerash og derefter besøger vi Ajloun-slottet for at nyde dets vidunderlige islamiske dekorationer over bakkerne. derfra kan du også se Jordanfloden og Palæstina. Efter at have brugt omkring en halv time tager vi til Bella for at besøge masser af gamle kirker med storslåede dekorationer, som viser de romerske historiske tommelfingre, derefter til bakkerne i Umm Qais, det historiske sted i Napatean. En meget interessant tanke: du vil stå i Jordan og samtidig se de andre slæbegrænser foran dine øjne, de syriske og de israelske grænser, som giver en unik oplevelse, ligesom du kun er få skridt væk fra Jolans syriske højder og Tabria-søen i Israel. Derfra tager vi normalt en særlig vej efter at have besøgt det syriske Hemma (varmt kildevand), der støder op til Al-YArmok-floden, som løber ud i Jordan-floden og den israelske grænse.
Vi går tilbage til Amman og tager en anden vej, hvilket gør det til en cirkelvej.

ØRKN SLOTTE
Der plejede at være omkring ti slotte, men efter jordskælvet, der skete i Jordan, står kun en femtedel af dem stadig. Vores tur starter omkring kl. 8:00 med kurs fra Amman.
1) Qasar halabat 2) Hammam Al Sarah
3) Al-kharaneh Slot 4) -Amra Slot
5) Al-azraq Slot (Lawrence of Arabia-paladset)
Besøgende vil nyde at besøge disse slotte i ørkenen. De er centralt placeret til tre grænser (Jordan-Saudi-Arabien-Irak)
Det er en sikker og rolig tur. Vi vender tilbage til Amman sidst på dagen.

SYD FOR JORDAN
(PETRA/ WADI RUM & AQABA)
Der er tre respektfulde måder at gøre turen på
- Ørkenvejen
- Wadi Araba tæt på de israelske grænser
- Kongens motorvej
KONGENS MOTORVEJ
Der er masser af virksomheder og rejsebureauer, der organiserer denne slags rejse på én dag. Vores firma foretager dog denne tur i slæb-etaper.
Den første dag: Fra Amman til Madaba for at se mosaikkerne og besøge kirkerne, især Saint George-kirken, som rummer et gammelt kort på mere end 1500 år gammelt, som repræsenterer Mellemøsten, derefter til Nebo-bjerget. Hvis om tillader det, vil vi være i stand til at se Jerusalem, Jeriko og Det Døde Hav. Bagefter går vi ned for at besøge dåben. Derefter til Det Døde Hav for at nyde det salte vand og muddermasken.

KONGENS HIGHWAY NÆSTE DAG
Den anden dag: Start fra Amman for at afslutte kongens motorvej til Madaba uden at stoppe. Vi stopper i Mekawer for at besøge (Salome alter), hvor hun snød Johanna. Derefter til umm al rassas og til wadi al mujib som kaldes den jordanske canyon. Dette er et storslået sted at nyde den interessante naturlige udsigt over søer, varmtvandsfald og bakker, der er velegnede til vandreture. Det er en unik mulighed for camping og vandreture. Længden af ​​dalen omkring 35 km.
Derefter går vi op for at besøge Kerak slot for at få lidt hvile og kan spise frokost efter den besøgendes ønske.
Derefter til wadi al hissa for at se endnu en lille canyon, så tager vi afsted gennem Taffela by for at hvile os ved Danna, som er mere end 1700 meter høj. Den er fuld af ærbødige slags vilde livsvæsner, planeter, blomster, sommerfugle og den mest vidunderlige unikke blomst kaldet den sorte iris. Vi vil vente på den mest interessante overraskelse af hele solnedgangen.
Alle de andre arrangører var ikke interesserede i at se solen gå ned, selvom det er virkelig vidunderligt, når man ser solen gå ned i en lodret engel. Samtidig kan du lytte til stilhedens stemmer omkring dig, som ikke kunne høres nogen steder i verden. Derefter vil vi gå ned for at besøge al shouback slot og sidst på dagen når vi wadi mousa for at overnatte.
PETRA
At besøge Petra bør ikke gå glip af, da det er en gang i livet oplevelse og er blevet betragtet som et af verdens mest fascinerende steder.
Normalt er det en heldagstur. Vi er dog i stand til at kondensere det til en fem timers tur, der sikrer, at du har set alt, hvad der kan ses og gøres. Sidst på dagen kører vi til wadi rum.
WADI RUM
Du vil sove i den åbne ørken i en beduinsk grundsætning ved wad rom, da det er en storslået oplevelse, du aldrig vil glemme.
Den næste dag inkluderer dine valg at befri en kamel ved at følge Lawrence af Arabiens trin eller køre på fire hjul og opdage ørkenen og dens magi. Du kan starte med at vandre i monstrenes bakker gennem vores særlige organiserede ture.
Bagefter fortsætter vi til Aqaba og Det Røde Hav, hvor vi slår os ned.
AQABA
Aqaba ligger kun 40 km fra wadi rum. Vi kan bruge op til slæbetimer på at besøge byen og få din gratis shopping. Så kan du forberede dig selv på at gå gennem endnu et fantastisk eventyr, dykning i det vidunderlige Read Sea-vand og koralrevet kendt som himlen for dykkere og opdage de storslåede havdyr. Vi skal overnatte der. Næste dag tager vi tilbage til Amman gennem vores cirkelvej gennem og ad Wadi Araba. Du vil se Wadi al Mujib og nyde udsigten over bunden, hvor du vil se vandet løbe ind i Det Døde Hav. Så har du valget mellem at tage direkte tilbage til lufthavnen eller til Amman, som du vil.
AMMAN FRI BY-TUR
Vores firma tilbyder de besøgende op til slæbefri timer for at besøge Amman, det romerske teater og slottet, inklusive kong Abdullah-moskeen.
Efter lange diskussioner mellem vores virksomheds eksperter og partnere kom vi til en endelig beslutning, som vi gør vores bedste for at gøre den tilgængelig for enhver udflugt i tankerne om forskellene mellem mennesker, så for at få dine drømme til at gå i opfyldelse er det vores fornøjelse og træde tilbage hjem spar og glad få os til at blive ved med at love dig at gøre jobbet, da det kun er tegnet af dine egne hænder
PRISER
- Op til tre personer eller derunder, 20 JD per person per dag.
- Fire personer og op til ti 15, JD per person per dag.
- Særlige rabatpriser for studerende: 10 JD per person per dag.

Ovenstående program er ikke obligatorisk eller et must. Du kan vælge de steder, tidspunkter og type rejse, du gerne vil på. Vi står klar til at imødekomme din interesse, som du finder det passende.
Vores medarbejdere og medarbejdere er klar til at give dig enhver form for information, som du måtte have brug for, ikke kun om Jordan, men om ethvert af de omkringliggende lande via vores partnere i Syrien, Libanon og Egypten og klar til at stå til rådighed for dig 24 timer i døgnet 7 dage om ugen.
VORES TJENESTER
1- Gratis internetadgang
Afhentning og aflevering med 2 lufthavne for 15 JOD.
3-biludlejningsservice.
4-Terapeutiske ture.
5-Hoteller reservationer.
6-Medicinsk turisme og pleje.
7-Videnskabelige ture for skoler og universitetsstuderende.
8-Religiøse ture.
Vores firma er fuldstændigt forsikret, og vores chauffører er eksperter. Deres fornøjelse er at gøre deres bedste for at gøre dit kald hos os behageligt, fantastisk og sikkert
Prøv os, vi sender dig hjem med de mest uforglemmelige minder i dit liv. (Auto-translated from original language)

Bedømmelser og vurderinger

3.1
Vurdering
233 anmeldelser
 • Sikkerhed
  2
 • Område
  10
 • Personale
  2
 • atmosfære
  2
 • Renlighed
  2
 • Værdi for pengene
  2
 • Faciliteter
  2

Se de ledige

Ankomst
Afrejse
Gæster

Område

Seneste anmeldelser

10
Fabelagtigt
15.7.2022
Hotel sunrise a very special place I Jordan because of the staff. They make you feel enormously welcome and they are always ready for at cup of tea and a talk about life. They went out of their way to help us arrange trip to petra and wadi rum, and we can only recommend this place. Everybody , go to hotel sunrise!
vis mere
Par, 25-30
3.7
Vurdering
21.8.2018
Bad service, overcharged the last night, bad vibes, no real staff, empty, no facilities. Wouldn’t recommend this place to anyone unless you are only looking for a cheap place to stay. Would highly not recommend for a solo female traveller to stay here.
vis mere
Par, 25-30
3.1
Vurdering
19.5.2023
Dont be fooled by the fake reviews. I barely entered reception before leaving to find somewhere else (at 1AM!!)
vis mere
Mand, 25-30

Faciliteter

 • Gratis

  • Gratis parkering
  • Gratis internetadgang
 • Generelt

  • Tilgængeligt for kørestolsbrugere
  • Swimmingpool
  • Morgenmad ikke inkluderet
  • Aircondition
  • Parkering
  • Udendørs swimmingpool
  • Hårtørrere
  • Pengeskab
 • Serviceydelser

  • Faciliteter til tøjvask
  • Transport til lufhavn
  • Opbevaring af baggage
  • Fax
  • Reception åben døgnet rundt
  • Tur-/Rejseskranke
  • Valutaveksling
  • Rengøring
 • Mad og drikke

  • Restaurant
  • Mulighed for at lave te og kaffe

Flere hoteller i Amman